Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkójóvan. Csak ilyen trükkökre gondoltam, mint pl a Tdm, ahol a feszítősín alsó csapját eldugták egy átmenő blokk csavar mögé, előbb ki kell venni a blokk csavart amire a rosseb se gondolna, aztán a csavart bedugni egy lyukba, betekerni a végét a csapba aztán azzal lehet kihúzni.
Elég lesz egy pacsi , ha valahol összegurulunk ! Hááá b@zd meg nem tudtad a gipsz csak a válaszfalba néz ki faszán magadon csak fuxot hordjá mááá ! Örülök hogy faja lett , és nem vetetnek meg veled egy félmotor elejét a csúcsszerelők ! Semmi furfang nincs a vezérlánc cserének , sima ügy !
12 hét után levették végre reggel a kezemről azt a kib@szott gipszet, bele is ugrott rexikébe gyorsan 250km az osztrák kanyarokban.
Ekecs úr nevét ezentúl imába foglalom, ez a fúróval féktárcsa szegecs pörgetés csodát tett, az eddig állandóan érezhető fékezésnél vibrálás eltűnt az elejéből, ezentúl ezt én is felveszem az évi 2x-i repertoáromba. Monnyuk én féktisztítót használtam wd helyett, szerintem az olaj meg a fék nem haverok. De a lényeg hogy faxa lett, ezek szerint a tárcsa szorult a szegecseken.
A másik meg hogy véletlenül füldugó nélkül mentem, és hallani vélek valami finom kis cicergést a blokk bal oldaláról, inkább lánc mint szelep, mert nem követi pontosan a fordulatot, szerintem vezlánc csere lesz a télen. Mennyire macerás ez a nagyzizi blokkon? Van esetleg valami extra trükkje, vagy sima menet?
Van egy 250-es zizim, bontom le, eladóak az alkatrészei, szóljatok ha kellene vmi belőle!
Mással foglalkoztam most, de én már megint az egész motort épp felújítom....
És mi a megoldás?
Néha én is tapasztalok ilyet.
Nagyon komoly! Imádom az oldalkocsis gépeket, azon tanultam motorozni...
Hogy ha ráadom a gyújtást, akkor még nem világit az első lámpa, ha beinditom a motort akkor világit. Ez igy rendben is van. Viszont ha leállitom a motort, akkor továbbra is világit, amig le nem veszem a gyújtást. Ez rendben van igy, vagy valami relé nem enged el, beragad? Hol keressem a hibát?
Szia, érdekel, írtam!
Na de ilyet... Oldalkocsis zzr 1100?

https://www.willhaben.at/iad/g...
komplett eleje felújítás projekt.... a telókhoz is jön minden jóság, mert a perselyek már odavoltak, és ehhez jönnek a tárcsák is.... ezután nem fájhat már semmi neki
Háá de baszod elötte meg kellett volna keresni mi fáj neki !
lecseréltem a 1,5 hónapos fékolajat, biztos ami biztos, és mivel elegem lett, megrendeltem az új tárcsákat.
és mi az új?
Sziasztok!

Előkerült a régi motorom után pár alkatrész

ZZR 400E -600 -as modellekhez

Ha valakit komolyan érdekel, majd kérésre fotózok, ha kell...
-két visszapillantó tükör (citromsárga, az egyik kicsit viseltesebb)
- egy darab gyári ülés

ezek kerültek elő első kőrben.
De lesznek még indexek ha jól emlékszem, talán egy hátsó doboztartó... ilyesmik...

Szép napot, széles utat. :)
Gurulj egy fékpadra , és ott megtudod nézni mit is csinál a fékezés kőzbe . Ha úgy érzed a gumi a ludas , engedd le alacsonyra a nyomást , a padon ez is könnyen ellenőrizhető . Az ÉN véleményem , ha pulzál a fék fékezéskor , majdnem biztos , hogy a tárcsa hibája .
Nah, telok nem ütnek, kerekben nincs hiba. Összeraktam, tesztelgettem, olyan mintha pillanatokra kihagynia a fék , de lehet ezt már csak én képzelem be.... telo felújító készlet berendelve, holnap még ránézek a fekolaj szintre, mert az elmaradt amíg bakon volt a gép.
Sziasztok! Hazaertunk a Balkán turarol , viszont előjött egy nem várt jelenség... fékezésnél vissza pumpál az első futómű. Mintha szögletessé válna az első kerék... megporgettem, nincs rajta észrevehető sérülés, főleg olyan ami erre engedne következtetni.... legutóbb teleszkóp szimering cserénél feltűnt hogy a bronz/réz perselyek eléggé el voltak kopva. Lehet hogy kidolgozta az olajat a telo? Volt utas meg egy kamionnyi málha, szóval oka lehetett ra :) jövő heten elviszem felnijavitohoz, hogy megnézze a felnit, teleszkópokat, nem e kaptak ütést... de addig is vizsgálódom.... köszönöm a segítséget
Utód van már...
Sziasztok! Megvették a héten a ZZR 500 motort.
A szívórendszer gázlengéseit hivatott segíteni, leginkább az ősrégi yamaha yeis rendszerhez hasonló, a hatása gyakorlatilag elhanyagolható, műszer nélkül 100-ból 1 ember ha megérzi a hiányát.
http://gpracing.hu/index.php?o...
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani hogy ez a TANK-RESONATOR 16181 mi a fenére való? az enyémből kimaradt, ezért is érdekelne