Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szelepfedél tömítést tud vki? E típus , 400ccm
Sziasztok! 93-as 1100 D modellhez lkomplett légszűrőházat vagy csak fedelet és a karbisorra csatlakozói szívócsonk részt keresek. Köszi
Szerencséje hogy nem akadt el semmibe ! Érdekes járása lehetett a vasnak ! 16-ból egy minusz !
Alapból valahogy így kéne kinéznie(ez az enyém).
De, bizony hogy himbás! Nem az én motorom, a zrx csoprort adminja a csávó, 25.000-et ment vele, most jutott eszébe hogy talán nem ártana már egy hézag ellenőrzés, oszt ezt találta. Megvan a himba, csak a tengely rossz oldalán. Valami ökör úgy állított hézagot rajta, hogy kivette a tengelyt, mikor elég simán oldalra kitolnia himbát és már cserélheti is, még szerszám se kell hozzá mint mondjuk a GS500-hoz. Aztán elfelejtette visszatenni.
Nem himbás , de a vezértengely szétverte volna a tányért !
Az a barna ott lent a lapka nem ? Szerintem kilökted a himbát mikor félretoltad ! Amúgy szerintem nem 25 , hanem pár száz alatt szétverte volna a lapka fészket rugótányérostul !
Na, erre dobjanak egy hátast kollégák! Vajon mi hiányzik a képről, ami 25.000km alatt nem tűnt fel a tulajnak, csak most, hogy be akarta állítani a szelephézagot?
www. steelhorsemotor .hu
Szia.400e.tipúshoz kellene tömítés készlet.ki kell cserélnem a váltót.évj.1997
szólhattál volna, itt is volt egy szekrényben a ruhák között

ZZR alkatrészekkel kapcsolatban keressetek nyugodtan.
Rendeltem egy újat. Szolid 53 ezeré'..... B+. Egy kikopott 3 filléres csap miatt.
új! csere! Ha nem találsz, körbenézek...
Max perselyezni lehetne a csapnál, de tizedes anyagvastagságról beszélünk, műanyag szóba se jöhet, csak fém de az se elegáns megoldás. A csapot csak a fej leköszörülésével lehetne kiszedni. Újat kapni nem lehet helyette, csinálni megfelelő szerszámozottsággal lehet, de itt a mi környékünkön senki se vállal ilyen pepecs munkát.
Vékony műanyag lapból nem lehet hézagolást csinálni?
Szétkaptam a rexit szelephézag ellenőrzésre meg akkor már lekaptam a kuplung fedelet is, hogy ránézzek erre a zrx mumus generátorlánc feszítőre. Hát, a feszítéssel nincs is gond, rendben van a rugó, helyén van minden, de a láncfeszítő sin egyik oldaláról egyból lepottyant az a kis perem, ami a kopás miatt képződik, ami arra utal hogy oldalirányban is volt ott mozgás ami letörte, és hát szerintem ez a lötyögés sín tengelyénél már túl sok. Természetesen külön nem kapható, csak egyben a komplett feszítő. Valszeg cserés. Szerintetek?
http://youtu.be/E6zaInKXhfU;feature=youtu.be
Alkatrész kapható nálam ,250-600-ig.
Sziasztok! ZZR 600,(D) modell.Keresek kormány átalakítót.
én killer nélkül halottam... brutálisan hangos
Sziasztok!
Zzr 600 d-hez keresek kormányátalakítót, ha valakinek netalán lenne eladó azt szívesen megvenném.
Helló

Zzr250 első lánckerék eladó kb 20 km-et futott!
Sziasztok!
Ha esetleg valaki gyári állapotú, nagyon szép első szériás ZZR1100-at szeretne, itt a ritka lehetőség: https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/zzr_1100/kawasaki_zzr_1100_gyonyoru_ujszeru_gyari_allapot-13725570
Ahogy a jövő évi motoros szezonom elég siralmasnak tűnik, ezért nagyon ráérek venni kéményt. Talán ki tudok fogni itthon is egy szép dob párt vagy rendszert.
Hát a joshi az tuti jó