Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Kiégett a Keeway Desire 50 robogómban az első izzó. Ami benne van, az egy 12V 18W-os. A boltban viszont csak 40W-os van. Az is elbírja, vagy tudnak rendelni 24W-os izzót. 18-as már nincs. Mondjuk ha elbírja a 40-est, akkor azt venném, telán jobb a fénye.
Köszi a válaszokat
Ja most látom, hogy a gyári papírja meg 35W-ot ír. Na akkor talán jó lesz a 40-es?
Sziasztok mennyiére érdemes KEEWAY EXCEED motort venni? mennyire költséges és mennyire jó megéri? azért néztem ezt mert ez nem olyan drága és elég jókat irnak rola vagy esetleg tudtok ajánlani rendszámos endurot 200 ezer forintig.
Elöre is köszönöm a segitséget!
Sziasztok!
Exceed 200 rendszámos! eladó.
http://www.kepesmotor.hu/keewa...
hali!keeway, zongshen,sukida idomok olcsón eladók!06304906559 egyben 5000ft
Sziasztok!
lattam a hasznaltauton egy Keeway Partner nevű korvaltos motorkat, ötven köbcentis. Hallott mar valaki erről, mit lehet tudni róla? Sehol nem találok leírást a megbízhatóságáról, fogyasztasarol, semmiről, nekem olyan napi 70 kilométerre kellene. Milyen lehet ez a paripa?
Szevasztok


Hol lehet ilyen fejidomot kapni keeway ra és melyik motor idoma ez.Tudtok még valamilyen optikai tuningot motorra
Sziasztok!
Akit érdekelne, eladó Land Cruiserhez légszűrőház, ár: 5000Ft.
Elf Moto 4 HP Eco 1.6 liter olaj, ár:3000Ft.
Üdv mindenkinek! Keeway Focus egyik pillanatról a másikra elkezdte azt csinálni hogy alapjáraton világít rendesen első hátsó lámpa reflektor is ha egy picit is nekihúzom a gázt halványodik a fénye mindaddig nem világít rendesen míg vissza nem esik a fordulatszám alapjáratra?!?!?!
Mi lehet a kínja?
Sziasztok! A Keeway Superlight 125-el kapcsolatban van vakakinek tapasztalata? Mennyire megbízható kís motor?
Szevasztok!

Van egy Milan50-esem (ez fért be a "garázsba" a nagy mögé-elé).
Minden vele kapcsolatos infót szívesen olvasok (hibalehetőségek, megbízhatóság, szolíd tuning) a gumikat már lecseréltem, a karbi lett javítva, index, hátsó lámpa LED-esítve. Azt a 112 km rt amit egy7 alatt beletettem élveztem itt a vároban.
Címem: kissas57@freemal.hu
Segedelmet előre is köszönve :-)
Sziasztok!

Most vettem egy Keeway F-act 50-es robogót, és azt szeretném tudni, hogy ezen a típuson hol van a motorszám, és hogy hol van jelölve az évjárat?
De még esetleg azt is megmondhatnátok, hogy hol van bennük a fojtás? :)

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv, Gergő
Sziasztok Nincs valakinek elfekvőben 2007-es matrixhoz kipufogója?Gyári érdekelne.
Üdv, van egy bazuka b12-m, (talán keewayben van ilyesmi) A tervem az vele, hogy a 140 km/h órás számlapot valahogy átvariáljam kevesebbre, hogy jobban 50esnek tűnjön. Valaki csinált már ilyet? vagy esetleg lehetne hozzá valahol kapni számlapot?
sziasztok. ma történt velem egy kis baleset. egy uós rám tolatot és szará törte a vonohorog az idomszetet. és igy szükségem lenne Keeway Sportmax 2007 es évjáratü elsö idomszettre. fejidom, oldalidom. alsó idom. sürgösen! meg érdekelne ékszij,variátor alkatrészek. 06302467370 vagy kiscsendee@freemail.hu
a képen látható tipus!
Szevasztok! Eladó lett legálisan átépített EXCEED 200-as motorom. 2 év műszakival......... Adatlapom alatt elvileg látható
keeway hurican focus stb bontot alkatreészek eladó! fekvő!
adatlapomon az elérhetőségek
Köszi, a robogót már megvettem...
Karbi beállítási probléma volt, de a hidegindítót is kicseréltem... pedig elvileg nem is kellett volna, na de sebaj...
Szóval nálam már hidegen-melegen pöcröff indul...
Üdv!
Nem tudom, aktuális-e még a dolog, de az biztos, hogy ha jó állapotú, akkor érdemes megvenni.
Napi első indításnál annyit kell csinálni, hogy le kell kapcsolni a lámpát, és indítózásnál kell húzni egy pici gázt. Ha nem így indul, akkor ki kell cserélni a hidegindítót, ami kb 8-10e Ft, és ha szerencséd van, akkor csak 2-3 évente kell cserélned. Ha valakinek csak barkácsmódszerrel indul, akkor vagy lusta volt megvenni és 10 perc alatt kicserélni a hidegindítót, vagy teljesen gatya a karbi.
A lámpát meg azért kell lekapcsolni, mert a hidegindító "fűtő" része onnan kapja a feszültséget, és felkapcsolt lámpánál lassabban tud felfűteni. Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok, egy superlight 150-esem van, az történik vele hogy menet közben (motor már meleg, de nem túl sokat járt, pár km után) elkezdett menet közben leállni, de újra visszaindul, szóval nagy rángatás keletkezik belőle, de ha mondjuk lassan mentem már vissza sem indul a menet sebességtől, nehezen is indult, most bizonytalan, néha jól megy néha áll le menet közben. Van valakinek szakszerű ötlete mi lehet a gond? Előre köszönöm!
http://www.quad-motorgumi.com/

Wanda Tyre gumik széles választékban kedvező áron egyenesen az importőrtől!
Ma került hozzám egy keeway ksm 125, és érdeklődni szeretnék, hogy tud e hozzá valaki kezelési kis könyvet (service manual) vagy valami ismertetőt, mert neten én nem találtam hozzá.
Folyadékokat szeretnék benne cserélni, jó lenne tudni miből mennyi kell bele stb. A vezetékelése is eléggé szét van barmolva lóg minden fele, azokat is szeretném bekötni (világítás, index, visszajelzők stb.).
Ha esetleg tudna valaki ilyen segédleteket hozzá azt nagyon megköszönném!

előre is köszi!
Keeway RKV 125 érdeklődés még aktuális? Egyébként röviden csak annyit hogy marha jó én is csak azért adom el mert nagyobb mocit szeretnék.