Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy robogót TBG R50X és gyorsításkor fura búgó hangja van a hátsó kerék felől jön, Kb. 30km/h-nál kezdi el. Talán valamelyik csapágy lenne? 3000km van benne.
Még annyit, hogy szerintetek jó ez a típus? megéri ilyenbe invesztálni?
Sziasztok!

Tervezem, hogy veszek egy Keeway Focus robogót...
Elvileg kell a napi első indításhoz rá valami cső, ami eltakarja, vagy leszorítja - vagy én nem tudom - a szívatót...
Erről tud valaki valamit mondani? hogy is kell ezt elképzelni? Tényleg kicsit barkácsolni kell első indításnál a motorral?!
Szia! Szerintem egy használható,jó kis moci ha értesz hozzá és meg tudod magadnak csinálni.Olcsón fenntartható,keveset fogyaszt,de kínai .Teljesítménye városi rohangáláshoz,rövidebb túrákhoz sztem elég.75-80 körüli utazót szereti ezzel kimegy a világból.Hogy rosszat is írjak:a műanyagok törnek,a gumialkatrészek szétrepednek,tankja nagyon kicsi,elektromos rendszere picit alulméretezett.... de indul-jön-megy-megáll teszi a dolgát kis odafigyeléssel egy megbízható gép.
sziasztok. érdeklődni szeretnék. van itt valakinek exceed 200 motorja? tudnátok mondani róla valamit? mindenféle tapasztalat érdekel. szerelés szerviz alkatrész erő sebesség minden.
hello megvan még am am6 bolkk engem lehet érdekelne!

ha megvan akkor ide irj tomi0417@citromail.hu
Szeva! Én leszedtem a HONDA XL 125 szerviz doksiját és az alapján. Megkeresem, valahol le van mentve. Írj rám, ha elfelejteném: kinsky@freemail.hu
hello van egy keeway matrixom, már görgöket modositottunk kontrasztrugot már a variátornál a távtartobol is ellet esztergálva és van rajta egy olcso 70ccm-es henger.de valamiért a motor 60nál jobban nem akar menni.
gyári karbi csak 60as polini fuvokával. légszurő is gyári.és a kipu is.
szerintetek mint csináljak még rajta? cdi? vagy kipufogo?
Sziasztok .Keeway rkv 125 ről érdeklődnék .Vétel előtt állok
Helló. Nincs valakinek Keeway Matrix 50 kilóméter óra bontott eladó ?
Hali

Kevaj KSM-nek mekkora szelephézagot kell állitani, szívó illettve kipufogó oldalon?
Előre is köszi a választ!
Leo Vince Scoot L kipufogó rendszer eladó 125 4t robogóra!
Érdeklődni és ajánlatot tenni a macsugamate@hotmail.com e-mail címen
Az alváz 17 karaktere.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A...
anyiért nem fogod eladni. Annyiért adtam el a rendszámos keewayemet.
Tegnap megvettem a keeway matrixot. Amit az eladó 2010-esnek tüntetett fel, csodáltam is hogy 2 éves motorban hogy lehet 13 e km. Az adattábláján van 2002-es dátum is, és a többi alkatrészen 2005-ös-t is találtam. Így kevés esélye van 100 körül eladni. A vezetékek szigetelő szalagozva stb.
Kérdésem lenne, honnan tudom meg ennél a robógónál a pontos gyártási évet? Illetve ha vásárolok másik 50-es robogót honna tudom?

Üdv:
Barbara
Szevasztok! Szerváltam tegnap 1 Keeway Matrix sport 50 et kissé leharcolt állapotban.Tudnátok nekem valakit ajánlani aki bontott cuccokkal foglakozik!
Elérhető áron!
Előre is köszi!
Zsolt
Sziasztok!

Motorvásárláson gondolkodom és olyan kérdéssel-kéréssel fordulnék hozzátok, hogy egy Keeway x-ray típusú supermoto-t néztem ki. Ezzel kapcsolatosan lennék kíváncsi a véleményetekre és a tapasztaltaitokra. Jellemzőes, sőt csak munkába járásra esetleg aszfalton motorozgatásra használnám városon belül a-ból b-be.

Előre is köszönöm mindenkinek!
Minarelli AM 3-4-5-6 blokkra, DR 80 as hengerszett szívótorokkal és karburátorral együtt eladó 25000 Ft-ért.
Sziasztok. Szerintetek a keeway KSM 125 alkalmas endurózásra (nem nehéz terepre)?
Hello a rendszámtartó bevált!
Most azon gondolkodok hogy ugye hátul jobb és bal oldalt is el van törve az idom sajnos és le szeretném cserélni csak azt nem tudom hogy akkor végül is az Exceed-nek az idomja ugyan az csak a szín más meg a matrica ?
Szia! Megegyeznek a rögzítési pontok az biztos. Kinézetre másabbak csak. Sikerült rendszámtartót szerezned? Én átalakítottam teljesen a motorom, a tankot, idomokat, sárvédőket, ülést leszedtem. Az első teleszkóp is ki lett cserélve.
Lenne egy kérdésem az Exceed és a KSM hátsó oldalsó idomok megegyeznek ?
sziasztok tudna valaki segiteni nekem...van egy RY6 robim és az a gondom vele mielött elindulok vele 5 percig melegitem szóval olyant csinál hgy ha rá huzom a gázt le akkar fulladni mindha nem kapna elég benzint játszani kell a gázzal....mi lehet a baj....?
köszi már megoldottam
Szia!
Ha még nem tudtál szerezni szólj,
van egy kpl.első telóm kerékkel.
apeti72@freemail.hu
dobtam e-mail-t :D pls. írj vissza :D