Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most keresse valaki a főnököt...
Sziasztok ducati multistrada 1200s motort akarok vásárolni valaki valami okosságot rôla?(hibák,stb...)privátban jô volna smadar@azet.sk köszönöm előre is az infokat...norbi
Miskolcon jó szerelőt ismer valaki?
Sziasztok!

A multkor írtam nektek, hogy rángat picit a gépen 2500 és 3000 fordulatnál szinte bármelyik sebességben, legalábbis így éreztem, most voltam szervízbe henger, injektor szinkron megvolt, olajcsere most lesz gyertyák jók, újak, légszűrő is tök jó, valamint lánccsere is volt most, jól megy és egy sportkipuffot kapott nemrég, de még ezek ellenére sem szűnt meg pedig próbáltam 100 oktánszámú benzinnel is, de nincs változás. Szerintetek mi lehet a gond?

Aki tudna segíteni kérem szóljon.

Köszi.
Nekem mikor még nem volt váltókarom, de minden más az idomokat kivéve mentem egy próbakört....
Fel kb. 4. be, kuplungot csúsztatva elindultam és góóóó, valami mz, simson, kispócki kgst lámpa felstzögelve tükrökkel....
Még a régi "H" zxr -n.... Hmmm jó kis öreg "porszivócsöves" nagyon imádtam!
Keresek egy segítőkész szerelőt aki Suzuki tsr 125 power ügyben jártas! Köszönöm!
Próbáltam sebességet váltani, azt hittem veszi a fokozatokat, de csak most tűnt fel, hogy nem. Tudom, lámán hangzik, sajnos az is volt a dolog....Köszi szépen mindenkinek a távgyógyászatot, meg Tetováltnak a személyes közreműködést!
" hogy ha sebességben van a gép, akkor nem indul el, és lefullad. Üresben, meg behúzott kuplungnál vígan pöfög, de amint kiengedném és indulnék, lefullad."
Akkor ezt most nem ertem.

olvastam én itt már rengeteg idiótaságot, de ez dobogós helyen van
Tényleg nem a szenzor volt a ludas. A váltókar hajlott el úgy, hogy 4.ben volt, és nem lehetett váltani. Vissza kellett hajlitani, ennyi. Sajnos ezt nem láttam tegnap éjszaka sötétben. Ezúton is köszönöm a segítséget!
Vagy megcsináltatod úgy az oldal-stendert, hogy a motor súlya tartsa nyitva, ha egyenesbe állítod akkor csukódjon fel.
csak annyit tegyél meg hogy megkeresed a csatlakozóját és áthidalod egy darabka vezetékkel
ha így sem megy akkor megnyugszik mindenki, ha igen akkor egy kicsit verdesed csalánnal a hátad és legközelebb is kérdezhetsz
ha nem értesz hozzá miért kételkedsz kettő darab hozzá értő szavában is?
RC meg én is megírtuk.
Hinni meg a templomban kell...
Mi a gond?
Nem hiszem, hogy ez a szenzor ment tönkre, mert eddig lehajtott oldalsztenderrrel simán elindult. A villamossági dolgokhoz sajnos nem értek(erős színtévesztő révén el is vagyok tőle tiltva), plusz kell rá egy hátsó bal index is, úgyhogy csak hozzáértőre bíznám.
Helló! Sikerült megcsinálni? Én itt lakom Esztergom mellett Táton, szerszámokkal tudok segiteni (villamossághoz nem nagyon értek) de ha van segitség (pl rajz)hogy hogyan lehet átkötni ideiglenesen hogy haza tudd vinni a motort akkor állok rendelkezésre. Köszi
Sziasztok jó villamosági szerelőt keresek. Ha valaki tudna segiteni azt köszönöm.
emailben keress meg és elmondom, hogy tudod átkötni a védelmet.
Tilos és veszélyes, de addig átkötött védelemmel a motort haza viheted vagy szerelőhöz.
Én onnan sajnos messze vagyok.
Kuplung vagy oldaltámasz kapcsoló vagy kábelköteg megsérült.
Valoszinu hogy a sztender kapcsolod serult vagy a vezetek ehhez a kapcsolohoz vagy maga a sztender serult es nem nyomja a kapcsolot. Vizsgald meg hatha csak az a kis nyelv serult vagy gorbult. Mindenesetre ha szerelohoz viszed NE engedd hogy kiiktassa a kapcsolot. Nagyon veszelyes.
Sziasztok!

Az a hatalmas nagy harci helyzet, hogy a mai szlovákiai kis kiruccanás során sikerült egy kanyarban (zuhogó eső + vízátfolyás) a gépet (Kawasaki ER-5 1997-ből) vízszintbe helyezni. Nagyjából 20-nál elcsúsztam, egy letört index és szétesett lámpa (ezt csak össze kéne csavarozni) "annyi" történt, hogy ha sebességben van a gép, akkor nem indul el, és lefullad. Üresben, meg behúzott kuplungnál vígan pöfög, de amint kiengedném és indulnék, lefullad. Egész eddig hibátlanul működött, a csúszás óta van ez a jelenség. Most Esztergomban van elrejtve, tudtok ajánlani ott egy megbízható szerelőt? Előre is köszi a segítséget.

Feri
Má megvan úgy is...
http://www.manualedereparatie....
talán így meg is találja a listában.......
Bassza meg a sportmotor a szar link kezelését...

Itt megtalálod:
http://www.manualedereparatie....
Na még1szer...
www.manualedereparatie.info.zi..." target="_blank">első

www.manualedereparatie.info.zi..." target="_blank">második