Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Lecso
lenne egy kérdésem vf 750 sabre forgás irányát megtudom forditani ha kap egy vf 750f kábelköteget és elektronikát?
üdv
kis dimma
Üdv!

Végigbújtam a tl forumokat külföldön is itthon is. Az injektor hangjára sajna nem találtam orvoslatot. "tipushibaként" emlegetik amit csak cserével lehet megoldani .. ideiglenesen. De Ha van javaslatod én hallgatom, én követője vagyok a videóidnak. Nagyon korrektül csinálod, csak így tovább! Ha kawasatira mondod amit írsz, inkább azt mondanám nem feltétlenül szakértelem hiány, inkább az hogy le van szarva a problémád. A szervízvezető elfoglalt, srácok meg azzal vannak elfoglalva az esti buli milyen fasza a lesz, de inkább csak szerelGETnek nap közben. Nekem ez jött le kb 1 óra ott tartózkodás után.
sehogy ................ kb egy évben olyan 15 - 25 motoros jönn hozzám más és más helyekről .. ezzek mindenkit át basznak Jani !
fogsz egy satut, befogod a tengelyt, és keresel két ruhaszárítókötél-csipeszt.....ahol a felni közelít az aszal lapjához, ott ráteszed a csipszeszt a legközelebbi küllőre és a szemközti túloldali párjára és az asztalhoz közelelbbin engedsz, túloldalt ráhúzol. Persze türelemjáték, de nem nagy vas ist das.....
bicikli boltokat keress fel némelyik bevállalja
ha nem akarod hogy sokat kérjen előtte meglazítod az összes anyát
nekem ez a művelet 2 napig tartott......
amúgy te is ki tudnád szedni ha elég türelmes és nyugodt vagy
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy megbízható szakit aki kitudná szedni a "8"-ast a küllős enduró kerékből? Nyiregyháza vagy Budapest környékén. Előre is köszi!
Petire gondolsz?
Köszi az infót!
Átadom cimbinek ;-)
Szia,
Siófokon van profi cross szerelő.
Sziasztok!
Fehérvár környékén ért valaki Honda crf 450 hez?
Gázadásra csak tortyog. Alapjáraton szépen elpöfög...
Hát no! Igaz ami igaz megoldani nem tudták, de legalább azonosítva lett a forrás . Az injektorból jön a hang. Végül is nem vitális a probléma. De a vevővel való bánásmódban óriási különbséget tapasztaltam. A gyors kiszolgálást, és korrekt árazást nem is említeném. Gyulai motorcenter 17. kerület korrekt srácok.
És akkor az új helyen miként oldották meg a zajproblémát?
Sziasztok! Nagyon kellene egy jó szerelő (robogó!!), aki érti is a dolgát, tud önállóan dolgozni. Az üzlet Budán van, jó fizu, jófej a főnök:)
Ha valaki tud ilyet, akkor lszi írjon!! Előre is köszi!!!!!!
Sziasztok! Villamossági szakembert keresek Monor és környékén! Suzuki GS550 1979 töltés probléma!köszönöm
Óda kawaszatiékhoz:
Másfél hétig önöknél volt a motor. Cagiva navi suzuki tl 1000 blokkal. Ezalatt elvégezték a teljes átvizsgálást. itt kezdődik: Ezt már az első nap jeleztem hogy nem kérem. Csak hibaelhárítást kérek. Papíron rögzítettük. ...mindegy gondoltam végül is ebből baj nem lehet.
egy hétig semmi nem történt telefonon infot nem kaptam. Zárás után bementem, tájékoztatást kaptam. Gondoltam ok most már sínen lesz. Nekiálltak a hibaelhárításnak. Alapból ott kezdődik a baj hogy ők " nem hallják" a problémás szelephangot. Szelephézag, vezérműlánc csekkolva, elvileg minden jó. A mechanikus zaj "normális" "használd tovább". A motort tovább használom csak rohadtul zavar az égtelen cicergés. Továbbra is az a véleményem hogy a mechanikus zaj NEM NORMÁLIS. Na most a hiba amiért oda vittem csak az nem lett elhárítva sőt a srácok szerint "normális". Viszont másfél hét és ugyan csak 46 000 ft -al később ugyan ott vagyok ahol a part szakad ( jó kicseréltek egy izzót, meg egy fékolajat) Pont azért vittem időben túra előtt szervízbe hogy gondtalanul túrázhassak. A kíváncsiságtól vezérelve bevittem egy Suzuki márkaszervízbe még aznap!: első mondat " itt valami nem kerek , ez nem normális hang, ne menj vele hagyd itt a motort. Vajh tényleg nem hallható a probléma ha másik márkaszervízben két méterre a motortól hallják miről beszélek??? A hibaelhárítást itt is elkezdtük. Kiváncsi leszek oda érek -e a túrára... köszi. Inkább mondtátok volna nem tudjuk mi baja van bocsi, további vizsgálatra van szükség, vagy szakértőbb, típust jobban ismerő kollégát kell bevonni. Ezt így szakszerűtlennek érzem. Azért fizettem hogy szét és összetegyétek a motorom. Én nem is vitatkozom az óradíjatokon. De ha valamiért odavittem , a nélkül a hiba nélkül szerettem volna elhozni. Csalódott vagyok.
Sziasztok!
Veszprém, Ajka környékén keresek szerelőt, szelephézagellenőrzésre, aki megbízható és érti a dolgát továbbá nem lehúzós.
Udv szigetvar pecs kornyeken tud valaki jo szerelot? Koszi
Tatabányán vagyok én ha még fent álla a hiba...
Yamahához keresnék megbízható szerelőt Szigetszentmiklós környékén.Ha tud valaki segítsen
Hát elég necces a Faszi. Inkább írjál rá a Faceebúkkon. Szerintem nevet is megadtam úgy megtalálod. Főleg azért nem válaszol mert ugye kint van telefonostul németben.
Szia!
Írtam Neki, mert korábban megadtad a számát, de nem válaszolt.
Nekem van egy talonba de ki-be rohangál Németországba ha előre lebeszéled vele akkor amikor hazajön megcsinál 1-2 motort mielőtt visszamegy 2-4 hetente jönnek haza. Pont most ment el (Ma) elvileg jövő hétvégén jönnek egyszer haza meg Május 16.-ai hétvégén. Balatonendrédi a srác. Nekem is ő szerel, csak most a vízpumpa csere nagyon sürgős ezért azt kénytelen leszek én magam megcsinálni. (nem is örülök neki)
Sziasztok!
Siófokon vagy a közelében tudna valaki ajánlani megbízható szerelőt aki érti is amit csinál? Szelephézagot szeretnék ellenőriztetni.
szívesen :)
ja, es koszonom !!!