Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem semmik ezek a pestiek
ha a pesti oldalon van az miért nem jó? mert át kell szállni még 2x.......
Budapesten, a Budai oldalon keresnék robogóhoz, teleszkópjavításhoz szakembert.
tel: 20-3865208.

Köszönöm a segítséget!
Ha nem vagyok messze, akkor én lennék...
Miskolc környékén kawa er-5 öshöz valami jó szerelő, vagy szervíz van? szelephézag, karbiszinkron és teló olajcsere kéne...
Köszönöm.
www.elevenmotor.hu
nem "olcsón" viszont gyorsan, jól, garival
olcsó-jó, utána = drága-szar :D
Sziasztok!

Gyöngyösön, vagy környékén keresek szerelőt (természetesen olcsón jól dolgozó emberkét ). Telószimering, karbi pucolás stb.

Előre is köszönöm a segítségeteket!
Powbike
Igy keress ra a neten. Ismerem az ikreket, jol szerelnek de par eve nem beszeltunk nem tudom hogy vannak.
Sziasztok!
Bp-n keresek szerelőt aki elfogadható áron és jól dolgozik!
2003 as 636 os ninja jobbos telószár megadta magát eleresztette az olajat. ajánljatok már valami jó szakit aki frankón megjavítja.
előre is köszönöm
Dömsöd, Katona, Bilstein szervíz.
Sziasztok!
Segítség kellene gsx 750f hátsó rugóstagját akarnám felújíttatni kellene egy megbízható szerelő Szolnok környékén de ha távolabb van az se baj

üdv
Olaj és szűrőcsere megtörtént,fullon az aksi,megnéztem pár vidijót a "jutubon",h inditsam hidegen és láss csodát...! Pipec minden! :) Köszi az infókat!
Köszi már ezt is tudom! Pedig azt hittem,h az olajnyomás..!
Nincs benne olajnyomáslámpa.
Az szint érzékelő.
Üdv srácok !
Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem múlthéten egy főtengely hibás Leader blokkos Piaggio Skippert amihez kaptam egy főtengelyt ami viszont nem bele való . Így úgy döntöttem inkább blokkot cserélek benne ,ajánlottak egy régebbi (2002-es ) Piaggio Liberty blokkot ami viszont nem Leader blokk . És az lenne a kérdésem hogy szerintetek kivitelezhető-e a blokk csere ? Át lehet-e rakni a karbit ,a hátsó kereket , a levegő szűrőt , magyarán mindent ami kell hozzá hogy menjen .
Beinduuuult :) ! De kigyulladt az olajnyomás lámpa...! Nem baj,hnap cserélem az olajat ,olajszűrőt...! Amúgy a autószerelő a szakmám szóval nem vagyok tök hülye hozzá,de ez az első nagy motorom és nem vágom még nagyon ennél a tipusnál,hogy mit és,hogy...! Lenne még egy csúnya kérdésem...! Hány liter olaj kell ebbe pontosan (az évjárat 1999)? Ha valaki tud pontos adatot kérem segitsen! Köszi előre is! :) Üdv és széles utat ! :)
legelöször inkább a karbi tisztitás, igaz szopós munka levenni az r6rol a karbi sort de azzal kezdenék mindenképp
hello
végig kéne nézni az üzemanyag rendszert első körben, kezdve a friss benzinnel mert 2-3 hónap állás alatt is bele tud dögleni. aztán folytatni a tankkal, hogy nincs-e tele rozsdával amitől nem jön ki a benzin? és így tovább. üzemanyag szivattyú rendesen dolgozik-e vagy nem? ha nem miért nem? mert koszos vagy mert tönkre ment esetleg relé vagy más probléma? benzinszűrő és/vagy benzincső nincs-e eltömődve? karburátor tisztítás és alapbeállítás. ha egyébként nincs más baja akkor be kell indulnia.
hidegindítóval, féktisztítóval és egyéb dolgokkal nem próbálkoznék mert nagyon alacsony a kompressziótűrésük és tönkretehet mindent.
Sziasztok!

Egy kérdés...! Vettem a napokban egy 1999-es Yamaha R6-ost...! Vettem bele egy új aksik mert a "régi" K.O. lett...! Nem tudom meddig vagy mióta állt a motor (egy külföldi kaukción sikerőlt meg vennem)de nem nagyon akar beindulni...! Amúgy már beindult(sokadik próba után),kb. 15 mp-ig járt majd lefulladt...! Olvastam valahol,h 25 fok alatt szivatóval KELL(!) inditani...! Próba "2" : Félig "behúzott" szivató kis gáz és újra beindult s pár másodperc után megállt...! Aztán Inditgattam-inditgattam és kezdett az "aksi lassulni"...! Mst feltettem töltőre az aksit holnap reggeig...! Holnap délután nekiugorjak még 1x az inditásnak?Vagy mit ajánlotok? Köszi előre is!
Üdv!
Yamaha dt125r. power gyújtàskor csekkol beàll de gàzadàsra meg sem mozdul ötlet?
Hello. Miskolctól 35 km-re lakom barcika irányában. Ha kellek keress 204214279 vagy az adatlapomon van mail cím. Tudok segiteni!
helló mindenki! valaki nem tud 1 jó szerelőt miskolc környékén? van 1 suzuki rm250 karbitkéne be állitani meg átnézni . elöre is köszönöm
Szia,
Az alkatrész megvan hozzá?
Én ki tudom neked cserélni...
Mail-em az adatlapon.
Csongrad es kornyeken szerelot aki ert a yamaha xt 660 x elekrtinikajahoz!