Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bammeg beálltam a garázsba és éjjel megjavult magától! Azé lekopogom! Köszi hogy aggócc sas!
baa peti, vigyazz ki ne szereled magad a vilagbol
Egésznapos hiba keresésem eredménye: valahol van egy zárlat ami időnként elmúlik, aztán vissza jön, Ezért én relére gyanakszom. De hol van???
Ki van a f@szom! Az összes relé jó (elméletem szerint) akko meg mi a f@sz lehet a baj?
Ha valaki tud az segítsen már lécci!!! Én már lassan két napja szopok vele. Mondjuk lehet, hogy sokat segítene ha értenék is hozzá... Ha valaki tudd valamit az jelezze lécci!!!
Feladom!!! Foggalmam sincs mibaja! Az aksim is lemerült, most töltöm! Kib@szott elektromosság!
Az izzók biztos, hogy jók, mert akkor világít néha ha a motort a gyorsleállítóval állítom le, ha beindul akkor viszont mindig kialszik. Az összes biszti jó, de ki is cseréltem őket és így sem! Most pedig a reléket méregetem, a háromból elvileg kettő jó a 3. meg ilyen öntvény szar és fogalmam sincs hogy mérjem ki. Hát egyenlőre itt tartok.
Peti: Ha az izzócsere nem segít, akkor keresd meg a biztidobozt és cseréld ki a szakadtat. Nem jellemző a kábelszakadás vagy a kapcsoló hiba
Aholy! Tudtok valakit aki ért a motor elektromossághoz??? Elment a pilácsom!
Én benne vagyok!!!!! Mikor,hol???
Akkor egy motorozást összehoz6nánk nem?
Jawoool!!! KAWASAKI FOREVER
900RR-en még nem ültem "tündibündi"!!! Sajna nincs aki motorozni vigyen.De mind1!!!Egyébbként minden motor menő,csak nekem a Kawához húz a szívem.
Hoooopááá, hooopppááá AA Z 1000 szerintem is egy nagyszerü gép de egy 900 RR szintén nagyszerü paripa és sorban a többiek,, amúgy igen elég sokat motorozom ....biztos a Linda sorozat fertőzött meg avval a király naked babettával, már nem is emlékszem asszem sárga volt de hogy egy igazi balkán mad max volt a csaj rajta az tuti..birtam ahogy húzta neki mint állat..
Jaj de ki tündibündi!
CBR 900 RR en ültél már? Vagy csak a Kawa a menó verda?
Még nem ültem Z1000-en,csak ZZR400,meg a kedvecemen a ZX6R-en.Igaz sajna csak vittek,mivel még jogsim sincs.Tudomásom szerint a Z1000-s egy nagyon szuper gép.Sokat motorozol?
Egy új Z 1000 van és egy épített Z 650 is de ő 78-as allias Tata.
Nagyon köszönöm a segítségedet!!!Egyébbként milyen kawád van?Csak azért kérdem,mert a kedvenc mocim a kawasaki.Üdv:V.Melinda
Szia !
Az alábbi linken: http://www.motorosbolt.hu Megtalálod a motorland webáruházát és ott tudsz venni Newfren és Nissin fékbetéteket. Csak írsz egy emilt a Kélinek (Kélinger Krisztián) és postafordultával nyomja a kívánt alkatrészt. Nekem bevált nagyon rendes egy srác, én a kawára 9000 Ft körül vettem az első betéteket. (Nissin)
Motoros üdvözlettel: Fukeneh
Köszönöm szépen!Már csak egy a kérdésem:Honda Hornet féktárcsába milyen fékbetét ajánlott,vagy jó???
Sziasztok!
A Jahn F. utcaiak tenyleg nagyon jok,csak ne siettesd oket,mert akkor hajlamosak elkapkodni a dolgot........hajdanan en is igy jartam veluk...
Udv.
Gabi
Szeva!! A Jáhn Ferenc utca 71 szám alatt van egy jó kerékjavító Tel: 280-2521 itt nagyon jól javítanak az hogy mennyire olcsó az a sérüléstől függ de szerintem teljesen korrekt áron dolgoznak és precízen ami egy motorkeréknél elengedhetetlen!!!!!! Motoros üdvözlettel: Fukeneh
Szióka!!!Az egyik haverom kifogoot a múltkor egy nagy kátyút,így az első keréknek nyekkk lett.Tudtok egy jó,de olcsó szerelőt ajánlani?Ja milyen fékbetétet tudtok ajánlani egy Honda Hornet mocira?Köszi!!!
Polidom - Dúzs Peti tel: 20/942-72-40
ő versenyidomokat készít, hivjad fel hátha tud segíteni
Sziasztok,
Sajnos a szezont egy pereceléssel nyitottam. Érdekelne egy jó szaki aki tud idomot javítani.
kösz
laci