Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek a Martin dobok mijenek? Minöségre na meg hangra?
Ezt kaptam a motor mellé csak azért
a használt se lenne baj, csak akkor megint ott vagyok, ahol az elején, hogy összekötőcsövet megint csak csináltatnom kell valakivel, mert a vasra nem megy fel a slip-on.....
És te tudsz valami olyan helyet ahol érdemes lenne megkérdezni a használtat...mert ugye hirdetés az vagy van vagy nincs......
Húszból biztos, hogy nem jön ki, csak ha használtat, bontottat veszel, ami persze nem feltétlenül rossz. Szerintem 40 a reális, mert azért a Martin se ma csinálja az első kipuffját, minőségi munkát végez.

ennyiért egy ponyvát kapsz.
igaz abból is ajobbik fajtát :o)
köszke......
Gondolom akkor ha ennyiért ajánlanak, akkor az nem feltétlenül drága?
Megmondom őszintén én arra gondoltam, hogy olyan 20 körül kijön a dolog......
dehát ha máshogy nem megy akkor kell a sok lóvé........
40 egy rozsdamentes ovál, + 10 öszekötő
És milyen (ÁR) ajánlatot kaptál?
én már hívtam. duma vele. korrekt segítőkész. a megrendelésen még agyalok, mert kaptam egy leo vince ajánlatot közben... :o)
De ez kb mennyi db ezrezembe fog kerülni, mert most kaptam egy ajánlatot egy tatabányai emberkétől (EGÉR) 4-az 1be = 40000, 4 a 2-be = 80000.
Ő sima savállóból dolgozik, és még nem láttam munkáját..
A Martin gyereknek meg megnézhetitek a munkáját a www.dataglobe.hu/martindob-oldalon. Én is megnéztem, de még odáig nem jutottam el, hogy fel is hívjam...
De azért ha tud még valaki okosságot, az írjon...
KÖSZIKE
Remy Martin: 06302277706
Jó hangoskodást
kérem szépen a számot :o)
sőt, nekem az FZR-emen volt is! Csak jót tudok mondani róla! Nagyon szépen szólt! Mellesleg raptor is csinál mindenből, de nekem csak szimpla alu dobom van....

LX
Egy Remy Martin nevű srác csinál itt Zalaegerszegen jó kis dobokat olcsón. Biztosan láttatok már MARTIN dobot, azaz. VAn titán, karbon minden. Ha kell a szám, megírom.
Hali Túró

Nekem egy triovál Raptor dob van fent. (Made in Hungary). Szerintem jól szól, és viszonylag jól is néz ki. Bár tudom hogy nem karbon vagy titán de nem is annyiba kerül!

LX
ez érdekelne engem is 636-ra 2003-as :o)
köszi a segítséget.
használt is jó, nem kérek rendszertz csak slip-ont :o)
Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy ki tud occsóé jó dobot?...
Ez a kérdés így eléggé tág! de tudom még fokozni...
Nekem egy HONDA CB SEVENFIFTY-m van, amire meg nem mennek fel a sima SLIP-ON dobok....Na még így is tudna valaki segíteni?
A baj amúgy csak az, hogy ku*va hallk a moci (amikor luftot váltok akkor viszont SIKÍÍÍÍÍT mint állat) . A teljesítménnyel nincs baj, meg hát nem is sportmotorról beszélünk...
SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!
Lehet hogy butaságot kérdezek de érezni valamit hogyha a gyári dobot lecserélem ???

Nem vész el a gari?

Mért is jó a sport dob?
Ja! Ha nem horpadt meg karcos, lukas akkór simán! Ezek nem igen romlanak el ha csak nem segítez neki!!!!
Simán érdemes használt dobot venni !!! Persze csak akkor, ha nem csúsztak el vele, mert akkor kicsit szar a helyzet Én is használt dobot vettem az R1-es gépemhez és nem bántam meg Viszonyításképpen a Yoshimura triovál dob bolti ára 150e Ft és én megkaparintottam 100e Ft-ért. Csak 300 km, volt benne, de úgy is nézett ki / semmi elszineződés stb... / Csak jó vásárlást tudok kívánni, na meg kitartást, de szerintem megéri a várakozás, mert súlyos ezreket vagy tízezreket spórolhatsz meg.

Üdv : Roadland
Nekem van, csak írd meg milyen gépre kell.
yzf@vipmail.hu
Problémák nem nagyon vannak velük, ha csak nincs szarrá törve. Esetleg kell némi kőzetgyapot utánpótlás, de nem jellemző, hogy kiég belőle.
én vennék, csak találnék már valamit!
Milyen probléák lehetnek vele? Vagy azt nem lehet haza vágni?
occsoer biztos erdemes