Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhalt üzemanyag elvezető csővezeték.
aztán meg ha kérdezi a rendőr van-e E a kipufogóban K I P U F O G O szerintem nincs
és ha nem akkor nyomtatsz egy másikat
attól függ hol lax !
a sárga nyomtatványon rajta kell hogy legyen, milyen motorra van homologizálva. ha pont arra amit vettél akkor nincs más teendőd.
Sziasztok! Most vettem egy motort amin egy Remus dob van. A dob végébe rv 10 e4 2040 felirat van ütve vagy préselve. Az ,,e4" téglalap keretben van, és van hozzá egy narancssárga A4 méretű német nyelvű nyomtatvány.Vizsgaképes így vagy nézzék rá valamit? Köszönöm!
Sziasztok. Van egy eladó karbon leo vince dobom. E jeles kivehető killerrel. Nagyon, szép újszerű állapotban! Nem kínai! 2-3 hetet volt fenn egy gixxeren , de bármire felrakható. Ára 60 rugó :)
Van egy sérült Raptor dobom és ezt szeretném ujra palásoltatni.
Szevasztok kipufogó bandásolásal foglalkozik valaki? tudtok ebben segiteni?
Szia!

Én busára raktam fel, de eredetileg R1-en voltak.

Üdv.:
Patrik
Szia,
Milyen motoron voltak fent ezek a dobok?
Köszi és üdv:
Máté
Üdv Urak!
Közvéleményt kutatnák(nék?):
Van-e esetleg valakinek elképzelése, mely motorról származhat ez a (gyári-gyanús) dob?
(a 'Remus' csak matrica rajta természetesen..)
Elég fura egy szerzet, 50 cm-nél is hosszabb, de a külső átmérője sincs 8 cm.. :]
Sziasztok!!
Van egy aprilia sx 50-em. airsal 80as henger van rajta. egy turbokit rezo van rajta, de nagyon kifúj, valamint csöpög is az olaj ahogy a hengerbol a kis csonkra rámegy a rezó csöve. Szeretnék rá egy másik rezót, lehetőleg olyat, ami nem így csatlakozik fel, hogy egy pici rugó húzza rá a kics csonkra, hanem egyből 2 csavarral. Van ilyen esetleg valakinek eladó? Vagy tudok venni valahol ehhez való rezót? Köszönöm előre a válaszokat!
Üdv!
Sziasztok!

Eladó Bodis Oval Q2 dobok. E-szabványos,szép állapotban. A képeken nem szerepel, de jár hozzá a felfogató bilincs is. 54 mm a bemenet.
Ár:110000
Ez a baj, hogy nekem sincs...
Ha gyári kipud van, eldúsul fent az üa., és a kipuban ég el -> injektor állítás. Ha sportdobod van, akkor nincs hozzá állítva a gyujtástérkép, ezért a szekepátnyitás során a megnövekedett öblítési sebesség miatt szintén a kipuban ég el az üa. egy része -> bepadolás.
ezt egyelore nem tudom sajnos, nincs mikrofilmem GSR-rol..
Hali!

Köszi szépen, de most olvasom, hogy nem voltam egészen konkrét, gyári dobom, nekem is van, le is cseréltem, de még magán a rendszeren akarok nyitni, pl katalizátort kipattintani, exup szelep maradhat felőlem.

És ehhez jött volna a kérdés, hogy valamelyik évjáratú gixxer 600/750 kompatibilis lehet-e!?

Kösziköszi
szia, tessék egy gyári...
Üdv! Eladó Kawasaki Zx10r gyári dob és katalizátor.
Sziasztok.A kérdésem az lenne hogy van egy Honda CB600F Hornetem és ha olyan11-12-ezer fordulaton pörgetem akkor lángcsóvát nyom ki a sportkipufogón!Mi lehet ennek az oka vagy ez normális?
Sziasztok!

Suzuki GSR 750L5-höz keresek nyitottabb rendszerhez való donort, kimondottan ehhez a típushoz nem találtam még bontottat sem.
A gyárit bántani nem akarom, esetleg valamelyik évjáratú gixxer 600/750 jó lehet?
Eladó sportkipufogók!
apróbb kráterekre gondoltam...
Szerinted horpadást akartam vele javítani?