Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!2006-os ZX10R-re keresek szép állapotban lévő akrapovic vagy two brothers dual dobokat.Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok! 2006-os Kawa er 5-re keresek papíros, nem gagyi Sport dobot.
Sziasztok!
Valakinek nincs eladó Akrapovic dobja Kawasaki Zx6r 07-08ra?
Sziasztok!

3 csavaros (4:1-re alakított) ZZR-600-on szeretnék dobot cserélni.

Ötlet kellene: Milyen típus, milyen évjárat, milyen dobját tudnátok ajánlani? Jó lenne, ha a jelenleginél (legalábbis alacsony fordulaton) halkabb lenne, emellett legyen bontottan elfogadható árú, vagy inkább olcsó .

OK, az nem gond, ha nem 3 csavaros, de 4:2-be BIZTOSAN nem fogom visszaalakítani (az a dob megan egyébként, de gondolom nyilván 1 nem elég belőle...)
Üdv, keresek tökéletes állapotú 4 csavaros yoshimura tri ovál vagy rs3 hosszú dobot összekötő csővel k4 gsxr 750re.
Szerintem ez jó lenne rá.
https://www.kepesmotor.hu/onro...
"Nem azért, mert én így gondolom..."
Hali. 954-re keresek valami szép sportdobot.
hali. Látom, hogy nagyon régi, de talán még aktuális lehet...?
hali. Látom, hogy nagyon régi, de talán még aktuális lehet...?
Valakivel kellene, hogy beszélj aki építkezik, és van Neki bazaltgyapot. Az a baj az a szr bálában van, és az elég sok!
rmc-ben régebben árultak. kb. 5000Ft
Üdv mindenkinek! Most vettem egy Derbi variant 50 2t piaggiio motoros léghűtésest. Az előző tulaj kiherélte a kipufogót. Induláskor olyan hangos , hogy elviselhetetlen. Keresnék valami csendes hozzávaló sport kipufogót, Szolnok környékén. Segítséget előre is köszönöm!
Hello! Bodis GP dobot keresek!
Elkelt
Szia!
Esetleg meg van még a "Karbon dob nem teljessen nyitott és a hátulján van számsor és e jelzés 25e ft"
Előre is köszi!

Üdv.:Áky
Szevasztok!
LeoVince dobot készülök vásárolni a paripára, viszont összekötőcső nincsen hozzá. Az U alakú és a folytatása, ami a katalizátorba megy?! 07-es VFR800 vtec lenne az alany. Tudna esetleg valaki segíteni hol érdekelődjek vagy ha van valakinél az még faszább lenne.
Köszi!
Pollini fekvő blokkoshoz, rugókkal, tömítéssel komplett. 20000ft
Sziasztok,
Van nekem egy Scarabeo 250ccm robogóm, és szeretnék rá egy kicsit hangosabb kipufogót, de a cég amit találtam, és korrekt, sajnos Zánkán van.. Esetleg Budapesten van olyan cég, aki szépen, igényesen, és normál áron gyárt esetleg kipufogót?
Köszi
Sziasztok. Akit érdekel eredeti finster dob 0 - perces fôliàs nálam érdeklõdhet. Yamaha fazer 650, fj 6, honda cbr, suzuki.k1-2 kawasaki zx 6 z 750 stb típusokra. 50e ft felfogatò bilincsel együtt 06706144413.
sziasztok! sport kipufogó dobot keresek párban! Kinek milyen van? köszi
Szerintem epitesi keramia gyapotot sok helyen. Nekem egyik haverom hozta, technigas markaju, keramia szovettel szott paplant.
Ebben én is tanácstalan vagyok, nézelődök de nem merem megvenni. Tavaly üvegpaplannal tömtem meg ami igazából nem volt rosz, de most kerámiát köröznék. De sokhelyen nemtalálok infót hogy milyen anyagbol vannak. Csak kipufogo gyapot. Két dobrol van szó, csak fölöslegesen 10ezret nem akarok kidobni ha nem jobb annál mint amit eddig használtam. Szóval van infod hol lehet kapni kerámia gyapotot?