Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondom őszintén, én a héten szembesültem a méretével, eddig dobozban pihent, most ahogy élesedik a dolog oda néztük hogy hol legyen, hol mekkora az átmérő, az új dob kb a fele sincs a gyárinak, ha nem "adja" tovább adom aztán lesz másik, de attól függetlenül kíváncsi vagyok és bízok benne hogy bírni is fogja a kiképzést :)
Sziasztok!

Érdeklődnék, ha egy motorra magánszemély által készített rendszert teszek a gyári helyett, és az nincs megfelelően hozzáigazítva, akkor milyen károsodásokra számíthatok?
Szelepbeégés, stb? Vagy ilyenektől nem igazán kell félnem, hiszen ha hasonló átmérőjű az új leömlő, mint a gyári, és a dob is minőségi akkor nem lehet semmi baj?
....számsorral jó lesz
....na a fele szöveg lemaradt Bocsi...
Hali!!!Én most szereztem be egyet!!!Ránézésre patent és igényes munka!!!Remélem nem fogja 50km en kiszarni a gyapotot...Holnap akarok szabvány jelzést graviroztatni bele hogy ne legyen hiszti...De felteszem Nektek a kérdést hogy egy ilyen
martin rozsdamentes 52/48 nyitott dob meglepően jó hanggal eladó. f4i-n szolgált, apró hiba polírozás előtt 35 000 ft, van hozzá összekötőcső is f4i hez.
érdekes kérdés? a karbon gyári? ha arra érted akkor nem matrica, könnyű a dob mint a pihe, + látszik a heggelésen hogy titán . de nem eredeti akrapovic ha erre érted, így került hozzám. ha majd felkerül a motorra kiderül hogy hőálló vagy nem .
Igen ezen én is gondolkodtam már, hogy kicsi lenne. Megvárom Peti-Racing mit ír majd róla. De akkor lehet pihentetve lesz ez a dolog idén még. Amugy a tiedből a karbon gyári?
természetesen nem akarlak eltántorítani tőle, de a mérete elég kicsi lesz a motorodra. egy gsxr 600 k8-ra jobban mutatna.
nekem ez a kettő van ami eladó. az alu palástu 48-be 52-ki méretekkel. 20 eft postával. a másik karbon héj két titán vég 60/52 mérettel 30 eft postával. a karbon jó mélyen szól az alu hangos .
elég kiábrándító a mérete, egy pit bike-on jól mutat vagy robeszen de motoron pl a gs -en elég szarul fog mutatni. nem rég láttam z750-en, a csávó vagizott vele, de amúgy egy fostalicska volt az egész, inkább a gyári mint az.
holnap teszek fel képet milyen van.
Sziasztok!

Suzuki GSR 750 L5-höz keresek összekötőt!
Esetleg valakinek van, vagy tud-e hozzá?

Kösziköszi!
Hali!

Perpill használható infót még én sem tudok neked mondani, de nekem is ilyen dob van, igaz pár hónapot dobozban pihent, most került napirendre a felrakása, persze az összekötővel megy most a tréningezés.
Szemre, fogásra egyben van, kíváncsi vagyok a gyakorlatban mit mutat.
Ha lesz infóm, jelentkezem!
Sziasztok

2007es cbr1000rr-rol sc57 elado ez a gyonyoruseg ami nem replica hanem original USA. Db killer es e betu nincs. Full karbon hibatlan allapotban 80 e ft.
Sziasztok! Valakinek van valamilyen tapasztalata az Akrapovic replika dobokrol? Minosege milyen lehet, papír formailag nem szólhatnak érte a rendőrök? Gs500-ra néznék valamilyen dobot de nem akarok sokat költeni rá, így ezeket találtam. Esetleg valakinek vélemény, vagy más olcsóbb dobot tudna valaki ajánlani?
Sziasztok remélem valaki tudna segíteni ,Akrapovic titán dobot szeretném újra tömi és egyben lecserélni a carbon véget rajta akár újra vagy rá passzoló rozsdamentesre! Egy időben volt egy srác aki készített ilyesmit ,sportmotoron hirdetett de nem találom valakinek van infó esetleg....?Ebay stb vonal most annyira nem játszik köszi
Sziasztok
Austin racing v3 full karbon dob dob párra cserelendo. 60as inlet 30cm palast db killer. Uj ára 220e ft. Hasznalt ára 110 e ft
Mivv souno dobpár eladó. 100000Ft Van hozzá Z1000-hez összekötő.
GSXR 1000 K7-K8 Bodis Slip-onok eladó!
jövő héten lesz eladó egy f4i összekötőcső dobbal vagy nélküle, lambda szondás, az egyik biztos 52mm-es csővéggel készült a másik még készül.
Sziasztok cbr 600 f4i kipufogo összekötöcsövet vennék lambdaszondás at vagy tipp h honann rendeljek ?
Eladó kipufogók,leömlők:R1 05,R1 98-99,cbr600rr 07,suzuki gn 250,R1 katalizátor 07,Honda hornet 04,ducati sport 1000 gyári remus,Kawasaki zx6r 05,Moto guzzi california.Érd:zolimotor@gmail.com
Cbr f2 keresnek nyitott kipufogó t olcsón!!
Sziasztok! Honda CBR 1100 xx-hez keresnék sport dobot. Udv.: Laszlo