Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Aprilia Pegaso Strada (xt660 blokk) -ra keresek dupla kipufogót. Plafon 60ezer a 2 dobért! Nyilván XT kompatibilis is érdekel, vagy akár KTM LC4 és igy tovább. Érdekelne azis, hogy megoldható lenne-e az hogy ha sima 4 csavaros felfogatású kipufogót találok pl SV1000-ét, arra tudok gyártatni összekötőcsövet hogy fel lehessen műteni a peggy-re? :) Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok! Feleslegessé vált, szép állapotú Martin dobjaimtól megválnék. 4 csavaros felfogatás, SV 1000-re is jó, nekem Tl 1000S-en volt. Irányár 60000/pár. Elérhető vagyok a 70 206 0339 számon.
R6R gyári kipufogó 15e ft-ért eladó.Érd:zolimotor@gmail.com
Sziasztok!
1999-es első szériás Hayabusára keresek Yoshimura dobokat,ha van valakinek eladó ne fogja vissza magát... :)
Sziasztok!
Felkerült a vasra egy ZX10R kipufogó, vagyiks inkább csak a végdobja. Egyedileg lett bele készítve egy kivehető hangtompító. Mellékelem a sebtében összerakott "műszaki" rajzot :D
Még így is hangos az én fülemnek. Kérdésem az, hogy lehet e ebbe valahova "dörzsi" szivacsot tenni a további hangtompítás végett. Lehet hogy hülye kérdés, de azért felteszem: ha bele lesz téve, és esetlegesen darabolódik, mert gondolom azért dolgozik az amortizáció, akkor fennáll a veszélye, hogy esetleg visszakerül a hengerekbe?

Köszönöm a segítséget :)
Sziasztok!
Az országban ki foglalkozik titán kipufogó gyártással?
Bodis on kivul.
Üdv!
Finster Csabi mindent megold.
Ha gonolod keress ès küldök elérhetőséget!
Sziasztok . Érdeklődni szeretnék valaki tud nekem ajánlani olyan embert aki vállal kipufogó átalakítást? (Katalizátort kellene eltávolítani.)
Szia!
Sajnos már nincs :(
Szia Zoli tudom régi a bejegyzés de egy próbát megér z1000 2003-2006 keresek összekötő csöveket. Van rá esély hogy megvan még?
Köszi a válaszod. Kicsit drasztikusnak tartom a forgalomból való kivonást...de mindent kinézek a rend éber őreiből . Sok ismerősöm használ a motorján olyan dobot ami gyári dob, de átalakított, és üvölt mint a barom, vagy nem gyárit de csöndes. Szerintem ha nincs nagy hangja, nem hívod fel magadra a figyelmet és nem rántod fel a vizet mikor igazoltatnak, csak nem lesz baj. Volt motorom ami egy Yamaha FZ6 volt, gyári dobot kibeleztem, nagyon visított de a kutya nem piszkált érte. Édesapám motorja kintről lett behozva nyitott Cobra rendszerrel (Kawasaki VN1500) na ott élből nincs semmi a forgalmiba bejegyezve... az mellett nem lehet megmaradni ha elindul... és nem volt még probléma a jarddal. MARADJON IS ÍGY!
5 évet (2009-2014) motoroztam olyan dobbal, ami távolról sem tartalmazott semmilyen betűt, nemhogy "e" jelzést és jóval hangosabb volt a megengedettnél terhelés alatt. sosem foglalkozott vele senki, külföldön sem, pedig sokat túráztam vele mindenfelé. Az e szempontból "rossz hírű" Ausztriában sem foglalkozott vele egy rendőr sem, pedig sokszor mentem rajta át és sok rendőrrel találkoztam.
A rendőrnek semmilyen tanúsítványra nincs szüksége, csak neked. A kipufogó cseréje ugyanis módosítás, amit be kell vezettetni a forgalmiba, ehhez kell a típus azonos tanúsítvány. Ha nagyon szívózni akarnak, mindegy milyen tanúsítványod van, ha nincs bevezetve a helyszínen ki lehet vonni a forgalomból. Én erre még nem hallottam példát. Ez az én tapasztalatom, másé más lehet...
Üdv!

Érdeklődnék van-e valakinek MASTEK kidörrenője, azon belül is FULL Carbon TriOvál SlipOn dobja? Kinek milyen tapasztalata van az E betüvel, és tanusítvánnyal nem rendelkező dobokkal, volt e már atrocitásuk a szervekkel. Több mendemondát is hallottam már ezzel kapcsolatban. Volt aki azt mondta a rendőr nem foglalkozott az E betűvel, se a bizonylattal, megmérte a gyári Akra rendszert és 1-2 decibellel meghaladta a megengedett értékhatárt, jött a bünti. Ha tegyük fel síppal használjuk a dobot, aminek se E betű, se tanúsítvány, de a rendőrnek szüksége lenne ezekre, mire számíthat az ember? Gondolom sokak motoroznak olyan dobokkal, amik a megengedett értéknél hangosabbak, vagy nem hangosabbak de nem rendelkeznek megfelelő vagy egyáltalán semmilyen minősítéssel.. na, az ő véleményükre vagyok kíváncsi.
Yamaha FZ6-ra (2004-től) sportosra átalakított gyári dob 45e Ft-ért eladó.
Kellően erős, Leo Vince szerű hang, budapesti forgalomba kiváló, gyári megjelenés (E-betű).
A motorom elkelt nélküle, garantáltan kellemes, használható hangja van.
Átvétel hétköznap Budapesten, hétvégén Pécsen lehetséges. Tel: 30/895-7364
Sziasztok gsxr 600 k2 keresnek 4 csavaros nyitott kipufogót olcsón!!! privátban keress köszönöm!!!
Szia!
Nekem van egy eredeti 4 csavaros Akrapovic dobpárom e jelzéssel.
Elcsúsztam a motorral és a jobb oldali dob karcos, de nem vészes egyáltalán
Ha érdekel hivj, megbeszéljük
06203605514
Yamaha r6 2004 esre keresek sport dobot
Képet ,árat küldjetek (lajt22@citromail.hu)
Szia képet tudnál küldeni?
Yamaha FZ6-ra (2004-től) sportosra átalakított gyári dob 45e Ft-ért eladó.
Kellően erős, Leo Vince szerű hang, budapesti forgalomba kiváló, gyári megjelenés (E-betű).
A motorom elkelt nélküle, garantáltan kellemes, használható hangja van.
Átvétel hétköznap Budapesten, hétvégén Pécsen lehetséges. Tel: 30/895-7364
Meg van :)
"az adott motorhoz készült, bevizsgált, típusengedéllyel ellátott alkatrész – legyen szó kipufogóról, kormányról, lámpatestről vagy fékcsőről – bátran felszerelhető a gépre. Pontosabban felszereltethető, elvégre az előírás szerint az utólag rögzített típusspecifikus alkatrészeket jelezni kell a forgalmiban is, vagyis ha másik dobot szerzel, ugyanúgy műszaki vizsgára kell – azaz kellene – vinned a vasat, mintha az autódra rakatnál vonóhorgot. Ráadásul itt akad még egy fontos szabály, miszerint az új dob legfeljebb öt decibellel lépheti túl a gyárilag megadott határértéket, egyébként pedig a kipufogó végétől fél méterre, 45 fokos szögből mérve a névleges fordulatszám háromnegyedénél legfeljebb 100 dB-t mutathat a műszer. "
Üdv. Valaki nem tudja véletlenül mi a zajszint mérés folyamata rendőréknél? Volt galéria róla de eltűnt... Valami 45 fokos szög, de ennyi remélik. Van mérő és érdekel megbukna e.
Sziasztok!

Suzuki SV-hez keresek 2db 4 csavaros kipufogót!
Az sem baj , ha E jelzésű :)
Köszi!
Üdv!

Keresek 13'-as EXC500-hoz nyitott dobot! Sx, Akra.... Ha nem karcmentes az sem baj! :)

Köszönöm!
Sziasztok. 2008-ás Kawasaki ZX-6Rhez keresek sportkipufogó rendszert dob nélkül. Bárkinek lenne kérem jelezze , vagy itt vagy erre az e-mail ra várom az ajánlatokat. (adam1219122@gmail.com)
Előre is köszönöm. :)