Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk a napi 3 km bejárásra én vennék 1 simsont kicsit felrenoválva és azzal csattognék be .. Régen télen 10 centis hóba mentem vele iskolába 4-5 km re . a kerekekre ruhaszárító kötelet tekertem és felfújtam aszfalton rázott mint állat ennek eredménye : első fék munkahengere mindig tavaszra oxidálódott és befogott a fék , kiszedtem tavasszal belefogattam egy fúrónak a tokmányába és vagy 20 percig finom csiszolópapírral "políroztam"
Az elmúlt 2 évben szerencsére nem kell bejárásra járművet tartanom (céges kocsival járok be) ..Hidegebb időben egy kis alumínium darabot gyorsk
öotözővel felkötöttem a bölcső vázra az egyes henger elé kis takarásnak hogy kicsit megtörje a menet szelet mert vissza is hűl olyan 10 fok alatt a motor ...jártam a motorral szinte mindenhol (soha nem kíméltem ) rossz földúton a porba sárba erdőben . csak a lánc nem szereti a poros utat és recseg ropog ............azt hiszem katalizátor van a 2 kipufogó találkozásánál . 2 éve már télen nem használom, nyaranta a velencei tóra járunk le vele barátnőmmel . havonta 2 szer is. illetve kocsi helyett mindenhova ..
szerintem csak a szervizre kell oda figyelni akkor kimegy a világból .. légszűrőt is csak kimostam mindig, olajszűrőt minden második-harmadik olajjal cseréltem .
Virago mindörökké!
Amúgy milyen távon kezeled a vasat és milyen terepviszonyok között?
Üdv
Kérdezek: katalizátor?
Csak én vagyok itt a többiek még telelnek.
Szép teljesítmény a járgánytól. Te hány km-re jársz melózni vele?
Én csak 3-ra járok, és sajnálom hidegen nyűzni, meg egészség is van, ezért bringa! Így viszont még a 40 ezret sem érte el.
kérdezzetek !
Hello eltűntem ! De megvan a 100 000 km már átforgott az óra !
2000 évjáratú 124 ccm yamaha xv !bontatlan a blokk ! kicsit csipegeti az olajat (5000km-ként cserélem csak castrol 20w50 full ásványi olajat használva) 2 csere közt megeszi a nívót ! már az ereje nem a régi de beindul megy ! télen a -10 ben is pöcre indul ! kicsit füstöl kormól de még mindig megbízható a gép . mindig melegítettem, de csak kizárólag nyél gázon közlekedek vele mindenhol ! A kipufogóra kell vigyázni a kettő kipufogó csatlakozásánál (katalizátor) szétrohad mint állat .....még idén használom egy kicsit de csak viragot veszek ez után !
SZIASZTOK..ELADó a képen láthato cruiser-chopper gumi jó állapotban.... japán gyártmány...DUNLOP D 404 150 PER 90 PER 15 MC .... 9.999FT gabor8181@freemail.hu sokat vagyok ausztriában ezért nem mobilozok... de emilt naponta többször is olvasok... posta megoldható.. tiszteletem
Látom, döglődik a topic.
Ebben a genya lucsokban én sem vettem elő a vasat már dec közepe óta. A lányom robogóját nyúzbálom néha, nehogy berozsdáljon.
Ttamas!
Mi van a gépeddel, megvan már a 100 kilo? Vagy eladtad, mielőtt beletekerted volna?
150ccm Chopper

Alig használt. Jó áron. Cserélhető... nekem felesleges a garázsban áll vagy 6-8éve.
Sziasztok srácok,van egy elado 125-ös,Honda Chopperem
nagyon jo állapotban,minden irataival,rendszámmal,és ami
nem elhanyagolhato 2,6-os fogyasztással!
A motor megtkinthető idöegyeztetés után Budapesten.
Ára 200E HUF,alku nincs!
20/9830846
Köszi!
Meglesz, de most nagyon el vagyok havazva, bocsi!
20-ig megoldom, ha mégsem, akkor zaklass nyugodtan.

üdv, lapar
Szia Lapar!A képek megjöttek, köszi.A méreteket is küld el légyszives!Üdv Csaba.
Hát a freemail már csak ilyen, ezért váltottam is a közelmúltban, de azok is át vannak irányítva, nem tudom, miért nem kaptam meg.
Küldtem ímélt,úgylátszik nem ment el.Címem:kondricz.csaba@upcmail.hu
Szia!
Az adatlapodon nem találom az E-mail címet.
Most nem voltam netközelben, de ha megadod, küldök képet szemből, és megmérem neked.
Én használtan vettem, ez állítólag 1100-es Virago-ra való.Én asszem fordítva tettem fel, felül egy kis barkácsolással a vázhoz, alul a lábtartóhoz rögzítve.
Szia Lapar. A bukócsöved érdekelne.Jó lenne szemből is egy kép a mociról,le tudnád rajzolni,méretezve?Imélcímem az adatlapon,előre is köszi!
Köszönöm a segítséget :D
Ha igaz ez a leírás, akkor mégsem egyforma, ez valami műanyag ál-hűtőbordákról ír.
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/Yamaha_XVS_125_Drag_Star
Szia!
Tudtommal motorikusan semmi, a dragot a Virago után kezdték gyártani, az egyik klasszikus chopper, a másik inkább a robosztusabb elejű cruiser kategória. Kinek mi tetszik. Különbség inkább a Shadownál van, mert az vízhűtéses, és valamivel nagyobb teljesítményű is a fordulatszám miatt.
motorvásárláson töröm a fejemet és pár dologban a segítségeteket szeretném kérni. Yamaha xvs 125 dragstar és yamaha xv 125 vrago közt gondolkodom és arra lennék kíváncsi hogy az xvs jobban megy vagy mennyit megy mert a viragot kicsit jobban ismerem...tehát a kérdésem hogy mi a külömbség a két gép közt műszakilag :D
Hali!

50ccm es chopperre cserélném kicsit hiányos xs yamahámat!
Kérlek írjatok ha van valami ötletetek
Aprilia redrose, gilera eaglet, suzuki gt 80 stb. nem tudom milyenek vanak még
http://indafoto.hu/qtya/yamaha...

ez a moci.
Köszi a segítséget
Kérdésekre szívesen válaszolok
tel.: 06202084310
qtya001@h6t0a53,h4
Sziasztok,tudna valaki segitenni?CM-125-ös Hondához keresek
sebválto kart,és lámpát.Bármilyen megoldás érdekel!
Köszi
Csak azért kérdezem, mert Győrújbarát nemsokára itt van és ha jó bulit akarsz és szeretnél kicsit túrázni is, akkor csak ajánlani tudom!
kb. 5-6000 motor meg amit akarsz, 4 ropi a vám a kapunál, egyébként a www.györimotorosok.hu -n minden fennt van(plakát, programok) Nekem ez lesz az idei második talim, az elsőre hétvégén készülök, de az "csak" egy kis egynapos motorkiállítás itt Barcson a Ghosts mc szervezésében, előtte, utána kis gurulás a csapattal, majd elvileg egy faja kis kajálól,piálós buli. De Győrújbarát hatalmas, itt a sportmotoron is vannak videók, keress rá, ha érdekel! Szerintem az ország egyik, ha nem a legnagyobb találkozója!