Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is van
Neki van: Ákos 0670 5849636
Sziasztok! Barátomnak keresek 2004-2007-ig 525 EXC-t, ha vki tud megbizható forrásból, kérem írjon.
Kinti papíros sem gond, viszont papíros vagy papírozható kellene, előre is köszi!
KTM sxc gyári kipufogó 15eft-ért eladó érd:zolimotor@gmail.com
Ha esetleg valaki ilyet keres...
igy lesz
Sziasztok!

Vkinek van vmi tapasztalata DLC teleszkópszár javítással ? Fel van kopva dlc bevonat..!
Infókat köszi.
Hali!

SXF450 2008-as motort vettem a hétvégén.Elfogadnék egy-két jó tanácsot mikre is kell figyelni!Esetleg mit érdemes csinálni a gépen plusszban ami javíthat rajta!
ebay-en hónapokig vadászni, vagy berendelni egy új agyat. más opcio nem igen van.
sziasztok ktm 640 lc4 dupla tárcsás elsőkereket keresek van valakinek! vagy valami tipp hol tudok venni???
Esetleg ha szeretnél rá két fmf dobot, nem himihumi rárakjuk kategóriát hanem ehhez gyártottat akkor keress.
Cseréld ki a benzinpumpát, nem szállít eleget.
Próbáld ki fullra tankolni és kiiktatni a benzinpumpát sima átfolyósan.
Hali! egy sm 950hez jutottam nemrég és az a problémám vele,hogy visszalő! ha üresben felpörgetem hatalmas lángot csap és enyhén durran egyet! Vezetés közben pedig kb fél gáz után csak szaggat és lövöldözik( kb 130 a vége!)Cseréltem gyertyákat de ugyan úgy csinalja,de amik benne voltak abból az első henger gyertya feje le volt olvadva...elég nehezen is tudtam ki szedni... esetleg valami ötlet hol kezdjem a további keresést?
Új kézvédő eladó! 5.000Ft, posta megoldható. 0630-273-1779
Valahol meg igen. 12 pénz
Szia, egyik haveromnak van, irok emailedre.
csá érdekelne a rugostag megvan még ?? ára ??
Sziasztok, 2008 250 EXC szeretnem a villagitobernedezeseket potolni, a feszultseg szabalyzon kivul a robantot abran meg talalhato egy kondenzator is, annak mi a szerepe ? koszonom
Nem szeretnék tolakodó lenni, de pár dolgot szeretnék tőled kérdezni a típusról! Ha nem jelent számodra problémát 1 telefonhívás erejéig elkérném a telefonszámodat. kondis@freemail.hu
Úgy is lehet mondani közel 2 évig viseltem gondját.
Köszönöm a válaszodat, mindenképpen hasznos! A motor amit "nyugodt szívvel" ajánlasz ismerősi körben van?
Persze ez az ÉN magán véleményem.Nem azért írtam ,hogy okoskodjak meg hasonlók a jóindulat és a segíteni akarás vezérelt csupán .
Szép estét.
Estét .Nekem 17-es van több mint egy éve ütöm vágom bírja ahogy kell.Meg aztán mutass nekem valakit aki tud úgy motorozni hogy ártson neki.A hárombetűs márka fényévekkel előrébb jár mint a többi gyártó minden téren hidd el nekem vásárlás előtt kipróbáltam minden SZINŰT ami csak kapható ........Szóval KTM kifinomult és kényes szerkezet ,de hát mindennek ára van ugye????Pár alapszabályt BE KELL TARTANI !!!Pl: mit ,mikor ,hogyan ,milyet stb....ha a (törődést)szervízt elspórolod akkor mind hamar széthullik mert ez ugye versenytechnika.A használt motornál nem évjáratot hanem állapotot veszel.Ha lehetőség van rá szalon motort kell venni ha nem akkor??????lurti.
A kérdésre válaszolva volt a garázsban mindkettő problémák :2017 ..............kb ennyi 2015 akku ,rellé és egy döglött fesz szabályzó ennyi .2015 Üó:85 2017 Üó:47.5
Saját vélemény:2015 egy igazi VERSENY MOTOR nagy erős és rosszindulatú kb 10 perc élvezhető utána Ő az erősebb ,ha erővel akarod legyőzni akkor hamar ledob magáról és vége a mókának .SZAKTUDÁST IGÉNYEL!!!!!!!!
2017......áááááá nincs rá szó ,de... igazi hülye gyerek motor ugyanazt tudja mint a másik csak vigyázz rá hogy ne ess le róla és ,hogy fülig érjen a szád!!!
A levegős villa kisimítja alattad a pályát .....a varázskapcsoló pedig a teljesítményt .Egészen úgy nézek ki rajta MINTHA tudnék motorozni .A többszörösét lehet vele menni mint a régivel és még élvezem is ...ja és ha fogsz egy stoppert akkor látszik a különbség igazán!!!!!
Ui: ha mindenáron 15-ben godolkodsz ezt merem ajánlani patika .
https://www.kepesmotor.hu/ktm-...
oké köszike vargajv74@gmail.com
Heló! Nekem van, 2007-es sx 250-n volt, holnap tudok küldeni képeket.