Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen öreg pusztulatokra már nem érdemes pénzt kidobni. Tapasztalatból mondom, mert nekem is van ilyen régi hulladék. Ha most keresnék 2t exc -t akkor 2013 -2015 közötti szegmensbe gondolkodnék.
Köszi!
Hali, a gasgas topikban hamarabb valaszt kapsz kerdesedre.
Sziasztok!
KTM EXC300 vagy 250 vásárlásán gondolkozom,évjárat 2004-2007közt.
1-2 infót szivesen vennék erröl a tipusról,gondolok itt pl.: a tipushibákra(ha van)általános tapasztalatokra,vásárláskor mire érdemes feltétlen oda figyelni a kopó alkatrészeken kivül(gumi/fék/láncszett)?Milyen áttétellel érdemes használni?Milyen hátsó gumi méret az ideális rá stb stb.
Válaszaitokat elöre is köszönöm ;)
Szasztok!
2010ktm sxf450 vezérműtengelyt keresek.
Érdekelne még, hogy esetleg olajozási hiba miatt kophatott el?
Szia
Bírom ezeket a nagy költségvetésből több nap alatt, profi pilótákkal készült pár perces videókat, a motorok biztos nagyon jók lehetnek de itt elég hamis illúziót keltenek,hogy ezek erre valók.
Bemutatkozik a KTM 790 Adventure és Adventure R

http://www.motorosvandor.hu/20...
Halihó!

Inkább csere!!
https://www.kepesmotor.hu/ktm-...
Üdv ! A kuplungkosár alatt(a tengelyen ) van eggy tűgörgős csapágy azt cseréld ki valószinű az szól benne . De általában az összesnél szól benne .
a kerdes elmaradt...szoval van egy ktm gs250 igy adtak el evj 92. szerettem volna hozza egy manualt robbantott abrat, de nem egyertelmu nekem ez a gs 250. 92-bol gs-t nem is talalok, csak egs,exc,meg mx. mi a fenet jelent a gs elott az e? koszi
Sziasztok,volna egy kerdesem a hozzáértőkhöz
Helló!

Régebben egy 520exc-t hajtottam, most újra ktm paripára ülnék. Elsősorban egy 400exc -t néztem ki de van valami váltózaj ha a kuplung nincs behúzva. Ha kuplungolsz akkor a motornak szép hangja van. Lamellákon kosáron nem látni semmit. Ötlet ,tipp, találkozott valaki hasonlóval?

Köszönöm!
Hali sx 250 be melyik a jobb az 1 gyűrűs dugó vagy 2 gyűrűs?
Sokan elkerülik mindenből az első szériás példányokat, parts manualt lapozva eleg sok alkatresz cikkszama valtozott 08rol 09re, amig megy biztos jo, biztos olyan jo konstrukcio, hogy veletlen valtottak vissza egy olajterre es csak par evig fejlesztettek ezt a blokkot.
Sziasztok ! Van valakinek tapasztalata 530 exc ről 2008-09 es modellről ? Ilyennel szemezek ! Esetleg segíthetnétek hogy milyen tipus bajai vannak lehetnek stb ! Előre is köszi !!
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy 2004 es 450es Rfs blokkos ktm en, exc és sx blokk között mi a különbség? Gyújtás lendkerék karbi? Vagy más a lökethossz hengerfej vezérlés is? A blokk alja megegyezik? Válaszokat előre is köszönöm.
Ebből az aliexpresszezésből meg lehet amúgy még élni? Mert ha igen veszek én is gyorsba néhány Pro biker kesztyűt meg Akrapovic kipufogót.
Sajna ez van, az írás jobban megy mint a beszéd.
De még mindig jobb mintha olyan farok lennék mint te
Úgy látom itt éled ki magad,mert a való életben beszédhibás vagy
Teljesen jó. Fontos hogy motorozás körülményekhez igazítva mosd, majd olajozd.
te még nem koptál innen ki? hogy a rák egye ki a mejjed
Szia
A képen látható az enyém!
Tudok adni
Hvj fel
nulla hat három nulla hat három öt kilnec három nulla öt
2001.ilyen kellene.
Hali, évjáratod?