Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia irtam privátba .
nem könnyű ez a motor vétel, a gyerek tervez valami rendszámos endúrót venni aztán olyan elkeserítő a kínálat hogy hogy néha sírunk is miközben a hirdetéseket nézegetjük
lerúgott foshalom 15éves exc-k 1 milla körüli áron
Szia. van.
Alapbol 300 2T amit javasolnek mindenkinek az ujabb tipusokbol. Mindegy hogy milyen brand. Ebben az esetben, ilyen hasznalat mellett pedig inkabb a 4Tt.
Osszesegeben a koltseg szinte ugyanannyi mindegyikre, csak masra fizeted ki.
Megbizhato gepek, egyedul az olajszivattyuval voltak az elso szeriaknak gondok, de orvosolhato
Helló ! Ktm exc 2008-hoz keresek alacsonyított ülést. Akinek van elfekvőbe az írjon . Köszönöm.
Endurózni nem túl kemény terepen. (Semmi extrém hegymászás)Kross pályán de semmi extra nagy ugrasztás.Olyan mindenes motor lenne.Főleg a 350-es fenntartása érdekelne.
Mire kell? Milyen terepen hasznalod? Valoban Hard, vagy inkabb hosszabb tavok temposan vagy?
Sziasztok.Motor vásárlás előtt állok.A kiszemeltek 2012-2014 exc ,xc 300 3t vagy 350 exc 4t.Eddig csak 2t-volt.Egy régebbi exc 300-ast hajtottam 1 évig meg voltam vele elégedve és már ismerem csínyátbínnyát.Megéri váltani 350 4t-re.Kinek mi a tapasztalata vele?Vagy maradjak a 250-300-nál.Mire kell figyeli a 350-nél?
Hali, nekem úgy rémlik mintha beszabályozná magának, alapjáraton járatni kell valameddig aztán annyi, vagyis 2013-as injektoros exc-nél így volt.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ha 690 enduro cserélek kipufogót, kell-e valamit utána állítani? Gondolok itt injektorra ecura. Köszi előre is.
Köszi szépen!
Sxs540 szerelési anyagot keresek
Neten nem sikerült találni semmit
Alapvető szervizelés, + dugattyú cseréig bezárólag
Köszi!
Hali.
Jó motorok, ha volt gazdájuk.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a KTM Exc 450-530 motorokról?
Sziasztok ! KTM Adventure 950 érdekelne akinél kallódik egy jobb darab ne tartsa magába!
Szia. Igen meleg motornál csinálja.
Túl lett töltve..és a többletet kinyomja..Vagy a sapka nem tartja a nyomást....Vagy hengerfej tömités kiment...csere..Gondolom meleg motornál csinálja???..
Sziasztok. Ktm Exc 2T. A hűtő tetején a sapka mellett van egy túlfolyó cső és azon csöpög a hűtő víz mi lehet a gond? ? Most vásároltam a motort. Köszönöm a válaszokat.
Megtaláltad a hang forrását honnan jöhet? Kuplungot behuzod akkor is? Esetleg menet közben?
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Egy KTM Duke390 2014 tulajdonosa vagyok és pár nappal ezelőtt olyan hibajelenséggel szembesültem, hogy a motorkerékpárból 3-4000 fordulat között, de csak a megadott intervallum között csörgő/zörgő talán fémes hang hallatszik, de egyébként megfelelően működik. Teljesítménye a megszokottól nem eltérő. Van-e esetleg aki tapasztalt már hasonló jelenséget? Köszönöm szépen előre is. Üdv, Richárd
OK
Még nincs itt a motor mert elvitték szerelőhöz( aki mint kiderült nem ér rá hónapokig), hamarosan visszahozzák aztán úgy is le kell dobni a hengert mert jó eséllyel szarrákopott minumum a dugó(nem indul be az istennek se)
Akkor csinálok pár fotót és írok
Köszi!
En rendezem. Elkuldod a kepeket a kopasrol, tomitolaprol es az alapjan mar nagyjabol korvonalazodik mit lehet tenni.
Utana elkuldod a karbit, szikrazas ha kell akkor megoldjuk, utana kap nagyobb POM C anyagu gorgoket a suberkocsi, illetve csapagyakat A tomitolap a legnagyobb kerdes, de ez keprol latszik.
Ez engem is érdekelne :)
Igen tps-es jó állapotú. Van egy kopott 38-as is olcsón.