Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazán nincs mit. Bár ne kellett volna.
Te agya úr isten!:
Köszönöm Tangerine, hogy ide is beírtad.
Tigerheart üzenete:

Sziasztok. Tigerheart vagyok és ezért az egyetlen üzenetért regisztráltam a fórumba. Szerettem volna külön témát nyitni ennek, de gondolom bizonyos számú hozzászólás alatt erre nincs lehetőpségem. Hogy jövök-e még, nem tudom. Én is motoros vagyok, de a mindenki által megvetett nagyrobogós-fajtából. Tehát: Biztosan emlékeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulási versenyen történt szörnyű balesetre, amikor a szervizúton lépésben haladó házaspárt egy állatkodó fiatal elütötte, a férj a helyszínen meghalt, de a felesége túlélte. A feleségét otthoni kezelés mellett hazaengedték, de sajnos ő is elment. 3 kisgyermek maradt árván. A feleséget Timinek hívták és én is ismertem. Timi testvére (Kata) írt nekem egy levelet, idézem: [quote]Szia! Sajnos nagyon rossz hírem van.Timike vasárnap hajnalban örökre elment a férje után.Tüdőembóliát kapott,s már nem tudtak rajta segíteni. Tőled szeretnék egy szívességet kérni.Ha módodban áll,kérlek írj néhány motoros fórumba üzenetet,-mert én (csak egy nő vagyok) nem igazán találtam megfelelő oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk Tőlük végső búcsút a sárosdi temetőben. Azért kérlek erre,mert nagyon sok ismerőse,barátja volt a Zsoltinak a motorosok körében,akiket én nem ismerek,de esetleg szeretnék tudni. Előre is köszönöm![/quote] Mivel én nem túl sok motoros fórumot ismerek (még), tisztelettel kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem/nekünk és az általatok ismert és/vagy látogatott motoros fórumokon tegyétek közzé a Kata által megadott információkat, tehát hogy a kunmadarasi baleset másik vétlen áldozata is elment és hogy Timitől és Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben. Előre is mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet és a segítséget magam és a gyászoló család nevében is. Vigyázzatok magatokra. Üdv: Tigerheart

Sziasztok!Tudatom Veletek,hogy a kunmadarasi baleset vétlen motorosától,Berényi Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben.
Vigyázzatok magatokra!
Üdv: Szkokné, Zsolt nővére
Kihhájjjj Sánnnyíííííííí!
Sanyi a kiraly!
pontosan!
Szemöldök a király!Nagyon vadállatba zúzza.Mindent bele Zoli
Gószt:
a beugró,4500 volt 3napra- az élmény megfizethetetlen (a történteket leszámítva-azt hiszem már túltárgyaltuk) Tömeg nem volt nagy, tavaly v azelőtt sokkal többen voltak sátorral is. Érkezés szombat délelőtt, sátorállítás, első sör bontása.Majd ki a pályára, sajna autók gyorsultak-halálra untam magam, egyedül egy polski volt ami tetszett, iszonyat gép volt Aztán motoros gyorsulás, délután a jetcar ment egy 404km/h-t bemelegítésnek jó volt. Szombat este nagy hangulat volt-legalábbis mi jól éreztük magunkat. Vasárnap is volt ez az, gyorsulások, stunt, délután rakétaautó-520km/h-val ment, na az kemény volt Aztán még az esti show ami kib**ott jó volt, minden lángolt, és füstölt!Majd jött a nagy eső, így már csak a jó arcok maradtak, akik tényleg motorosok, beszorultunk a sörsátorba, ott is jó hangulat volt. Bent forgatta haverom tiltásig a gixer 1100et, ez hozzá tartozik Hétfőn meg tudod mi történt, aztán már elég fagyott volt a hangulat, ami érthető... Még a stunt verseny ami említésre méltó a hétfői napról, bár elég uncsi h Szemöldök nyer mindig, Miki is szépen motorozott-bár nagyon adhatna neki vki egy k7es gixer 1000et Kulmanról nem is beszélve-mármint h ügyesen nyomta. Kb enyi volt, én jól éreztem magam. Jövőre szigorítás biztos lesz, h mi még nem tudni pontosan...
na vegre!
Ugyehogy lehet Normalis hangnemben is a teman belul tarsalogni hogy ne marcangoljunk senkit se feleslegesen.
Szerintem se valami veszelytelen dolog ugy hajtani olyan szakaszon de ha egyszer o olyan volt akkor mit lehet csinalni.Nagyon sokan masok is hajtanak ugy ott csak megusszak a balesetet.
anyagi ill. erkölcsi bosszúra gondoltam.(tartásdíj stb.)
Egyébként én motoroztam utcán Potzner Ferivel, még akkor amikor kezdte a fighterkedést egy gsxr1100-al, és motoroztam Robikával is az idén tavasszal.. Ha őszinte akarok lenni anno Feri se volt normálisabb mint az idén Robi, viszont Feri megúszta, aztán mikorra eredményeket ért el a fighter sportban, már nem is járt ki utcára motorozni.

Csak ritkán..
Nagyon szeretjük Potzner Ferit is, de azért az se volt normális dolog, hogy a budaörsi út városi szakaszán 200 fölött ment...
Abba lehetne (kellene) már hagyni!
Kedvesem , ha Robika túl is élte volna a balesetet akkor én akkor is bosszút álltam volna rajta
Na a sok OFF után
(Mi a túróért kell egy érzelmileg felzaklatott hozzátartozóval leállni vitatkozni? Aki ráadásul ilyen fiatal. Majd 5 év múlva kérdezzétek meg ugyanerről a témáról!)
talán beszéljünk Kunmadárról.
Vajon mi lesz jövőre? Remélem a szervezők szigorítanak majd a "házirenden"!
Én most nem voltam kinn de kb hányan gyűltek össze legutóbb? Illetve mennyi volt a beugró?
na, én meg gépelni nem tudok.
Amúgy tényleg abba kéne hagyni, hadd süljön a pokolban. Gyászolja mindenki a sajátjait.
KILL THEM ALL, LET GOD SELECT THEM.
látom alakoul a magyar helyesírás. Toom. Tom. Vazze.
Minek vitatkoztok vele? Ha ilyen a színvonal a baráti társaságban akkor nincs min csodálkozni, hogy nem szóltak rá. Hadd védje, ha jól esik neki. Attól még gyilkos marad.
Szepek vagytok!
Nem létezik hogy 20 éves! Ha mégis akkor egy idióta.......
véletlenül se gyakorlópálya volt! fejezzétek már be ezt a veszekedést, kinek jó ez?
1. kimondta hogy gyakorlópálya?
2. Ott volt a bevezető út kijelölve a pályához azért ment(ünk) arra...
Sztem meg hagyjátok már abba... Ezzel jobb lesz vkinek is h egymást b*szogatjátok? Mert sztem szarul nem...
Jah és még annyit hozzá teszek!Hogyha ott nem szabadott menni:
1 miért mondja mindenki h. gyakorlópálya
2 a cspopperes mi a szart keresett ott?