Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9.5502 248.27Km/h 0.4001 sec reakcióidő
Hello!

Papp Laci dragos eredményét nem tudja véletlen valaki? Helyezés idő stb?

kösziii
Holnap remélem jó lesz az idő és a műsor
Ott a helyem..................................................
A kunamadarasi 2008. május 1-ről bövebben hol lehet olvasni?
Te figyu már Robi! Te hány én mulva leszel 18?Ne csalj az adatlapon!
ja azt olvasatam de jó is! mert a belesetnél én is oltotam és azt nem kívánom senkinek!
Hát remélem is.
Ne aggódj lesz. Csak kicsit szigorúbbak lesznek a rendszabályok.
Nem tud valaki rs 125 re arrow rendszert?
Remélem hogy lessz, de szerintem tuti mer már fönt van a neten. én is indulok tavaj is indultam csak unokatnővéremnek nincs jogsija és ő is akar indulni
Az a kérdés, idén lesz-e Kunmadár?
Én ugyan még sosem neveztem, de mivel 5-6 éves kisgyerekek is indulnak ezért nem tartom valószínűnek, hogy kötelező lenne.
Kunmadáron a nevezéshez nem kell jogsi igaz?
Ez gyors volt!
Talán egy bankszámlaszám kevésbé rizikós mint újra kihelyezni egy adománygyűjtőt. Ha pár motoros oldalra feldobjátok, biztosan újra összegyűlik valamekkora összeg. Szegény gyerekek. Meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen előfordulhat. Szemét dögök!
Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet Sárosd:

58100123-12012493

Ide várnak minden felajánlást!
Szasztok!
Sajnos egy szomrú hozzátartozó vagyok.Igaz ez a pénzellopási dolog.Aki elvitte,azt remélem megbünteti a sors keményen. Mert szegény gyerekek nem tehetnek semmiről,és hatalmas szükségük lett volna minden forintra. de remélem az adományok és a kis segítségek amiket ti olyan természetesnek tartotok,megtérítik ezt a botlást,amit egy igen felelőtlen ember okozott.
Köszönjük mindenkinek az adományokat!
Ezt a szeptember 28.-i Fejér Megyei Hírlap sms véleményvonalában találtam:

"Felháborodva hallottam, hogy Sárosdon a Béka presszóba betörtek és elvitték a kihelyezett adománygyűjtőt, ami a motorbalesetben elhunyt szülők árván maradt gyerekeié lett volna. Költse arra amire gondolom!"

Hé Disznó Báró Péter !
Ne mindig az interneten lógjál .Mennyé má vissza dógozni !
Segítek továbbítani:

"Sziasztok. Tigerheart vagyok és ezért az egyetlen üzenetért regisztráltam a fórumba. Szerettem volna külön témát nyitni ennek, de gondolom bizonyos számú hozzászólás alatt erre nincs lehetőpségem. Hogy jövök-e még, nem tudom. Én is motoros vagyok, de a mindenki által megvetett nagyrobogós-fajtából. Tehát: Biztosan emlékeztek az Aug. 20-i kunmadarasi gyorsulási versenyen történt szörnyû balesetre, amikor a szervizúton lépésben haladó házaspárt egy állatkodó fiatal elütötte, a férj a helyszínen meghalt, de a felesége túlélte. A feleségét otthoni kezelés mellett hazaengedték, de sajnos ő is elment. 3 kisgyermek maradt árván. A feleséget Timinek hívták és én is ismertem. Timi testvére (Kata) írt nekem egy levelet, idézem:

"Szia! Sajnos nagyon rossz hírem van.Timike vasárnap hajnalban örökre elment a férje után.Tüdőembóliát kapott,s már nem tudtak rajta segíteni. Tőled szeretnék egy szívességet kérni.Ha módodban áll,kérlek írj néhány motoros fórumba üzenetet,-mert én (csak egy nő vagyok) nem igazán találtam megfelelő oldalakat-,hogy 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk Tőlük végső búcsút a sárosdi temetőben. Azért kérlek erre,mert nagyon sok ismerőse,barátja volt a Zsoltinak a motorosok körében,akiket én nem ismerek,de esetleg szeretnék tudni. Előre is köszönöm!"

Mivel én nem túl sok motoros fórumot ismerek (még), tisztelettel kérlek Titeket, hogy segítsetek nekem/nekünk és az általatok ismert és/vagy látogatott motoros fórumokon tegyétek közzé a Kata által megadott információkat, tehát hogy a kunmadarasi baleset másik vétlen áldozata is elment és hogy Timitől és Zsolttól 2007. szeptember 29-én 13 órakor veszünk végső búcsút a sárosdi temetőben. Előre is mindenkinek nagyon köszönöm a figyelmet és a segítséget magam és a gyászoló család nevében is. Vigyázzatok magatokra. Üdv: Tigerheart

Annyit tudok, hogy a sárosdi emberek összefogtak és gyûjtődobozokat helyeztek ki a boltoknál, amelyekbe bárki belátása szerint dobhat pénzt. Egyéb módról, lehetőségről nem tudok."


Sajnos ez történt!:-((((((((((((((
Hello!

Ezt találtam:

A SPORTMOTOR.hu motoros portál aktuális fórumán talált ránk Dozi az alábbi kéréssel:


"Nem rég elvesztettük egy motoros barátunkat, biztosan mindenki tud a dologról(Kunmadaras). A vétlen srácról lenne szó..Tehát segítséget szeretnénk kérni mégpedig, olyan téren, h hol lehet kopogtatni bármi féle segítség reményében, a család részére(akik elég kilátástalan helyzetben vannak)? Minden ötlet ill. esetleges tapasztalat nagyon sokat jelenetene. Csak annyi hozzáfűzni való, h három kisgyermek várta haza az apukáját a legidősebb 9 éves(tudom nem egyedi esetről van szó). Előre is köszönünk minden segítséget!
Illaberek nádat erek, motorosok jóemberek"

Kértük, adjanak számlaszámot, melyet közzé tehetünk! Ime:


Sárbogárd és Vidéke Takarékszövetkezet Sárosd:

58100123-12012493


Ide várnak minden felajánlást!
Tiger, ha esetleg van valami számlaszám amire utalni lehet egy kevés összeget, ki mennyit tud / lát jónak szerintem sokan segitenének! Nem csak ezen a fórumon, de számos másikon is! Ha már van tedd közzé! Én szivesen segitenék és még szerintem sokan mások!

Üdv: fhoksz
teljes mértékben egyetértek...
Még valamit szeretnék mondani.

Talán mindannyiunk érdeke, hogy tényleg megtegyük, amit a mecseki tragédia után a motorosok "képviselői" (kik voltak ők és kiket képviseltek?) mondtak, miszerint a szabálytisztelő és felelősségtudatos motoros többség ki fogja közösíteni az életveszélyes renitenseket. És ne 1 méterért cserébe (már a gondolat is nevetséges), hanem azért, hogy Timi és Zsolt árván maradt 3 gyermekének (és velük együtt minden áldozat hozzátartozóinak) elmondhassuk ha felnőttek, hogy tettünk valamit azért, hogy más gyerekek ne szülők és család nélkül, szülők ne gyermekek nélkül, feleségek/férjek ne férjek/feleségek nélkül éljék le hátralévő életüket lelkileg összetörve. Hogy elmondhassuk, mi, a többség, hogy a közösség érdekét az egyéni fölé helyezzük és teszünk azért, hogy a jelenleg eléggé megutált motorostársadalom kivívja a megbecsülést mindenki részéről. Mert az utcai állatkodással nem megbecsülést, vagy csodálatot vívunk ki, hanem ellenségeskedést, haragot és gúnyos mosolyokat: "Nézd má" a műmájert, nem bír magával..." És igazuk van. Gondolkodni és emlékezni. Vagy csak eljátszani a gondolattal, mi lenne ha nekünk kellett volna azért árván felnőni, mert valaki lazagéza volt de hiányzott hozzá a rutin és a komolyság, no meg a felelősségérzet.

Köszönöm, hogy elolvastátok.