Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem lehet minden motoros mellé szervezőt (bizt.őrt)állítani....
Hozzá teszem barmok mindenütt voltak és lesznek is...
Ugyanakkor megjegyezném hogy egyre inkább ez a kunmadarasi banzáj nekm úgy tűnik hogy a pénzről szól.... (mint minden manapság) SAJNOS!
ekkora baromságot irni, jól megkéne nyakalni amelyik ilyet írt.
Ha te is ezt csináltad volna, akkor egy felelőtlen barom vagy te is.
Tudod, hogy faszságot csinálsz, de amíg nem szólnak rád, addig csinálod? És ők basszák meg, amiért neked önmagadtól nincsen annyi eszed, hogy ne csinálj ilyet tömegben?

Fel kéne nőni már, és nem apucit hibáztatni, hogy miért nem szólt...seggfej.
Nézni is rossz,jaj.
Itt van egy-két kép.
pontosan! Halottról jót vagy semmit!
Szerintem meg a szervezok basszak meg!Ne iteld el a gyereket ugy mintha direkt csinalta volna.100 motoros ezen kivul kerekezett ott.Akkor mindegyik fasz?Csak epp nekik szerencsejuk volt es nem utkoztek senkivel(szerencsere).A rendezobrigad szerintem magasrol baszot arra,ami a baleset helyszinen mar folyt 2 nappal elotte is.Amugy megsugom hogy en is ott bolondoztam volna ha motorral lettem volna csak ez a sok volna ne lett volna es addig nyomtam volna en is mig ram nem szol egy biztonsagi ember.De azok magasrol letojtak hogy mit csinalnak ott a beindult fiatalok es oregek is.!Ugyhogy ne itelkezzunk csak ugy ossze-vissza.Kulonben is mar nem el szegeny!
Motoros motorosnak farkasa
Részvétem a hozzátartozóknak, de akkor is elitélem a srác tettét. Tényleg nem szabadna 25 elött motorra engedni az embereket. Addigra talán benő a többség feje lágya
sajnos
Sajnod mindkettő meghalt :(
helló!
én is kint voltam és pont a baleset után érkeztem 1 perccel még a füstöt láttam,
nagyon sajnálatos az eset de most akkor a srác akit elvitt a helikopter, ő se élte túl?
Én direkt nem mentem közelebb, de így is nagyon lesokkolt a dolog...
csatlakozom,ezt szörnyű volt látni
Nem fog felépülni. Még két órát élt. És részvétem mindkét családnak.
Ja,épűljön fel legalább a tárgylásig.Mert remélem nem ússza meg ez a kis kamikáze.
gecca, én is már csak a füstcsomót láttam, és hát, végülis ugyanazt tudnám elmondani, mint amit Márk írt. Részvétem a chopperes családjának, barátainak. Robi, te meg épülj fel minél hamarabb!
A Havaria Press rosszul tudja! A baleset a pályára vezető úton történt, de már a reptér területén belül , nem messze a pályától. Ez egy széles út (kifutópálya volt, de már leaszfaltozták). A srác vmit bohóckodott (talán egykerekezett) és beleszállt egy motorosba aki vele szemben szabályosan jött az utasával - bnőjével. Az útszakasz nem gyakorlásra volt kijelölve és a vétlen motoros nem gyakorolt hanem kb. ment haza normálisan. A "kaszkadőr" srác motorja kigyúladt, a vétlen chopperes meghalt, a bnője súlyosan megsérült a "kaszkadőr"-t mentőhelikopter vitte el. Ott voltam közvetlenül a baleset után. Mindent saját szememmel láttam. Sokkoló volt :( Lehetne még taglalni és okoskodni, de sztem ez már senkin nem segít. Nagyon sajnálom, részvétem a hozzátartozóknak.
szörnyűű volt! csak egy hatalmas nagy fekete füst csomót láttunk! azthittük megint a németek alkottak valamit a burnout gépeikkel de sajna nem! a srácot a hétvégén ismertük meg! nagyo szimpatikus gyerek és tehetséges! gyakorolgattunk is a STUNTEREKNEK kijelölt helyen de sajnos nagyon rövid volt mivel a srác a street fight stílust szerette jobban és ahhoz több hely kell! volt is hátul a nagy hosszú széles egyenes de azt lezárták a TOYOTÁSOK miatt! de csak 1 napig voltak ott aztán egész hétvégn üres volt a placc! meg is kérdztük az ott álló örtől hogy nem e lehetne bemenni de persze semmmi! ugyhogy maradt az a hosszú egyenes a koncert mellett! szerintem ha beengedték volna nem lett volna baj! persze így utólag könnyű találgatni! sajnos megtörtén a baj! részvétem a motoros családjának és remélem mindeketten felépülnek!
mi a színpadtól balra voltunk. de az a gyerek firkált el sajnos
Gyerek,gyerek!Pedig szombaton meg dumaltam is vele hogy miota gyakorol meg hasonlok.Magamban meg mondtam is neki hogy legalabb gerincvedot vegyen fel meg vigyazzon a forgalommal mert nagyon batran jar fel es ala kerekezve,de nem szoltam bele hogy mit csinaljon.Mindenki maga tudja.En minden esetre nagyon sajnalom mind a harom embert.
Mi kocsival voltunk mert darabokban a motorom.Tervezes alatt,pont a legjobb idoszakban en marha
De a fehér piros moccos gyerek esett el ez ahogy sokan irták csak idő kérdése volt . Mugy nemsok FZR.est láttam kampajogni .
"...A HavariaPress úgy tudja, gyakorlás közben rohant egymásba két motoros. A kunmadarasi repülőtéren rendezett gyorsulási verseny előtt, a pályán kívül, egy gyakorlásra kijelölt útszakaszon rohant egymásba frontálisan két motor. Az egyik kétkerekű eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, ahol egy másik motoros - utasával együtt - gyakorolt..."
http://automenedzser.hu/hirek-...

Lenne véleményem, de nem akarok okosságosságokat osztani... Szomorú az egész...
Csak anyit kérdeznék, hogy hol volt az kijelölt terület? Vagy ennyire nem lennék képben?
LE A MÉDIÁVAL!
Mi fsMark-ek tarsasagaval satoroztunk picivel a koncertszinpad mogott.
Csak nem a feher-piros motoros srac rohant bele a masik motorba?
Lestem jobbra-balra hogy mikor pislantok meg ismeros FZR-t de csak ugy mindig menet kozben csiptem el 1-2 motort.
Én sem akarok okoskodni,de ez sztem csak idő kérdése volt...
Szombaton voltam madarason,de már reggel ott baromkodtak páran...
Azon csodálkozom hogy idáig nem történt tragédia.... Sajnos most történt...
én tényleg nem pálcát akarok törni a srác felett,isten őrizz de...én is 19 éves vagyok és jo nekem "csak" 125ösöm van én is megtudtam állni...volt kijelölt hely a freestylereknek