Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

teljesen igaz.
Szevasztok!

Elöször is, én vagyok az egyik mentő aki biztosította a rendezvényt. Azért regisztráltam, hogy mondjak 1-2
dolgot a hozzászólásokkal kapcsolatban. Azt még itt az elején, hogy én is motorozok 16éve! Nem értek egyet avval aki a szervezőket hibáztatja, mivel azt le is írtátok többször elvették a kulcsot a Gyerektől!, amit szó szerint értek. Nem az a hibás aki motort ad el és nem is az aki benzint. A pályán kívüli "biztonsági őrök feladata szerintem nem az volt, hogy nagy pofonokat osztogassanak, hanem az, hogy jelezzék az illetékes embernek. Ugyanis nincs jogkörük, hogy elkobozzák a kulcsokat vagy a motort. Erre megvannak a megfelelő személyek. A szervezők folyamatosan hangoztatják, hogy mindenki számára nyitott a pálya csinálja ott amit akar, legyen freestyle vagy gyorsulás. Ezért van ez az egész! Valóban nem volt véletlen, hogy tobzódtunk hajnalig. Személy szerint én is leüvöltöttem a haját a gyereknek, de ennyit ért. Megtörtént aminek nem lett volna szabad és ismét 1 ártatlan ember húzta a rövidebbet. Erről hírtelen ennyi a véleményem. Jahh. még annyit, hogy 18évesen honnan van annyi pénze, hogy ilyen gépet vegyen? Én az apuci meg anyuci helyében neveltem volna még picit és nem rakok a segge alá ilyen gépet, hogy matrica legyen. Minden olyan embernek akinek nincs tapasztalata nyagy géppel, és nincs felelőségérzete nem engedném motorozni legyen bárki. Akár én is!

Bocsánat ha megbántottam valakit.
Hát ja,ezt mondjuk lezárt pályán kéne(?) csinálni.
nem az a baj, hogy egykerekezett, nem is a tempó, haenm a hely.
Az a rohadt kereskedő tehet az egészről akitől vette a motort,vagy az a másik szemét a benzinkutas "monnyon le"mert benzint adott el neki.
Szóval benne van mindenki,csak az szegény 140-el a tankonülve egykerekező ártatlan.
Hé emberek!Ez egy motoros rendezvény volt.Ahol a központi rendezvény tökéletesen volt leszervezve.
Nem csak napközben ment az állatkodás,hanem,mint MÁS MOTOROS TALÁLKOZÓN,egész éjjel.Ez erről szól.Elitélem ami történt. Várható volt,mert már a mentősök is odamentek előző nap,-hátrahagyva a verseny helyszínét--,hogy kéznél legyenek,ha kell.Ott mindenki látta mi történik.Azt nem tudom,hogy a szervezők szoltak-e nekik,hogy ne ott álatkodjanak,viszont a "néző-közönségnek "tetszett.
Valószínü,hogy van felelőségük,a szervezőknek,hogy hagyták azt ami ott történt(napokig).
Részvét,a "sérülteknek".Remélem MINDENKI tanult a történtekből!
Szomorú az ilyen :( De ahol so ka veszélyforrás ott nemkéne egykerekezni. :(
Ja. Egyértelműen a kerekező volt a hibás. Az még a képeken is látszik, hogy teljesen a jobb oldalon történt az egész(menetirány szerint). Kijöttek elé mi?
Miért írsz hülyeséget amikor nem is láttad mi történt? Én végignéztem az egészet. A gyerek tankon ülve egykerekezett, és ahogy letette a motort valahogy lecsúszott róla, és átment a pálya másik oldalára ahol jöttek a motorosok. Sajnálom őket.
naja....
sztem mos kicsit el fog gondolkodni a szervező brigát hogy mit basztak el...
Bizony ,szerintem soha nem fogunk olyan vilagban elni ahol mindenki normalis.Ahhoz ujra kene programoni az emberi geneket.Remeljuk jovore jobban fognak egymasra vigyazni a resztvevok.Meg a szervezok is.
hello mindenki!
én már nem voltam ott csak hallottam a történteket... részvétem mind2 családnak:( nagyon szimpatikus volt a CBR-es srác:(
nemtudom hogy történt az eset de egyébként ha én látom hogy tankon ülve kerekeznek felém 150el akkor én nem megyek ki elé... lehet hogy kiment a csávó és úgy ment bele... ha így volt akkor is a srác a hibás mert ő kerekezett és kiment elé valaki? én már szombat estefele megmondtam hogy azon az úton történni fog valami... mikor kimentem arra az útra körül néztem vagy 3szor... sztem mindenki ügyeljen a saját biztonságára és akkor nem lesz baj!
Széles utat mindenkinek
igen,szerencsére
jó..akkor ne legyenek normálisak..és ne sírjanak az emberek ha egy ilyen történik...
A 2 vezető meghalt,és a lány élte túl?
Sziasztok!
Most látom csak a Kunmadarasi forumot,és elég szörnyű ami történt....
Idén kihagytam,de tavaly is pont ezen a részen állatkodtak,meg gyorsulgattak!
Igen,a motorosok voltak a hibasak.minek talanak ki olyat hogy streetfighterkedes,nemigaz?Tiszta hulyek
Ha nemtudom.Azert azt ne vard el hogy mindenki normalis legyen es ne kelljen senkit figyelmeztetni.
Ennyi erovel nem leteznenek szabalyok mert senki nem hibazna semmiben sem es mindenki ugy gondolkodna hogy mindenkinek megfeleljen.Ilyen sosem lessz es ezert kell hogy neha raszoljon valaki a masikra hogy eszen legyen.Erre van a Polgarorseg.Meg a neveben is benne van.Ennyi erovel lehetne TERMEGFIGYELO CSAPAT is a nevuk.
de bazz....nem is kéne ilyen biztonsági őr...vigyázanak magukra a motorosok...ha ennyire nem tudnak "felnőttek" lenni..hogy belássák hogy nem csak magukat veszélyeztetik azzal hogy a tömegben kerekezgetnek mittomén milyen gyorsan...
itt egyértelműen a motoros(ok) a hibásak minden ilyen balasetért...
persze ez szubjektív vélemény..de szerintem nem csak én gondolom így...
Részvétem a vétlen motorosok hozzátartozóinak
ott volt abba az egyenesbe min 4 polgárőr, mégse szóltak egy mukkot se rájuk...
Nem a szervezőkbe és a nézőkbe kell keresni a hibát,tudta nagyon jól hogy mit csinál csak azt gondolta
hogy nagyon menö.Különben nem egyszer vették el töle a kulcsot,meg a többi menö gyerektöl is.
Egyszerüen túl gyerekek ezekhez a gépekhez.
Akkor megegyszer roviden.Allitolag azert vannak a biztonsagi emberek hogy ha valaki veszelyes dolgot muvel olyan helyen ahol mast is veszelyeztet,akkor o odamegy es raszol vagy lerugja a motorrol ha nem hagyja abba.Akkor minek allt ott minden 100 meterben olyan feltuno mellenyben biztonsagi ember?Mi a funkcioja?
Pl.setaltunk a JetCar-os musor fele a szinpadtol.Egy Kawas ficko ugy elcsapott az egyik biztonsagi ficko mellett hogy az hatrafele tantorgott 1 metert az ijedsegtol.Ezenkivul semmi reakcioja nem volt.Mi a faszt keres akkor ott?(bocs a karomkodasert)
Az meg hogy en is bolondoztam volna ott az egy dolog,persze ugy hogy ne mast torjek ossze.De ha odajonne hozzam egy biztonsagi ficko es le akarna alittani akkor abbahagynam mert azert van ott hogy lealitsa az elborult agyu egyeneket.Amugy meg igy utolag nem hibaztatom oket sem mert mar mindegy,de legkozelebb odafigyelhetnenek jobban.
Igen, a szervezők megbaszhattják. Meg az összes néző, akik közül senki sem kevert le a gyereknek egy kurva nagy pofont, és vette el a motorkulcsát a rendezvény végéíg. Beszéltem olyannal, aki ott volt, elmondta, hogy a srác ezt csinálta folyamatosan.
Nem direkt csinálta, de akkor is hibás.
Igen, ha 100 motoros egykerekezett, akkor mind a 100 kivagyi fasz. Egyenként.

Amugy megsugom hogy en is ott bolondoztam volna ha motorral lettem volna csak ez a sok volna ne lett volna es addig nyomtam volna en is mig ram nem szol egy biztonsagi ember
Ennek nekifuthatnál mégegyszer.
Viking1 szeritem jó helyen tapogatózik.Azért nehogy már mindenki felelős legyen egy baromállat álmokfutása miatt.Felnőtt ember tudja már hol a határ,és ne mások életét tegye tönkre a feltünési viszketegsége miatt