Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Közben rájöttem, az előtét ellenállásoknak csak lekapcsolt világításnál van szerepe, elfűtik a felesleges energiát. Lesz időm megpróbálok service manual-t szerezni, okosabbak leszünk utána, ha pontos értékeket találunk benne. Persze a szabályzó is lehet ludas, akár az izzók is. A világítás 6 voltos ezek szerint? Ilyent nem is gondoltam volna. Ma sajnos csak az este folyamán érek rá, de megpróbálok időt szakítani rá.
Hali ! nem kaptam hozzá valót hanem adtak egy hasonlót ami úgyszintén 4 kivezetéses de az keeway hurricane 50 2st ennél 4.8 alapon és 6.2-tő fordulaton és mégis kiveri az égőket az előtét ellenállásnál pedig 18.6 ohm-ot mértem
Köszönöm a gyors választ, megprobálom. Kösz
189. oldal :-)
Tomi barátom sokat küzdött mire megoldást talált, de ma már hibamentesen üzemel a robogója.
190. oldalon olvasd el az általam idézett hozzászólást. Vezérműláncnak van feszítője, az kompenzálja az esetleges megnyúlást. Magától nem állítódik el, ha eddig jól ment.
Üdv mindenkinek egy kis segitséget kérnék tölletek. Van egy Kymco Agilitim nem indul be, ellenöriztem a szivatót, szelephézagot ,semmi hibát nem találok. Kapkod a . 8motor néha ,de nem indul. 8000 km van benne , egyszerüen semmi hibát nem találok. Ha valaki esetleg szerelési utasitással ,vagy tanáccsal tudna segiteni, megköszönném. Ilyen is érdekelne pl. hogy lehet állitani a vezérmü láncot. nem lehet hogy az viszi el agyujtást. Kösz elore.
A szabályzó cseréje után mennyi a töltési feszültség?
Szia! Első nekifutásra meg kellene mérni mennyi az annyi. Feszültség értéket az izzó foglalatnál és az ellenállásokat is. Manual sokat segíthet ha van.
Üdv, mindenkinek. segítségre lenne szükségem van egy Kymco kb 50-em és elkezdte kivagdosni az izzókat fesszabályzó csere volt és még most is csinálja, esetleg az előtét ellenállásnak lehet hozzá vmi köze ?
Előre is köszi ha vki tud ebben nekem segíteni !
Sziasztok Kymcosok! Most tavasszal azt tervezem eladom az 500-as xcitinget! Ha valaki szeretne egy jó állapotú, garantált km-es megbízható dögöt itt megtalál! De majd feladom a hirdetést is!
Más oldalakon is érdemes lenne szétnézni!
Köszönöm. Itt az oldalon, vagy van valami spéci?
Szia! Próbáld keresni a bontott hirdetéseket, én is így vettem az enyémhez dolgokat.
Sziasztok. Vettem egy Xciting r300i-t, 2010-es.Az előző tulaj rárakott egy óriási plexit, ami mögött nem látok ki, pedig 194 vagyok, este vagy esőben veszélyesen vacak. Van valakinek eladó gyárija, vagy tudja valaki, hogy hol tudnék állítható plexit venni?
Köszönöm gyors válaszod! ( én is ilyen adatot tálaltam az interneten
Szia Krisz45! A szervizkönyvben 5 litert láttam!
Sziasztok!
Kymco agility rs 50 4t-ben hány literes a tank ?
Köszi a rezonálásra a hoozzászólásokat, de segítséget nem adtatok!A kormánymü nem rossz, mert akkor minden menettartományban rezonálna. Dél pest megyében nem tudok valami " komoly!!!" szerelőt. Talán ő tudna valamit hozzászólni.
Na közben mutattam asszonynak és azt mondta hogy neki ez nagy nézegessek kisebbeket. :(

Pedig nekem nagyon tetszik,nagy robosztus,gyönyörű az egész,csak nekem van Derbi Sendám így nincs beleszólásom.

A rendőrök nem gondolják hogy egy nagymotoron nem 80-as óra van?
Szia!

Köszönöm az elismerő szavakat. Tény hogy elsősorban a kényelem miatt esett rá a választásom és egész jól lehet haladni vele, mert a motorja elég erős a nagy tömeghez képest és elég pehelysúlyú vagyok Én is. Viszont a méretei miatt állandó célpont vagyok a rend éber őreinek és nem egyszer hosszantartó beszélgetés során sikerül meggyőznöm őket, hogy ez bizony segédmotorkerékpár. Mindemellett a nagy méret, tömeg nem túl előnyös a használat során, de a kényelem ezt jól ellensúlyozza. Menetkészen 130 kg, ez bizony nem kevés és kb. 2 m hosszú, a szélessége is elég nagy, de ott a behajtható tükrökkel lehet variálni. Főleg túrázásokra használtam, most meg hogy az egészségi állapotom leromlott egyre többet áll. Az idén kb. 500 km lett belehajtva. A párodnak mindenképpen érdemes lenne kipróbálnia, mielőtt vételen gondokodnátok, mert a kezelhetősége elég szokatlan a többi robogóhoz képest. A városi forgalomban is jól lehet tartani az iramot vele ha normál körülmények vannak. A másik nem elhanyagolható előnye az ülés alatti tároló mérete, egy kisebb bevásárlást simán be lehet oda pakolni.
Nagyon szép a robogód,ránézésre azt gondolnám hogy valami nagyköbcentis motor.
Hogy bírja a kis blokk azt a nagy gépet+ még téged is?

Ha jön a jóidő asszonynak kellene valami az SR helyett,ez tetszik.....
Sziasztok.

Uncsimnak van egy Kymco MXU 250 ATV Quadja,és olyan hibajelenséget produkál hogy könnyen indul,de gázadásra leáll.
Lassan 2 hónapja nem ment vele,de úgy rakta le hogy nem volt ilyen gondja.

Én nem próbáltam,nekem csak mondta,de nem lehetséges hogy csak a hideg miatt áll le neki és kicsit hagyni kellene hogy járjon szivatóval?
Mondjuk azt mondta hogy hagyta ketyegni néhány percig,de lefulladt mindig gázadásra és első rántásra beindul utána.
Önindítórol ritkán indul be,pedig vett bele új akkut is.
Üdv!
Igazad van, erre nem is gondoltam.
Talán az elején is érdemes lenne szétnézni, mert nem valószínű hogy a motor rázza a kormányt!