Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig nagyon tetszik, már csak egy korrekt szervízt kéne találjak vezérlés cserére.
Egyébként ezeknek nagyon jó a motorja! Volt utána xciting 500-asom de nem volt olyan motorja! Erösebb volt de nem jobb! A peoplét csak azért adtam el, mert sokat mentünk ketten, és ahhoz kicsi és kényelmetlen volt!
Igen,általában az alsó fele szokott lógni jobban, de a terhelést is ott kapja! A tank szellőzés az fontos, tehát az úgy jó! De a kormánycsapágyal foglalkozni kell előbb utóbb!
Szia. Köszi. A kormányt megnéztem felül nem lötyög,alul viszont van kis kotyogó a kép szerint nem a 14esnél hanem lent a 15nél.
Benzincső semmi nem jött le, az injektorból jön némi benzin szag, de inkább a task sapka felől jön, a tanksapkán van egy apró lyuk, az normális?
Szia! Volt nekem is People de 250! Nos a kormánycsapágyat kellene megvizsgálni, hogy van e lógása, a benzint szag probléma kideríthető, ha leveszed az ülést és az ülés alatti dobozt kiszerelés, akkor majd jobban belelátsz! Lehet hogy valami üzemanyag vezeték szivárog. De ezt innen láttatlanból nem tudom 100%-ra megmondani!
Üdv. Egy kymco people 200i robogóm van. Kis gáznál kotyogó rángás jön a kormánytól. Illetve az ülés alatt nagyon benzin szag van. Tud valaki segíteni?
Kymco Grand Dink Tura Plexi (szélvédő magas )+ plexi
tartó konzol ,ár alatt eladó !!Újszerü , alig használt,
karcmentes,kitűnö állapotban ! 50 ccm -től 250 ccm ig
használható !!szin:viztiszta szélesség:675 mm
magasság:720mm bolti ára :36330 ft
Ára:25900 ft Győr
Érdemes felhívni őket, mert nem mindent hirdetnek. Van új, és bontott alkatrészük is!
Oké köszi
Üdv! An Zo motor Gyömrő! Náluk próbáljatok érdeklődni!
Sziasztok.
Kymco zx super fever-hez keresek bontott alkatrészeket!
saran.mihaly@gmail.com
sziasztok segitséget szeretnék kérni kymco zx 50es 2t motorhoz hütésburkolatot szeretnék venni esetleg tudna valaki ajanlani valamit ?
Szia! Másik cdi,vagy ha karbis akkor ott is lehet fojtva.
Sziasztok!!

Vettem nem rég egy Kymco 125 Zing Chooppert és 1 kis gondom van csak vele, az lenne a baj hogy Németből van egy öreg úrtól és le lett fojtva a motor nem tudom miért, de nekem mivel így alig megy a motor, az lenne a kérdésem felétek hogyan tudom kiszedni vagy ki szedetni az elektronikai fojtást a motorból?

Kérlek segítsetek
Sziaszok! Vetem egy kymoco 125cm est, az vele a probléma hogy nagyob gázra megfulad, nem tudom miért!? Olyan mintha nem kapna elég üzemanyagot, a benzin szüröt kiiktatam de semmi változás. Jó lenne valami hasznos tanács, hol mit tudok álitani, ha lehetséges. Ez elözö tulaj szerint le van folytva, de hol???!!
Üdv Mindenkinek!

Robogó vásárlás előtt állok, Kymco People S200 a kinézett típus.
Valaki megtudná mondani, hogy a blokkban minden ugyanaz mint a people s125-150 kivéve a henger?
Azért kérdezem, mert S200-hoz sokkal kevesebb alkatrészt lehet kapni a webshopokban, mint a kisebb társaikhoz.

Köszönöm!
Üdv,Kérdezném a hozzáértőket:Kymco Xciting 250-2006 os első telókba mennyi olaj való?köszi
Szia!

Egümotors-tól eddig minden gyári alkatrészt be tudtam szerezni, igaz van amire kicsit várni kell. Írj nekik, hogy a motorodhoz tudnak-e alkatrészt hozatni.
Sziasztok! Kymco Downtown 300 robogó vásárlásán gondolkodom. Érdeklődnék, hogy milyen az alkatrész ellátása, most, hogy kivonult a Kymco Magyarországról.
Elvileg igen, ezért térhet el a méret, mert a korlátozás nem engedi jobban kifutni a szíjat.
Nem városi, ha nem variátor blokkoló miatt??
Átnáztam a robogót ès a számláit. Szervíz én kiszedtèk a fojtást a CDI T bevágták. Egy helyen hagyták benne a variátornál.....a kis blokkoló gyűrűt. Ja meg szerintem az sem elhanyagolható, hogy a benne lèvő szíj 18,5 x 811 ez a mèret a factory annak volt......megnèztem több helyen is, ès a sportcity szíj mèrete 18,5x 830 nem èrtem mèrt nem ez a mèret volt benne.....elkèpzelhető hogy a városi blokkoló gyűrű miatt volt rövidebb??
Persze. Èn is így gondoltam. 11 ezer magyar Ft.