Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

53.98 a mérete, több méretet nem tok sajnos
Helló nem tudna valaki laverda lb125hőz dugatyút mutatni képet meg ha lehetne a méreteket. Köszi előre is.
Nem az a baj hanem ,hogy nickozilos a henger.
nem tudják megfúrni?annyira sérült?
Helló nem tudja valaki hogy egy laverda lz hengert rá-e lehet tenni egy lb 125re az lz az még zündapp blokos az lb meg ár a gs125ét kapta nagyon fontos lenne. De ha valakinek van ilyen hengere vagy az lz, vagy gs keressen meg nagyon kérem.
ifjú reménységek:-) itt a világosabb kép mégegyszer lesmo gs 125 kicsit másképp mint terveztem
és 668 superbike is van bár egy kicsit átgyurmáztam hogy ha este megy a mutatvány egy ember sem mondja meg hogy mi ez
erről még senki nem mondta meg hogy laverda pedig 2000 es évjárat
szia
légyszi fényképezd le hogy milyen benne az önindittó mert ha szabadonfutó görgő megeggyezik nekem nagyon kéne
előre is köszi
kis apróságok még kellenek :-)
Helló srácok ha valakit érdekel laverda lb125 motor félig felujitva minden alkatrésze idoma meg van egy dugagyú gyűrűvel kelbele és egy festés az idomok elő vannak készítve. Minden része eredeti. Pénzhiány miatt eladó 70ezerért.
Grat !

Erről kérünk egy világosban készült képet is !
Helló nem tudom aktuális-e még hogy tudsz olyan oldalt a honnan lehet alkatrészt szerezni.
ElkÉszÜlt gyÖnyÖr?
Helló rakok fel egy linket onnét lelehet tölteni laverdahoz szerekési útmutatót meg külön a karbikhoz és sok más dolog is van.

http://www.laverdaclub.eu/link...
Helló én Nagykamarási vagyok Békéscsabától 40kmter lakok. Fény képet nem sikerült készítenem de megnéztem pontosan nálam hova megy a piros vezeték az jön ki a gyújtó tekercsből plusz még két sárga meg még pár másik vezeték de ezek a lényegek. Van elől az a nagy szürke relé a biztositék tábla mellet szürke és hűtő bordák borítják na ott sorrendben a moci eleje felől haladva az első kettő a sárga utána jön a piros és még van két vezeték a minek a csatlakozója fehér nálam. Fölveszlek az msnbe. Az enyém kalinka18@freemail.hu. Ez a email címem is.
golaca@msn. com az msn címem, a tengely végére az anyára kell egy kis műanyag ami hajtja , nekem is csak 1 db volt a régí blokkal,de szerintem italmondoba csabán meg kell nézni, te hova valósi vagy?
Helló megnéztem az adat lapod feltűnt,hogy csorvási vagy én is békés megyei vagyok. Lehet ne e gy utolsó kérdésem a mociról láttam szét van szedve a blokk nem tudom hogy igy van e még meg tudnád mondani mikkel a főtengej végére hogy meg hajtja az olajszivacsutt mert azt még nem tudom.Szívesen beszélgetnék ha van msn címed.
van pár kép az adatlapomban katt a nevemre és ott találsz képeket a foto albumban,a gomb nekem sem csinál semmit,szerintem ugyan az lehet több típus markolata , vagy nem tudom, talán kutyát kéne erről megkérdezni, neki régebb óta van meg!az idomjaim fényezőnél vannak, érdekes kékes szürke lessz a színe , gyöngyház természetesen, szolid matricákkal,várom már hogy összerakjam teljesen!valaha igy nézett ki
Helló majd holnap küldők képet róla mert az enyémbe eredeti a vezetékkelés amugy szívesen néznék a tiedről egy képet ,hogy milyen és lehet egy hűje kérdésem az hogy ezek a berúgó mellett önindítósak is mert én akitől vetem azt mondta az is van benne de nekem a gombja nem csinál semmit.
ezért vannak a márkatársak , hogy segítsenek, ja avezetékem nem oda való
Nagyon szépen köszönöm magam tol sose találtam volna meg rajta.
betöltő
olajleeresztő:
szia
én is kintről hozatok alkatrészt
de próbálj meg itthon rengeteg bontó van akik olaszba járnak velük kell beszélni még az lenne megoldás azt azért tudni kell hogy a laverda blokkot 2000 előtt a ducati csinálta nekem mindenhova bele van ütve a ducati felirat ezért ujonan horror
de a kis köbcentis gépekhez sok esetben a gilera és az áprilia alkatrészei is passzolnak
Kössz de nem tudok németül meg angolul nézegetem már ezeket feletek téve régebben ha nem haragszol meg nem tudnál konkrétabban leírni ezeken belül hol találom meg.