Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leginkább sehogy!
hogy lehet itt törölni azt ami már nem aktuális ???
Gratula!
egy hét múlva igen nagy vehemenciával nem várva a rendőrség "munkájára" személyesen visszafoglaltam ! :)
Sziasztok! Kedd hajnalban ellopták a párom motorját. Egy Yamaha YZF R1-ről van szó, kék színű, 2007-8-as széria. Komáromból, szervizből vitték el.
http://onroad.hu/2017/02/22/elloptak-a-szervizbol-a-leadott-motort/
Nem,biztos csak itt tett bejelentést..
Sziasztok!
November 21-re virradóra Zuglói teremgarázsunkból ellopták szeretett motorunkat. YAMAHA R6 évjárat 2006 alvázszám: JYARJ095000011204 Motorszám: J509E022248
Kérlek benneteket, ha bármi ötletetek lenne ami közelebb visz a megtaláláshoz segítsetek.
Köszönjük!
Ezt , remélem a rendőrségnek is elmondtad??
Sziasztok,

Vélhetőleg 2016.10.19-én, esetleg előző nap késő éjjel loptak el egy ezüstszínű 2004-es Honda SH 125-öst (még nem volt rajta rendszám) az I. kerület Donáti u. 61. szám alatt.
Alvázszáma: ZDCJF09A047101767
Ismertetőjegyei: Jobb oldalt a taposó alatti idom sérült, hiányoznak belőle műanyag darabkák. A kilométeróra körüli idom jobb szélén látható egy fehér színű hegesztés-nyom. Az ülés első része felül már el van kopva, csíkokban megbomlott az anyag.
Ha valaki esetleg találkozna vele, kérem, hogy hívja a +3620 4640560 számot. A sikeres nyomravezetőnek 30.000,- Ft. üti a markát.
Mágneses nyomkövetőről van valakinek tapasztalata? https://hello.inetrack.hu/t/ko...
A leárnyékolás azt jelenti, hogy jammerrel zavarják?
Ha így is ellopható a motor, akkor mi értelme van a nyomkövetésnek?
Ezt a céget ismeri valaki?
http://hello.inetrack.hu/t/kov...
Erre valaki hozzáértő válaszoljon, léci. Én úgy tudom, hogy gps jammert szinte bárhol lehet szerezni olcsón pl ebayről.
Itt probáltam kérdezősködni, de nem tudok kommentelni:
http://hello.inetrack.hu/t/mot...
Ha elkezdik zavarni a jelet, akkor tud risztani a kütyü vagy ez szoftveresen valahogyan megoldható?
Köszi, Lia
Üdv Mindenkinek. Még mindig keressük! Ha valaki találkozna vele. Típusa: Vespa ET 2 50ccm
Színe: Fekete
Ülés: Barna-fekete
Visszapillantók: Krómozottak
Különös ismertetőjele: Törött a bal hátsó indexe.
Elől a téridomnál is van barna bőr felület, a jobb alsó sarokban a kesztyűtartónál kis olasz zászló van. Hátul a csomagtartó helyén egy matrica van, TucanoUrbano Tucán madárral.
Kérem ha bármilyen információja van, keressen. Jutalmat ajánlok fel a nyomravezetőnek! Segítségeteket előre is köszönöm.
Szögek...

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt. Az apja adott neki egy zacskó szöget, hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe.

Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mit a szögeket beütni a kerítésbe.

Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába, Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie.

Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben. .

Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt:

-Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg, mennyi lyuk van ezen a kerítésen.
Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt. Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen.

Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad. Mindegy, hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad.

A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb.
Na letörölted minden adatod az adatlapodról, így nem áll majd szóba veled a barátod! A képedért nagy kár!
Nem... eladó azt mondja több gazdája volt az elmúlt időszakban,mielőtt hozzám került... szóval elég kétes az eredete:/
Nem lehet hogy a Te neved került az Eladó nevének a helyére az adásvételin?
Előfordult már mással is hogy rosszul töltötték ki az adásvételit,és ezért kaptad meg a biztosítótól a biztosítást megszüntető levelet.
Köszi az infókat ötleteket!
Holnap megyek biztosítóhoz és a yardra adásvételivel és biztosítos papiral!
Rendőr ismerősöm azt mondta hogy valószínű hogy mintha kétszer lett volna eladva...
Eladóval is beszéltem egyenlőre korrekt módon tárgyal,de pénz vissza fizetést is fel vetettem... nem reaggált rá (mondjuk régebbről ismerem)
Nem tudom... látni kellene a papírt. A jármű elidegenítése a vásárlás. (eltulajdonítás a lopás szerintem valahogy így...)
Nem az előző biztosító küldte a papírt, hogy törölték a biztosítást mert el lett adva a jármű?
Szia!

Ez inkább arra hasonlít, mintha tartozás miatti lefoglalás lenne folyamatban az említett robogóra. Végrehajtás, hiteleltörlesztés maradás miatt. Vedd fel a kapcsolatot az eladóval először.
én a helyedben bemennék az adásvételivel a körzetedben lévő kaptárba és lekérdezném a motor adatait,lopott,-körözött-e esetleg.Az adásvételivel te védve vagy szerintem(viszonylag ritka hogy a tolvaj adásvételit irat az eredeti gazdával) nem rád gondoltam így direkt,ne vedd magadra ha vannak olyan kegyesek akkor egy nyomtatványt akár adhatnának is ami tisztázza a motor előéletét,azzal a papírral meg a biztosítóhoz be kell menni.

Pénzt elfogadnak mindenhol boldog boldogtalantól,de dolgozni az már luxus,kicsit utánna járni a biztosított jármű/személy előéletének
Sziasztok!
Vetem egy 50cm robogót szeptemberbe,írtunk adás vételit leadtam papírokat bisztosításra el is fogadták pénzt be is vették!
Tegnap viszont egy levél jött KáendHá biztosítótól és a biztósítási díj mellé
-Biztosítás törlés oka: A jármű elidegenítése
Értem én hogy azt jelenti hogy lopot vagy kétes eredetű,de ott az adás vételi... Mi a tehendő..?
Halló ! Mikor veszel gépet ?
2015.08.24-ÉN este 10-11 óra között körbekerített parkolóból 22. kerületből egy világos dobozos kisteherautóval ellopták a limitált kiadású K6-os Suzuki Gsxr1000 tip. japán belpiacos motoromat. A megtalálónak 500e Ft jár! A motor jobb oldala és kipu kissé karcos.
06308463441
Ezek a paraszt moderátorok baszák már meg az anyjukat kérem töröljék a hirdetésem és a regisztrációmat de gyökerek még vissza sem irnak hogy hogyan tegyem. Büdös parasztok.egyszerün ennyi a véleményem. Pedig irtam nekik hogy a rendőrség meg találta a motoromat szerencsére. De a fórumról nem szedik le. Valaki irja meg legyen kedves hogy tudom törölni a keresést Köszönöm. A moderátorok meg tehetne 1 szivességet.