Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia az már nincs meg de van egy másik 70-es hengerrel
Nem puszi akart lenni hanem
Sziasztok! Nemrég vettem egy Malaguti F12 Phantom-ot. Ami kellene hozzó az egy duda gomb, sajna el van törve, és hiába ragsztom meg elengedi a ragasztás. Esetleg ha van valakinek cucca hozzá írja le bátran mi mennyi hátha kell
Hali!Engem érdekelne a blokk,meg van még?
Mennyi lenne az ára?
Köszi a választ,üdv Döme
Csövi! Ha valakinek kellene index...
Sziasztok van egy Malaguti F12 2 hete vetem régi tulaja rakot rá egy 70-es hengert de a hengerfej nem 70-es volt a régi 50-es volt megesztergálva.Én vettem rá egy rávaló hengert motor így rendbe lett,indul pöcre de ha elkezdem pörgetni magas fordulatnál úgy marad pörög magától ha a gyújtást leveszem akkor is megyen a motor! Úgy áll le ha a karbin gyorsan becsavarom a levegő csavart! Szerintetek mi lehet az oka gyertya lehet szar és túlmelegszik és öngyúlóadása lesz vagy gyújtás letestel ?
Sziasztok!
Malaguti F12 AC nem megy csak pörög kis variátor tárcsa teljesen szét van nyomva a nagy csak picit. mi lehet?
Sziasztok!Szeretnék venni egy rst50-t és a véleményetekre vagyok kíváncsi.Milyen motor,mennyit megy,alkatrész van-e hozzá,fogyasztás,megbízhatóság,stb.
Előre is köszönöm!
Ilyen Blokkról van szó.
Malaguti fiftyhez keresek váltó csoport fogaskereket az 1sebesség pár fogaskerekének a foga letört , Franco Morini G30 blokk ez, Malaguti rst-ben is ilyen blokk van, ha valakinek van ilyen írjon nagyon fontos.
Malaguti Mgx léghűtéses henger+hengerfej eladó.
Dugó,szívócsonk nincsen.
Henger+hengerfej: 4000Ft.
Adatlapomon található elérhetőségen lehet érdeklődni.
Sziasztok!
A morini t4 hengerét lehet fúratni,vagy az cserés?(Fifty,RST,...)
Esetleg tudna valaki dobni egy linket,ahol találok kicsit nagyobb hengerszettet? Vagy ha van valakinek elfekvőben,akkor ne tartsa magában...
Sziasztok. Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van havernak egy f12 50ccm-es vizes motorja és kapott új szíjat amitől még kb 2 hétig ugyanúgy ment mint a régivel(nagyon összevolt repedezve cserét ajánlottak neki) Ezután elkezdett folyamatosan lassulni a végén már alig ment 40-el az előző 85-ös véghez képest. Most egy szerelő ismerőse rakott bele elvileg új kupungot, variátor tárcsát és görgőket de a vége még mindig 55 és elég lomha maradt. Nem tudják milyenek voltak benne a régi görgők meg a kuplungnál a rugók abból gyárit vettek bele, de a kontraszt rugó megmaradt a régi. Mik a tapasztalatok mihez nyúljunk hozzá először, hogy egy kicsit vissza kapja a régi fényét. Karburátort, kipufogót kitisztították. Kb ennyi az infóm. Köszönöm szépen a segítséget előre is.
Sziasztok,szuksegem lenne tanacsra van egy malaguti f12-om vizes,valami csunyan zakatol ott a variator kornyeken es nem tudok rajoni mi az ha valaki tud adni valami tippet nagyon megkoszonem
dragman@freemail.hu
Szia Tudnál adni egy e-mail címet? éedekelnének az F15 idomok :)
Megváltozhatott tőle a motorod teljesítménygörbéje. Hangolni főleg új görgőkkel tudod, én arra tippelnék, hogy könnyebb kell bele, de ennek azért olvass/kérdezz utána mielőtt hozzákezdenél.
koszi a valaszt. Eg mind a negy index...azert is gondoltam a relere, csak nem tudtam hol van benn...
hello az f12 nél a fej idom alatt van a relé a kormányon.Meg nézted megy mind a négy indexed?Mert nekem is ez volt a baj és az egyik index zsinorja nem volt jó,össze kötöttem normálisan és ennyi.
Remélem segítettem
Sziasztok!
Néha az indexem nem villog, hanem folyamatosan ég.
Vmi kontakt hibára gondoltam a relénél.
Meg tudná mondani vki, hogy hol van a motorban az index relé?

köszi
heló, van egy 50 es , f12 esem, ráraktam egy , Leon vince zx hand made kipufogót, és alacsony fordulaton nagyon nem akar menni, nagyon nehezen gyorsul fel, valahogy hozzá hangolható a motor , vagy 70 henger nélkül az életben nem fog normálisan menni?
válaszokat köszönöm Üdv Peti
csak blokkom van hozzá sajnos
Szia!
Nekem grizzly-re kellene tank, meg ülés Ilyenben tudsz segíteni?
malaguti grizzly,fiffty,mgx 50 léghűtéses,berugós ,váltós blokk gyujtással 28eft,gyujtás nélkül 20eft
külön a gyujtás 15eft
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok

nincs estleg valakinek F10-eshez a lámpához való plexije?