Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet dobjál már fel mindenképpen,lehet megnézném!
Valami értelmes csere érdekel. Főleg motor. Ha lesz időm teszek fel képet. A motor Hódmezővásárhelyen van.
Hát Urak,lehet,hogy lesz egy eladó Fifty.Kicsit teleszaladt vele a ...!
A múlt héten megállt,elfogyott belőle az erő.Henger le,mindkét gyűrű helló. Ha már szétszedtem,akkor henger felhüvelyezés,fúrás,új csapágyak,szimeringek,stb. Tegnap megvettem az utolsó hengerfejtömítést ami az Italmondonál még volt elfekvőben.Ha már ott voltam akkor:új fékbetétek (elöl,hátul),új lánckerék előre(14 fogas).Ma összepakol,indítás,minden király...Kb.40km után elkezdett csörögni a főtengely...Innenstől no comment
Sziasztok malaguti crosser maradék alkatrész eladó tamasi.horvath218@gmail.com
Ok köszi hogy meg mutattad hasznàld sokat baleset mentes közlekedést.Amúgy tényleg jòl nèz ki.remélem nem bànod meg.
Végül Booster lett megvéve szerintem jó kis motor 5km/h-tól mintha seggbe rúgták volna 75.1 km a vége gps-el mértem és volt rajta egy leo vince zx kipufogó még egy gyertyát kell rajta cserélni mert ami benne van már az igen csak lejárta az idejét 6470km volt benne mikor megvettem de ez biztos hogy nem a valós állás lehet ( fater szerelget :) )
Hello nekem F12 esem van és ez a második Malagutim az elöző jobb volt...gyári volt minden de ebbe se csalódtam még és ezt is szeretem a yamahát igaz hogy nem ismerem de motor vásárlás elött én is a yamaha és a malaguti közt vaciláltam és azért döntöttem a malaguti mellet mert az elöző megbítható volt és jobban néz ki mint a yamaha...ha választottál küld már légyszi egy képet bármelyik is az...köszi
Üdv motorvásárlás előtt állok és van 2 kiszemelt motor amit néztünk az egyik egy f12 a másik egy yamaha mbk booster és sajna sokat nem tudok egyik motorról sem igaz az mbk az olcsóbb 30e-el de sajna nem nagyon értek ezekhez ezért kérném a ti segítségeteket a motor munkába menet használná faterom én meg a városba szaladgálásra meg szórakozásra annyi van hogy nála munkába menet azért nem a legtökéletesebb az út (autóval nem nagyon lehet úgy menni hogy ne kátyúba hajtsunk bele) szerintetek melyik lenne jobb választás jah és 2002 boosterben nincs sisaktartó.
Üdv!
Nincs véletlen valakinek Fifty-hez 8 bordás,14 fogas lánckereke?
De ilyen van az MGX-,MDX-,MRX-eken is
Sziasztok.
Esetleg Mala F-15 vizeshez nincs valakinek műszerfala szotyipézééé.
Működik a mostani is csak összeragasztották pill.ragasztóval és nem lehet megbontani hogy kitakaritsam rendesen.
Üdv.
Ja
Igen és Mala F12-hőz! :-DD
Sziasztok!

Ha valakinek ezekre lenne szüksége,írjon!
El sem hiszem,hogy malaguti fiftyt nem árul senki!
Ha mégis meggondolná valaki magát én vevő lennék egyre!
Attól sem riadnék vissza,ha Olaszból hozna be valaki!

És lenne egy fiftyvel kapcsolatos kérdésem,ha már itt vagyunk!
Mennyire elterjedt az önindítós változata ennek a tipusnak?
Ma láttam egyet és el sem akartam hinni,hogy van ilyen vagy csak én vagyok tudatlan!
Senki? a [4758]-as üzenetre?
Az öcsémmel eltudod rendezni ha gondolod,én már nem leszek magyarországon,viszont ő nemsokat tud rólla mondani neked,viszont te látsz majd mindent.
én gályázok hétközbe itt Debibe, hétvégére tudnék felmenni a lányomhoz, de akk má' lecsúszok róla .
Pénteken már nemlesz eladó,Pesten.
mér' ? pénteken mennyi lesz?
hol van helyileg?
Helló ALL olyan kérdésem lenne hogy van én nekem egy F12 Digit műszerfalas és amikor beteszek egy akksit akkor a műszerfalon ezek olvashatók: F12 6P 12P F15 6P 12P ezek mit jelentenek? A választ előre is köszi
Sziasztok!

Segítséget szeretnék tőletek kérni!

Van egy 70ccm mocim,ami nagyon jól műxik motorikusan.
Viszont lenne egy olyan problémám hogy ha nincs benne aksi akkor totál nincs világítás meg töltés!
Ez pontosan minek a hibája?Mit kellene megnéznem és venni bele?

Választ előre is köszönöm!
üdv malaguti F10-et vagy f12-őt akarok venni esetleg f15-őt a külseje nem számít csak világítás legyen rajta és működő képes legyen a motorja. van egy üzemképtelen mtx-em (80) ha zt is beszámítod akkor beszélhetünk a dolgokról akinek van valamije kérem a bekeske@citromail.hu ra jelezze köszönöm
tapasztalatok kellenének ezekről a motorokról végsebesség meg ilyenek de leginkább az f10-esről és a 12-es ről
90-et minden szokszó nélkűl viszi,csak 4.5gramos görgő van benne,6-7-esel többet is megy,csak lassabban gyorsúl,a fogyasztásáról sajna semmit sem tudok,amikor kell,tankolok,nincs müszerfal,csak 3 led.
hali,ha csütörtökig elviszed 50 ért a tied.
Valóban betegágy egy jó f12-hez képest, am megvan annak is a fílingje.
Nekem spec olyan sokat nem jelent, h agyontuningolt legyen a robesz. Ha hetven a vége, az pont elég, ha repkedni akarok, akkor vannak nagyobb vasaim is.
A vespa (az összes fajta) mindig elkápráztat azzal a szánalmasan gányolt kis ócska formájával, de ez közben van vmi beteges vonzódásom a malák iránt is , pedig semelyik más fajta robeszre rá sem nézek. Kb 2éve cseréltem el az f12-met, de azóta is bánom.
üdv érdekelne a gép. képeket tudsz küldeni a bekeske@citromail.hu-ra? a végsebessége és a fogyasztása mennyi? helyileg merre van?