Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, segítséget kérnék hátha valaki már átesett ilyenen. Madison 150
Ha 50 körül haladok szépen bemelegszik és beàll a hőfok mutató középre, de ha gyorsítok negyedre vagy az alá esik. A 40° ban szeret melegedni 50 és tempónál. Mi lehet? Köszi
Malaguti centro sárga vissza jelző 9et villog .Akkor nincs alpjárat a kipufogó benzingőzös és teljesitmény csökken.Segitséget kérek mi az oka? Köszönet!!
Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van mint az előttem szolónak " csokány" nak
Van egy nem rég vásárolt Malaguti F 12 léghűtéses robógóm.
És nekem is villog a hűtés lámpa.
Előre is köszönöm a választ
Üdv Mindenkinek!
Van valakinek Malaguti XSM50 szervizkönyve? A villamos kapcsolási rajz kéne nekem leginkább.....
Előre is köszi, ha van! 🙂
Hali,
1. A 2001-es vizes malagutimnál is ez volt a gond, nagyobb karburátor főfúvóka oldottam meg a problémát. 85-ösre lett kicserélve.
A 2. problémával én is küszködök még, én a benzin-levegő keverékre gyanakszok, talán túl dús amíg az elektromos szivató aktív.
Hello... F12 fékproblémám van és segítség kellene... A fékbetét bemegy a tárcsáig de fékerő semmi a kar nem keményedik fel és levegősincs a rendszerbe... Tudtok segíteni?
sziasztok.malaguti crosserhez keresek gyujtás állorészt.valami gond van nincs szikra.már cseréltem trafot gyertyát de nég mindig nincs,más már nem maradt csak az állorész.ha van valakinek ötlete azt meghalgatnám mielött fel nem gyujtom ezt a szart.
Sziasztok. Van egy léghűtéses malaguti F12R em. Egyfolytába villog a piros hütés lámpa. Mi lehet a gond?? Ki lehet-e kapcsolni? esetleg hibát jelez? Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Helló! Nekem egy Spiedrmax rs500 am van. Hidegen ha elindulok vele és lassitok vissza esik a fodulatom, akkor mindig lefullad! Újra indítom szépen beindul van alapjárat is, de amikor elindulok vele és újra lassitok és megállok,vissza esik a fordulat és lefullad!!
Bemelegszik gyönyörűen működik! Nem fullad le és van alapjárat is! Az lenne a kérdésem, hogy esetleg valaki találkozott-e ilyen problémával? Hogy lehetne megszüntetetni a problémát?
Sziasztok, van egy password 250-em, valamiert alig van ereje, kb 60nal elkezd dadogni a motor es nem megy... valakinek otlet hogy mitol lehet?
Hali! A 2 tünet van az enyémnél is,de nem tudjuk mitől csinálja. Szerelő is nézte,de semmi. Mi szivatót cseréltünk, de semmi változás.
Üdvözlet. Van egy malaguti centro 125 ie motorom. Ojan jelenség van hogy a sárga vissza jelző villog, és akkor nem is megy jól a motor, és nagyon benzin szaga van. Azt mondják hogy a villogásoknak hibakód jelentése van. Ha valakinek lenne táblázata a hibakódokról meg köszönném ha átküldené.
Sziasztok,
Van egy Malaguti f12-esem, digi műszerfalas, vízhűtéses és tanácsot szeretnék kérni, mert alakadtunk a hiba forrásának megtalálásában.
1. Menet közben elfogy az ereje, nem húz, a motor fordulatszám pedig alapjárat alá esik vissza. Hiába húzom neki, sőt, ha húzom akkor lefullad. Indulás után ez pár száz méterre mindig jelentkezik. Ha bemelegedett akkor teljesen kiszámíthatatlanul. Ekkor hagyom h alapjáraton menjen és amikor hallom a hangjából h kicsit normalizálódott a fordulatszám akkor ráhúzok és kilő. Ez jelentkezett a 2 pont előtt is már.
2. amióta kicseréltem az állandóan nyitva lévő vákuumos benzin csapot, azóta nehezen is indul. Sok berúgás után elkezd pöfögni, leáll, újra berúg, pöfög leáll, berúg, míg egyszercsak már nem áll le de ekkor is elég vérszegényen működik a motor, ha ekkor is gázt húzok, leáll. Ha hagyom akkor egy pár perc után felpörög, vagyis a szívató érvényesülni tud.
Porlasztó kitisztítva, szívómembrán jó, főtengely szimering hajtás felől jó, légszűrő tiszta, kipufogó jó (nincs fojtás benne), variátor tengely kipucolva.
Senki nem tudja mi a baja, még a szerelő se.
Szerintetek?
Nem irtam
Napi használatban van. Ha engedi az idö
190000 ft

Üdv.
Eladásra kínálom a motorom. 1.5 év műszakival, garancális akkumulátorral.
41000 kilométernél főtengely csapágyak cserélve lettek, varióval+szijjal.
45800-nál vízpumpa felújítva, 47600-nál variátor görgők, 47950-nél vákumos benzincsap csere.
Motortartóban új szilentek és a "kutyacsontban" is!!!
Hátsó lengéscsillapító, hátsó fék felújítva, új fékbetétek.
Olaj: Motul 5100, 5000 kilométerenként cserélve.
Napi használatból, külseje nem a legszebb, kicsit ütött kopott.
Gumik rendben, hátul Michelin pilot power 2ct 6.000 km-rel.
Üdv.
Eladó a robeszom.
Vegyétek vigyétek.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/malaguti/madison_s_250/malaguti_madison_s_250-15216610

bolepeter72@gmail.com
+36304254966
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Adott egy 100 cm3-as Malaguti F12 phantom. Erre már idén karburátor ajánlotok? Jelenleg egy dellorto 17,5 PHVA van rajta. Ezt szeretném lecserélni, mert nem igazán működik rendesen. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok, Malaguti F12 phantom 100cc dobogóra milyen karburátor tegyek?
Jelenleg egy 17,5-ös dellorto phva van rajta. Automata szivatós. Segítségeteket köszönöm
Automata a karbim.Nincs semmilyen csapom.
Szia! A benzincsapod nem tartja meg a benzint.
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék,mert szét vet az ideg! Ha két három napig nem használom a motort,egyszerűen nem indul. Az aksi tekeri, de az üzemanyag eltűnik a karbiból.Nagy nyesztetés után,nagy nehezen elkapja és beindul,de addigra már majdnem lemerűl az aksim. Ezért már bikázva indítom. Ez a jelenség viszonylag új dolog.Korábban meg az aksim volt a gond,de azt megoldotta egy új fesszabályzó. Most meg ez a hiba jött elő. Valahogyan kipárolog,vagy eltűnik a karbiból a benzin? Vagy mi lehet? Ja egy Malaguti Madison 3-asról (125) írok.
Üdv
Az lenne a kérdesem hozzátok, hogy van egy Malaguti f12-es robogóm és olyan problémám lenne, hogy hidegen pöcc röff indul meg rendesen megy meg minden teszi a dolgát, de ha viszont bemelegszik akkor viszont nem kap rendesen benzint, rángat és nem megy rendesen, lefullad ha el szeretnék vele indulni. A karburátort ki tisztitottuk rendesen.
A benzinszűrőt is kipucoltuk, de sajna nem tudok rá jönni, hogy mi lehet a baj.És azt szeretnem meg kérdezi hogy valaki járt-e igy és, hogy tud-e segíteni?
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv
lehet kopott/keskeny szíj, kicsit könnyebb görgők a kelleténél, illetve a variátor tárcsái között távtartó gyűrű lehet
ez a video kicsit barbár helyenként, de sok jó infó van benne
http://youtu.be/L3c3aREPEzA
Sziasztok
Malaguti f12 50cc , 2000 körüli,kb . 60-nál nem nagyon megy jobban.Szépen pörög.Talán a kihajtáson vagy valahol máshol szoktak e elhelyezni valamit ami limitálja a sebességet?
Szia! Nagyon jó robogó,Yamaha blokkal.Fogyasztása 3.2-3.5,könnyen dönthető,nem túlkormányzott.Nekem egyetlen hátránya a nagy kerék miatti kisebb üléstároló,csak az igazán kicsi nyitott sisak fér el benne.
Phantom max 2001évj eredeti külföldi okmányokkal,forgalomba helyezhető.Új aksi,új amutómata szivató,új gyertya.Ár:135e ft.Érd.30-323-8861