Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mindenki!

Nekem egy 400K-s Madisonom van. Ha van valaki, akinek hasonló gépe van és nincs kivel motoroznia, értesítsen, mert mennék néha ide-oda, de más motorokkal nem tudom tartani a tempót!
Ide írhatsz: elso@citromail.hu

Lounge
Nem tudja valaki a Malaguti RST 50 első fogas és hátsó fogaskerekeinek a számát??? A gyáir kellene!
Üdv !!!

F12 és az F15 motorilag ua.. Az F15 nek kicsit meredekebb az első ill. a hátsó teleszkópja, ezért kicsivel magasabb. Mindkettőnek 12" kerekei vannak, amin a gumit az autószerelők ki tudják cserélni, ha szükség lenne rá.
Az F12 t könyebb szerelni, mert a burkolatokat egyszerőbb leszedni, mint az F15 ét.
Egyébként mindkettő megbizható és nem drága hozzá az alkatrész.
A gyári 50 es motorok nem esznek többet 2.5-3 liternél városban. Talán még annyit sem.
Én már 3 éve nyúzom az F12 esemet, de nem bántam meg . Ha lehetne újra ilyet vennék.

Üdv
Shuffny
Hát a varió ha jól van behangolva többet megy hát ha robogót vennék ezt vennék amúgy aprilia rs50-t
nekem meg az f15 küszöbje vagyis lábtartója teszik jobban, mint az f12 lábtartója. mert ott keskenyedik hátrafelé. igaz nem ott van a lábad, csak design.
Milyen kicsi kerekei? Nem ugyan akkora? 12" az f12 és az f15 is.
A varió tuningtól mi változik? A kupplungtól gondolom csak annyi, h magasabb vagy alacsonyabb fordulaton fogjon a pofa, a rugó erejétől mértem, és ugorjon, vagy csak alacsony fordulaton tántorogjon el a lámpától. :)
Kipuffod gyári? Meg vagy elégedve a malagutiddal? mit vennél ha most kellene megint egy robogót venned? újra ezt? :)
Helloka ,tudja itt vki h az f 12 es Malagutin (a 100 ason) gyárilag létezik az h Leo Vince kipu van?
Az enyém az f12 2,5- 3lötyit eszik van benne egy malossi vario + 1 polini kuplung nekem az f15nek a kerekei nem tetszenek olyan kicsinek tűnek
Ahha...
Leginkább azért szeretnék robogót venni, mert a városban olcsón és gyorsan lehet vele közlekedni, de ez szerintem mindenkinek világos.
Mennyit eszik egy nem tuningolt, gyáribeállítású Malaguti (folytás nélkül persze :) )
Karosszériára nekem nagyon tetszenek ezek a gépek, leginkább az f15. kipufogó tuninggal többet eszik? Ki lehet hozni ezekből a karbikból 2-3l-t?
Kasznira nagyobb 1 kicsit talán az f15 de motorilag ugyanaz a blokk van mind2őben
Hol vannak a Malaguti tulajok? Hol fórumoznak? Eléggé hullaszag van itten ni :)
Engem is érdekelne a sok sok tapasztalat, összehasonlítás más motorokkal Malaguti téren, mert én is venni szeretnék egy F15-öt. (F15, F12 közt mi a különbség? MErt megyobbnak nemigen nagyobb a 15...)
Hát sajna nekem 50es f12esem van de sztem jó választás mert már mentem 100asal elég jól tol.Elől hátúl tárcsa tehát a fékek is rendben vannak fútóműve is nagyából hasolnó az 50esével sztem jó választás.
Halika mindenki!Igazából azért írok most ide mert 1ikv haverom szeretne venni egy 100 as F 12 t (2001 es ,9500 km,teljesen gyári,no tuning)
Nos kérdésem az sok lenne ,de kérlek titeket h tapasztalatok,mire kell odafigyelni a vételekor,egyéb közölni valókat a mocival kapcsolatban osszátok meg velem!!! Elég sürgős lenne !
Köszi előre is a válaszokat!!! mark
Malagutiról egyébként mi a tapasztalat? MOtort szeretnék venni tavasszal, 3 márkában gondolkozom: Aprilia sr, Yamaha Aerox és Malaguti f 15. Ha bárki tud mondani ezekről jót vagy rosszat, ne kíméljetek. Jó és megbízható motort szeretnék, ami jól megy.

Szia Mörfi!

A közeljövőben motort szeretnék venni, és a Malaguti is szóba került nálam. Tudnál feltenni, vagy küldeni infókat és fényképeket a motorról? Fogyasztás, sebesség, megbízhatóság, típus, évjárat, kilóméterállás...
Jöhet a mail címemre is: ferzsig@freemail.hu

Előre is köszi: Gé
hát mikor még hideg akkor nagyon gyenge agép ugy darál mint állat meg minden de hát az csak a hideg miaat van szerintem mertmég nincs bemelegedve!!!!
Főleg hogy szét kell szedni hogy lásd. De szerintem akkor cseréld ha induláskor rángatni kezd, tehát kapkodva és nem egyenletesen indul a moci. Vagy ha tuningolni akarod
Ez meg eladó
NA hát jó, nézegethetem én az ugyse nagyon tom hogy mikor van elkopva és mikor nincs!!!!!
Srácok eladnám a 2001-es évjáratú levegős F12-met 9300 kilométer van benne nálam van már 3 éve.Nagyon jó állapotban van.Bal oldala karcos d eha van rá igény azt megcsináltatom. Teljesen gyári 50-es semmi tuning 85 km/h a vége alattam.Ha érdekel valakit vegyen fel MSN-re.Ott lesz további iinfo.
Nem kilóméter függő attól függ h mikor kopnak el elviszed a szerelőhöz és megnézi neked mennyire vannak elkopva.(Bár én ezt magamnak szoktam megnézni)
NA akkor felteszem az első kérdést is a topikba!!!!

Hány kilométerenként kel görgőket cserélni?????
NA és itt van az 5. és a topik kezdeményezője is:D:D:D
Hú bazz megvan a 4. hozzászólás
Nekem még megvan, meg is lesz egy ideig. Szegénység rulz.
Ááááááááá malaguti topik pont amikor el akkarom adni a gépet
Topik Malaguti tulajoknak.