Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Mit tudtok mondani a malaguti f15 50cc léghűtéses robogóról!
Mennyire megbízható a motorja és mi a gyári végsebessége?
Helló! Keresek Malaguti fifty tophoz hengerfejet mindenestől vagy akár komplett blokkot is. Vagy eladnám a mocit akit érdekel írjon. gyorgy_gergely@freemail.hu
Sziasztok! Új vagyok itt. Új a motorom is, legalább is nekem!
Malaguti f12 vizes, sejtelmes, hogy mikori lehet h. 99 előtti.
Szeretnék választ kapni , ha tud valaki segíteni!
Először is átbasztak, de mindegy. Sok a javítanivalóm a motoron. Haladok, de néha megakadok valamivel.
Pl most az a gondom, hogy cseréltem km csigát. Nem jön össze, pedig rém egyszerű az egész!
Rögzítöcsavar kilazít, tengely kiteker,bal oldali távtartó leesik,kerék kerék kimozdúl, csiga kijön,új csiga be, kerékbe tengely betol,távtartó vissza,tengely beteker a villába, rögzítőcsavar meghúz!
Hol a hiba?
A csiga mindkét oldalán marad hely a tengelyen!
A csigák egyformák, a régivel is csak így jön össze! Azt még értem, hogy a tengely nagyobbik átmérője eltolja a csigát a jobb villától a kerék felé, de a csga miért nem fekszik a kerék mellé? Összeakad vele, de marad mellette hely kb 5 mm! A keteket csak a féktárcsa tartja vissza a jobbracsúszástól a tengelyen! Ez így tuti nem jó! Hol a hiba? Köszönöm a válaszotokat!
Sziasztok!
Vettem egy Malaguti F12 Ac-t és olyan problémám akadt vele hogy 90 km/h-nál mintha levenném a gyújtást megáll a motor . 70ccm-es hengere van és simán gyorsulna tovább is mert lehet érezni.
Van ötletetek hogy mi okozhat ilyen hibát? (új gyertya van benne és a karbi is kivan tisztítva!)
Előre is köszi :)
Szép nagyon.
Sziasztok.
Tud valaki segíteni?
Vettem egy malaguti madison 125 -t és nem tudom kinyitni az ülését.
Üdv. Nekem olyan segítség kellene elsősorban,hogy vettem tavaly egy Malaguti F15 öst. Sok minden vacak volt benne. Rajta. De most vettem rá egy tűgörgőt,meg egy szabadonfutót. És most hogy indítom,indítanám visító hangot ad ki. Ez jó így? A berúgóval is ezt csinálja. Nem indult be,holnap ki takarítom a karbit. De be kell zsírozni a szabadonfutót vagy sem. Nem mertem Nehogy gond legyen. Tud valki segíteni? Köszönöm.
Sziasztok-új vagyok és vettem egy 250-es Malaguti madisont -a forgalmiban 235-kg önsúly van és 345 kg összsúly -valakinek akinek van ilyen gépe meg kérem írja le nekem legyen szíves hogy a forgalmijában mennyi az önsúly mert ha ennyi akkor egyedül kel kerekeznem vele -előre is köszi !
Uraim, ha valakit érdekelne ez a csoda:

http://www.kepesmotor.hu/malag...
Femtesz!Nagyon köszönöm a linket!A műszerfal működését megpróbálom lefordítani, azért annyira nem lehet bonyolult a gázkar mellett van egy kapcsoló azt kell húzogatni csak pontosan tisztába akarok lenni a működésével, mert vezetés közben nem szerencsés ezzel szarakodni!Még egyszer köszönöm!Üdv!Zolti
Küldtem Neked üzenetet,megkaptad?
Eladó a képen látható 70ccm-es hengerszett Am3 Am4, Am5 és Am6 blokkos motorokhoz.
Henger átmérő 47mm
Szett tartalma:
-hengertest
-dugattyú
-gyűrűk
-csapszeg
-zeegerek
-tömítések

A szett ára Akciósan csupán: 11990ft
[#387] 2016. 01. 25. 17:54
zolti
Szevasztok!Új vagyok itt a fórumban talán tudnátok segíteni.Nemrég vettem egy Malaguti Password-ot olasz papírost.Városban és annak környékén használnám 2 személlyel mivel van nagymotorom is.Csak jókat olvastam róla motorszerelő barátaim is ezt ajánlották még Piaggón és Aprilián gondolkodtam de a Yamaha blokk ha van bent olaj elnyűhetetlen.Már le is rend számoztam.Az a gondom, hogy csak angol nyelvű kezelési utasításom van és ez nem az erősségem.Valaki tudna küldeni egy fordítást vagy magyar nyelvűt de elég lenne csak a műszerfal üzemmódról is.Előre is nagyon köszönöm
F10 jetline hiányossan,fellelt állapotban főleg alkatrésznek de nem menthetetlen állapotban 25e ft-ért eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu.
malaguti fifty válós, levegős blokk eladó 70 347 8548
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Malaguti Madisonban hol van az aksi?Napokban vettem a mocit aztán cserére szorul az aksi!Köszönöm!
lehet elhalt a szivató benne
Sziasztok
Segítséget kérnék tőletek
Van egy Malaguti f12 Lc m de az istennek nem akar beindulni sem önindítóval sem rúgásra kb a 100 rúgásra talán indul mi lehet a probléma szikra van a gyertya benzines leírnátok milyen hibákat keressek?
Sziasztok,
elképzelhető, hogy a Malaguti Madisonon (150ccm) nincs olajnyomás visszajelző lámpa? Vagy csak bénázok, és nem látom?
Sziasztok! Van egy Malaguti F15 LC-m 1997 es eddig 300 ezerbe van a motor és lenne egy olyan problémám hogy dadog a motor (szaggatva húz,gyorsúl) kb 30km/h ig. De ha húzom neki akkor nem dadog csak 1 et kb. Lehet a sportlégszűrőszivacs miatt sok levegőt kap kis fordulaton is és attól van? Vagy kérlek segítsetek ha tudtok valami ötlettel szolgálni mert már elegem van ebből a motorból.
(A motorba 2500km van Parmakit 70cm3)
Szia!
Az enyém is így járt sajnos egyik napról a másikra. Szerintem az önindító a gond. Még nem szedtem szét de ez is elkövetkezik csak még nem tudom hol keressem.
Valaki tud segíteni, hogy mennyire kell ehhez szétszedni a burkolatot? Mármint, hogy le tudjam venni az önindítót?!
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy elgondolkoztam rajta veszek egy malaguti f18 varriort, és megszeretnem kérdezni mi a véleményetek erről a motorról? Előnyök- hátrányok, megbízhatóság,alkatrész ellátottság,ár. Ilyen dolgok érdekelnének. Válaszotokat előre is köszönöm. További szép napot kívánok mindenkinek.
Sziasztok!
Látom aktuális ez a madison téma. Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok a 150 köbcentis változattal kapcsolatosan?
Szia!
Elég régi,de ha nem sikerült eddig,íme.
-regadó:34650
-egyedi forg.helyezés+műszaki :27610
-Forgalmi 6000
-törzskönyv 6000
-rendszám 5500
-teljesítményadó kb.3700/év
-biztosítás egyénfüggő ,de nem "sok"
A motor meg kiváló! Yamaha blokk,kimegy a világból.Állítható hátsó csillapítás ,fék,futómű tökéletes.120-ig (két személlyel is) zokszó nélkül "aláz"szinte mindent.Fogyasztása 3-3.3l.Műszerfalon sebesség,fordulatszám,külső hőmérséklet,átlagsebesség,napi számláló,vízhőfok,akku töltés,üza szint és minden más kijelezhető.
Nagyon jó motor,csak ajánlani tudom.Doboz kell rá,az ülés alá csak a kifejezetten "robogó" sisak fér el,némi aprósággal.Elől van egy kis tárolója ,12v.csatlakozással,személyes iratok ,szemüveg,telefon berakható.
Talán ennyi.