Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motor első gazdás (pikk-pakk) gyári, 100% utcai körülmények között használt, sérülés-tuning mentes és részünkről bontatlan. A motor szinte motorozhatatlan össze-vissza reagál (anno a Benelli esetére tudnánk hasonlítani, amikor a tesztpilóták estek-keltek vele.) Természetesen a Honda szervizcsapat ebből semmit nem tapasztalt és a motor megfelel a gyári előírásoknak stb. (HDS szerint is). Aztán....diagnosztikailag nincs lefedve minden, csak ezt kommunikálják.
Összességében semmi érdemlegeset nem csináltak, de kitudja több hétig is volt szervizben. Egyébként már a bejáratás üzem alatt is tapasztalható volt, hogy valami nem stimmel. Az exup indítás előtt leellenőrzi magát, de üzem közben csukott állapotban marad egészen a max. fordulatszámig. A lambda alacsony értéket mutatott és ezt panaszoltuk is, hogy hogyan lehet 0.02v-al használni. Pedig ebből sok minden kiderül pl: a tökéletlen égés stb. Nagy szerviz után tapasztaltuk, hogy a lambdát valószínű tudatosan kicsavarták. Végül is aztán az egyik szervizben összeállt a kép és megmondták, hogy vihetjük bármelyik Honda szakszervizbe, de ezt nekünk nem csinálja meg senki.

Érdekes az MGE konferencián azt kommunikálták, hogy jelentősen csökkent a szerviz munka, mondjuk mi ezen nem is csodálkozunk.

Köszönjük a meghívás, felfogunk keresni titeket!

Üdv,
Ehhez azért több infó kellene. Volt-e kipufogó rendszer vagy dob csere, a gyári katalizátorral mi lett, a lambda szonda nem volt becsavarva, vagy nem volt rádugva az elektronikára? Power-Commander van-e rajta, az mire van állítva? Bele lett nyúlva a vezérlésbe, hengerfejbe?
Mi pont ilyennel megyünk, gyári kipufogóval, semmi buhera, az jó. Ha rátesszük a nyitott Bódis titán rendszert, akkor kicsit utána kell állítani, de állítás nélkül sem rángat. Szerintem ott valami ármány van, hibakód nélkül is lehet hiba a rendszerben.
Keress meg minket személyesen és akkor tudunk segíteni.
Igen, de levelezős tandíjjal, mert a magyar állam csak egy szakmát támogat. Azért keress meg telefonon, hogy milyen ez a technikusi, mert van olyan végzettség is, ami nem számít szakmának.
Sziasztok!

Lenne egy szakmai kérdésem. A baráti körömben van egy 08-as CBR 600RR és rengeteget panaszkodott égési kopogásra, fulladozásra-rángatásra, fatális gázreakciók stb. A Honda szervizcsapatának ezt a problémát nem sikerült megoldani. Azonban kiderült, hogy az exup sem működött és a lambdát is kicsavarták (gondolom a gázelemzés és a rossz gázcsere miatt).
Ehhez fűződne a kérdésünk, hogy valójában mire lehet visszavezetni (hibalámpát és tárolt hibát nem kapott)

Szégyen ügye?
Hello

Ha már van egy technikusi végzettségem attól még mehetek nappali tagozatra?
Köszönöm
Üdv
Nem. Ahhoz spéci szerszám kell. Olyan műhelyt keress, ahol csinálnak fém fékcsöveket, ott össze tudják rakni. Pl. x-bike.hu
Helló
Néztem fém fékcsövet darabokban tehát külön fékcső , külön felső és alsó fitting. Az volna kérdésem hogy hol tudnám én ezt összeszereltetni? Ha beviszem egy szakszervizbe ott összerakják nekem? Üdv
A videó szerkesztve, vágva kb két hét múlva lesz készen. Ha van valakinek képe, videója, azt szívesen várjuk. Volt vét videós és egy fotós a ballagáson rögzíteni, de további anyagokat is várunk.
Köszi mindenkinek a két évet!
Heló! A tegnapi ballagásról mikor lehet számítani képekre és a videóra?
hello

tud vki informacioval szolgalni ,hogy ha elvegzem a 2 evet levelezo szakon milyen eselyekkel indulok ? esetleg olyanok akik levelezo szakon vegeztek , ha meg tudnak osztani velem a tapasztalaikat .

koszonom
Most nem mondod komolyan Én túl türelmetlen és agresszív vagyok az ilyesmihez, ti még nem agyaltátok meg?
A kollégium celebje, akit minden este hallhatsz a folyosón, ha minket választasz! :D

http://www.youtube.com/watch?v...

Jah, és hozzá hasonló társait! :D
Most tényleg ennyire kulturálatlan? Lehet albérlet után kéne akkor nézni...
Parkoló nincs vagyis a kolesz udvarba hagyhatod(Ha szerencséd van reggelre még valamit hagynak belőle!6 ágyas szobák vannak!A szobába egy asztal van meg 4 szék szóval véletlenül sem lehet elférni!A netről állítólag 5 éve azt mondják h jövőre lesz..:D
Ha van kérdés szívesen válaszolunk..:D
a suli tényleg jó,de! a kollégium szinte mesés... a vakolat pereg, az ablak körül nincs bevakolva, internetről nem is hallottak még, a wc-ben a kábelt bennehagyják, a buzi éjszakánként énekel a folyosón, a zuhanyzoban, esténként a zuhanyzóban maszturbálnak a jóképességű fiatalok, melegvíz SZOLGÁLTATÁS néha nem üzemel. Egyszerűen nagyszerű
Köszönöm a választ, ha a lakóknak van járművük, akkor van valamilyen parkoló? Vagy az utcán kell keresni? A szobák hány személyesek? Őszintén szólva soha nem voltam kollégista, ezért kicsit félek ilyesmitől! Válaszokat előre is köszönöm!
Kívülről most újítják fel, szigetelés, ablakok. Minden emeleten lesz ingyenes wifi, van sok lány....
Mi kell még?
Valaki tud valamit mondani a kollégiumról? Milyen, kényelmes-e, kultúrált? Ilyesmi
Sziasztok,
motorkerékpár szerelőt keresünk Veresegyházi szervizbe.
Ha esetleg érdekel valakit: info@kerekcsere.hu
ide várjuk a jelentkezést.
Végzettség szükséges, de lehet kezdő is.
Motorszerelés topik: szerelőt keresnek dolgozni.
helyes helyes
elvileg megyek én is
valaki péntek nyíltnap? ottleszek. (03.04)
ezt leltem, szerintem elég érzékenyen reagál a legkissebb nyomásváltozásra is, ezen az elven működö jeladót használnak pl. levegőszűrőbetét elhasználódását figyelő rendszereknél.
http://www.acoustics.co.uk/sta...