Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OMG ! én is.

mondjuk én jövök megyek a cégek között. tiszta kalandor vagyok
MÁr neked se fogok tudni... leléptem a cégtől
Sziasztok! Évek óta nem volt beröffentve a Yamaha xj400 diversion-om. Olyan állott a benzin benne, mint az isten. Kis benzin beletölt a hengerbe, felpörren, de azonnal vissza leáll. Keresek szakit, aki beindítja a vasat. Gondolom karbi tisztítás, miegymás. Nem tudom. Ismertek ilyen ambuláns mestert? Választ köszi: egyébként új mail címem: olahbenjamin333@gmail.com
hagyjad, mindenkinek integet szegény
Köszi, bár minden bizonnyal elkerülte a figyelmemet az integetés. Ha visszaintettem, akkor meg csak simán megint nem ismertelek meg.
Messzebb van mint 200km,(nyiregyről) de nagyon jó környék az alábbi is, és az aszfalt minőség is messze jobb mint az aranyosi völgyé vagy a hollóházi környéken...
Zádorfalva környéke a legszebb, igaz google mapson csak téli kép van,de most nyáron csodás a kilátás egy-egy magaslaton!
Perkupáról még lehet menni kanyarogni Rakaca felé is fel Krasznokvajdára,onnan le Forró,Encs, keresztül az Aranyosi völgyön úgy haza Tokajnak... Komoly kis túra lenne annak aki ráér és rászánja a benzint!
Tisztára mint egy ghostrider... Múltkor Szerencsen a körforgalomban én intettem a fehér furgonból... Továbbra is geci jó az apraszekér!
Üdv mindenkinek!
Olyan régen írt ide valaki, hogy alig találtam meg a topikot.
Olyan problémába ütköztem motor elejének "átépítésénél", hogy rendeltem 05-06-os zx636-os első kerék tengelyt kompletten és kaptam egy tengelyt és csók a családnak... de mivel a bontóssal a tököm kivan már (nem ő az első), így inkább a környékről vennék valakitől hiányzó apróságokat. Értem itt a a két külső távtartót, a kerékbe a csapágyak közé való távtartót és a tengelyhez tartozó anyát. Ha valaki tud ilyen apróságokkal szolgálni a garázs mélyéről, vagy ismerősnek van és olcsón megszámítja az ne tartsa magában.
Előre is köszönöm!
Sajnos ritka, hogy itt-ott ne legyen némi por vagy apró kavics mind a Bükkben és Aggtelek felé is!
Már ha nincs felverve kaviccsal meg porral.
Gondolom itt a szerpentines részre gondolsz felfelé....
Köszi!
Ez konkrétan Hollóházán készült! Mikor megláttam ezt a kilátást kénytelen voltam megállni pár kép elejéig!
Ez jó kép lett Zsolti! Szép hely.
Kicsit lecsúsztam a "jövő hétvégéről" de ha a jövőben a Mátra felé terveznétek írjatok rám. Sirokban lakok, tudok mutatni néhány kellemes útvonalat a környéken és bár fedett szálással nem tudok szolgálni ( most épül a ház ) de az udvaron lehet sátrazni jó motoros embereknek, víz, villany, WC már van meg jófajta bográcsozó hely .
Na a másik felét meg lehagytam...

Erre felé ami élvezetesebb irány és az út is elfogadható, az vagy a Bükk vagy Aggtelek.

Viszont érdemes ellátogatni a Zemplén irányába is mert nagyon szép!
Tegnap előtt jártam ezen az útvonalon, persze nem Nyíregyről indulva!
Nézelődős tempóban kényelmesen lehet haladni, de nagy átlagban nem a legjobb az út minősége! Egyedül Hollóháza és Kéked között van egy kis szakasz ahol jó az út és lehet menni egy élvezetesebb etapot.
Kékestetőre Ezt az útvonalat javaslom!
Ha nincsenek közvetlenül előtte nagy zuhék a mind a Bükk és a Mátra is jól járható szokott lenni! Ja és ezen az útvonalon már akad döntögetési lehetőség rendesen!
Messzebb is lehet akár más irányba csak mondjuk Szabolcs megyéhez Közelebb essen. Nyíregyházától oda vissza kb 200 kmre legyen.
Jut eszembe a Kékes felé nem járt valaki? Jövőhéten terveznék arra egy utat ha az időjárás engedi, milyenek arra az utak?
Mennyire Tokaj környéke?

Mert a közvetlen vonzáskörzetében nem igazán van ilyen hely, legalábbis és nem ismerek...
De mondjuk ami nincs túl messze azaz Aranyosi völgy !
A Te motoroddal bőven vállalható, nagy döntögetésre ne számíts, nem engedi az út állapota, na meg olyan túl komoly kanyarok sincsenek!
Viszont nagyon szép a környezet és a táj!
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani egy jó útvonalat Tokaj és környékén ahol szép a táj és az út is elviselhető és még 1-2 jó kanyar is van? Köszönöm!
Máriapócs-Rabócsiringen szezonnyitó pályanapot tartunk vasárnap!Várunk mindenkit sok szeretettel!Bővebb infó:www.motorosnap.com
Sziasztok,

Valaki nem ismer olyan embert a környéken aki motorvillamossággal is foglalkozik, és tényleg érti a dolgát?
Sziasztok!

Tudna nekem valaki itt a környéken (Miskolc) kölcsönbe adni, egy szinkronozó műszert egy délutánra? természetesen nem ingyen gondoltam.

előre is köszi
Dávid
Annyira nem vészes most az Aranyosi völgy. Nem mondom hogy tükör az út, de át lehet rajta pöttyögni.
Köszi Zsolti! Valami hasonlóra számítottam.
Mi vagy 2-3 éve mentünk haverokkal egy ilyen kört , de pont a legizgalmasabb rész Gönc-Pálháza a legrosszab, csupa kátyú meg tömködés volt az egész...
Nem tudom azóta javult-e a helyzet, de lehet az éven teszek arra egy újabb felderítő karikát! :D Mert a táj viszont nagyon szép!
Azért ez nagyon gáz bakker! Zemplénben is vannak szép helyek, de a rohadt útviszonyok miatt valahogy nem vágyom arra a részre.
Van motoros szempontból érdemleges vonalvezetésű, de mégis járható, mitöbb élvezhető szakasz arrafelé egyáltalán?