Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem volt semmi a brnoi futam, kar hogy Talmanak megint nem ment a motorja
Emberek tegye fel a kezét aki jön Brnoba!!! Én valószínüleg megyek, csak azé
Láttam az ismétlést ma reggel. Hát Gibernau nem volt semmi! De Rossi-t nem értem, szerintem jobb volt ennél a motorja. Biaggi meg természetesen a legjobbat adta!
Hat ugy tortent a dolog, hogy leszakadt az eg, es vegre esos versenyt latahttunk, aminek ugye azert kellett volna elvileg orulni, mert Talma a multkor 1.5 masodperccel odavagtott mindenkit egyesos edzesen. Ehhez kepest most nem muzsikalt valami frankon, raadasul a csapattarsa Jenkner meg elso lett. Nu mindegy azert graula a 9. helyhez .

Rossi meg egyszeruen nem kuldte ugy ahogy szokta, valoszinu azert, hogy ki ne csusszon, inkabb arra torekedett, hogy celbaerjen, Gibernau meg ismet nagyot alakitott ... no meg Biaggi is
Ha valaki látta szombaton a versenyeket, akkor áruljátok már el nekem, hogy hogy a csudába került Rossi a harmadik helyre? Bár én ennek csak örülök Biaggi miatt! És Talma hogy keveredett a 9.-re?
Igen, már láttam azt az oldalt! Nagyon jól megcsinálták, látszik nem sajnálták rá a pénzt. Le is töltöttem onnan néhány háttérképeket.
Örülk,hogy végre összeakadok egy Biaggi drukerrel!!!
Végre valaki aki nem elvakult és nem Rossit isteníti!!!!
Azt viszont sajnálom,hogy nem a Yamahánál húzza a gázt!!!!!
Persze vannak páran,akik még nagyon jók,de nem kapnak jó mocit!
Pl:Mcoy,Nakano és még sorolhatnám!!!!!!!!
Nem hinném,hogy ekkora a különbség köztük!!!
Biagginak új oldala van,nem tudom láttad e már???Nagyon király!!!
Én például nem vagyok Rossi rajongó, de elismerem a teljesítményeit, és az optimizmusát. Én mindig Ukawának és Biagginak drukkolok. Ezért is örültem hogy ebben a szezonban egy csapatba kerültek. De az összes versenyzőt a legjobbak közül válogatták, még Capirossit is, így nem csoda ha néha-néha más van a dobogón!
Mindenki a Rossit isteníti, de én csak azért is a Capirossinak szurkoltam. No meg a Ducatinak , meg is lett az eredménye
hja Rossi nemsemmi egy kicsuszas utan 2.-nak lenni
Talmanak gratula
Hat, mit is mondjak, a Rossi egy vadallat, es ezt jo ertelemben mondtam. Amit lemuvelt a hibaja utan, az elott le a kalappal . Vegig azon izgultam, hogy - Most mar nem eshet el! Szerintem ez negyobb teljesitmeny volt tole, mint az hogy Capirossi megnyerte a futamot (nehogy felreertsetek, a Capirossit is csipalom, no meg a Duki-t is:). Biztos, hogy kicsit elfogult vagyok a Rossival kapcsolatban, de szerintem ezt nem sokan tudtak volna utana csinalni. Egyebkenet meg orulok, hogy nem olyan egyhangu a Gp, mint mondjuk a forma-1. Azert minden futamon van 4-5 versenyzo, akik jo nagyokat meccselnek a dobogos helyezesekert.
A 250 sem volt semmi. Eliasnak elontotte a fejet valami köd, aztan ugy kereszteulragta magat a mezonyon, mint allat. Ja es vegre a futamot a Randy gyerek nyerte. Mar Mugelloban is neki szurkoltam. :)
A 125-ben termeszetesen mar nagyon remeltem, hogy a magyarok fakitanak valami jo eredmenyt. Talma idei legjobb eredmenyet hozta, bar en meg elorebb szeretnem latni. Egyebkent a Talma azt mondja, hogy a Jenkner es az o mocija eg es fold, de nem a csapattal van a gond, mert veluk jol megertik egymast, hanem az aprilia csak aprankent csepegteti neki az uj alkatreszeket Sebaj renelem, hogy hamarosan jonnek a jobb eredmenyek is!

Karina333: Hianyoltad a hozzaszolasokat a hetvegi futammal kapcsolatban. Ezt mar nem hagyhattam szo nelkul!
Hát a hétvégi fantasztikus versenyről senki nem ír!?! Capirossi nagyon jól ment, de szerintem Rossi mégjobb volt, hiszen a hibázása ellenére visszajött legalább 4 helyet, és természetesen fenn állt a dobogón.
Na és persze Talma is megmutatta!!!
Azóta megszereztem,tényleg nem rossz játék.Kár,hogy a tavalyi idény van benne.
En egy havertol szereztem neki is CDn volt, feltolteni meg eleg szivo [bar nem lehetetlen].
Egyebkent szerintem nem rossz a game, benne van a tavalyi osszes palya es versenyzo - persze csak a GP osztaly.
Kedves Sas engem érdekelne!!!!!!!!!!!!
Honnan szedhetem le?????????????Kábeles vagyok elég gyors!!!
Plíííz írj!!!Egyébként jó gém?????
Hát az F1-et tutira veri.Jó,hogy most már Biaggi és Capirossi tud meccselni Rossival.
Hát ha még a többi csapat is bele tudna szólni!!!
Én általában az 125-öt és a Gp-t nézem meg.A 250 valahogy kiesik.De a Superbike VB sajna már nem ennyire izgalmas.
Tiszta izgalmas volt a hetvegi verseny megint ... sokkal frankobb mint a forma1
Hát arra még sajna várni kell, mert még azt sem tudjak, hogy ki fogja forgalmazni a filmet, ha egyáltalán forgalomba kerül. (Legalábbis én ilyesmit hallottam vala.)
Hamar-hamar szerezze meg valaki mert mar nagyon megneznem
Ide is beírom, hátha valaki nem veszi észre az üzenőfalon:
Biztos érdekel titeket is, hogy felrakták a Faster című film trailer-jét a MotoGP oldalára :)
Köszi! Érdekel a dolog, csak az időpontot kell egy kicsit elhúznom, mert vizsgaidőszakom van , és nagyon be vagyok táblázva. Ha nem gond, akkor úgy három hét múlva találkozhatnánk. Majd e-mailen megbeszéljük! (foltoskutya@freemail.hu) Mégegyszer: Köszi. Szia
Egy CD-s a jatek, szoval a letoltese kicsit sokaig tarana, hacsak nincs valami power netkapcsolatod. Ha kell szivesen lemasolom, csak el kell erte jonnod.
Én ki szeretném azt a játékot próbálni. Honnan tölthetném le?
MotoGP II. játék kell valakinek? Elég frankó grafikája van meg benne van az összes pálya, lehet nyalatni Rossit meg a többieket
Fantasztikusan szerepeltek hazánk fiai a hétvégén!!!
Talmácsi 16. , Lénárt 22. , Tóth 23. Gratula. Csak így tovább!