Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kezdet !

http://youtu.be/YajBymipyEw;ab_channel=Talmacsi14Official
Ma 10 eve !!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://youtu.be/-F_pP-2eaZk
Kezdodik !
micsoda befutok a vegere

Pedro 1.
I watch every MotoGP race in HD on http://www.sportsind.com/motog...
Talmácsi... eljutott oda a gp közvetítés hogy inkább olaszul nézem vagy angolul, vicc ez a talmácsi. Idegesítő, minden mondata az hogy ő is versenyzett...
értékelem pasini motorsport iránti kitartását, és lendületét amit a hétvégén is majd kis szerencsével ünnepelhetett volna. sport embör a sport ért, úgy mint talmaxi , csak ő nagykövet ennyit a kitartásról. nem vágom hogy futott e moto gp mezőnyben pasini, lehet nem, de megtalálta azt a kategóriát amiben még ma is versenyképes. ha az utolsó előtti kanyarokban jobban zárja a szöget akkor most ő is győztes lenne.
Sziasztok!

Lenne 4 jegy a hétvégi Misano-i futamra! Ha valakit érdekelne keressen bátran!

Üdv

W.R.
hello!Spielberg ausztria motogp ahogy mi lattuk.a parkolasert nem kell fizetni

http://youtu.be/5mkIfho5mN0
sziasztok! egy kis rövid leírást a tapasztalatokról megosztanék! Árak: balatoni árak vannak= kolbász kenyérrel , mustárral 3 euro., sőr 2,5 euro, kávé 3 euro, hotdog 3 euro, pólók sapkák Rossi 30 euró, pulcsi 70-90 euroig, belépő csak vasárnapra 80 euro volt. Szállás: kb 700m-re a pályától van egy tó a városba vissza vezető utón 5 euro/fő sátrazás! ingyen buszok mennek és nem érdemes kocsival menni mert 5 euro a parkolás, de a végén kijönni 2-3 óra! mi a G szektorban voltunk és 3 kanyart és egy egyenes rész láttunk! odaút egyszerű mert ott jössz le a pályáról kb 300m a parkolóhoz vezető út! remélem valakinek jövő évi tervezéshez tudtam segíteni!
Írd ide az üzeneted...üdv! valaki egy linket a moto gp röl?kösz!
Sziasztok. Megyünk ketten holnap a motogp-re Brno-ba. Ha esetleg valakit érdekel akkor két hely még van az autóban. Győrből indulunk, kora reggel. adam.horvath87@gmail.com-ra írhattok, ha valakit esetleg érdekel.

Illetve még valami. Ha valaki tudja, hol érdemes Gold szektoros belépővel megállni autóval, melyik parkolót célszerű választani, vagy be sem érdemes menni a pályáig autóval, hanem inkább tömegközlekedve, aki tud ebben bárminemű infóval szolgálni, azt megköszönöm. Sietek a GP kategória után hazafelé, ezért kérdezem.

Előre is köszönöm!

Üdv.
üdv! megyünk mi is brnoba Zalából (Nagykanizsa) esetleg valaki segítene hova érdemes állni, üdítőt be lehet vinni és mennyit stb?
előre is köszönöm!
Sziasztok!

Mi is utazunk utazunk ki Brno-ba a versenyre augusztus 6-án.
Hajnali indulás, futam után pedig vissza, indulás és érkezés Budapestről.

Ha valakit érdekel, két utast még el tudunk vinni, kérlek privát üzenetet küldj. Igényes autó, kényelmes utazás.
Útdíj: 12000ft/fő/oda-vissza. Kényelmes, igényes autó.


Köszönettel:
Olcsi
Sziasztok!

Brnoi Motogp hétvégén aug.4-6 között felszabadult 2 fő részérel szállás.

Brno központjától pár percre 3 csillagos szállodában reggelivel.

Könnyen megközelíthető a pálya a szállodából.

Ha érdekes a dolog írjatok a thomy0083@gmail.com emailcímre.

Üdv.
Nagyon örülök hogy végre a teljes szezont meg tudom nézni a spíler tv-n és tényleg nagyon változatos minden futam. Elfogultság nélkül az izgalmas versenyért szurkolok. Örülök Dovi és a Ducati jó szereplésének.
SZIASZTOK!

VAN 2 DB ELADÓ JEGYEM A MOTOGP CSEHORSZÁGI-BRNO-I FUTAMÁRA 2017.08.04-08.06-RA.

A JEGYEK A CÉLEGYENESBE SZÓLNAK, FEDETT, SORSZÁMOZOTT ŰLŐHELYES LELÁTÓRA (T3 SZEKTOR)

AKIT ÉRDEKEL, LÉGYSZI ÍRJON A molnarneheniko@gmial.com-ra egy elérhetőséget, és hívom.

Üdv. Mindenkinek!
1 Marc MARQUEZ Honda SPA 129
2 Maverick VIÑALES Yamaha SPA 124
3 Andrea DOVIZIOSO Ducati ITA 123
4 Valentino ROSSI Yamaha ITA 119
5 Dani PEDROSA Honda SPA 103

Gondolatok így féltávnál a VB cím esélyeseiről, szerintem az eddigi legizgalmasabb szezon az utóbbi években ha a pontversenyt nézzük.
Vinales kezdeti fölénye a többiekkel szembe úgy tűnik eltűnt vizen és változó körülmények között pedig nagyon beleszürkül a mezőnyben bár még
így is neki van a legtöbb futamgyőzelme ebben szezonban 3 db. Marquez az kettőt nyert annyira ebben az évben nem kiegyensúlyozott úgy látom,
érdekes hogy Pedrosa ebben az évben van talán a legközelebb Marquezhez mióta csapattársak talán csak 2013-ban volt így kb az év feléig amikor is Pedrosa megsérült. Pedrosa nagy kérdőjel azért is mert ő általában a szezon 2. felében jobban teljesít ha elkap egy jó szériát még bármi lehet.
Dovi a Ducatival eddig parádésan megy elég kiegyensúlyozott versenyző aki keveset hibázik kérdés a szezon második felében hogyan fekszenek majd a Ducatinak a pályák. Rossi 1 győzelmével és pár dobogós helyével jó szezont fut de volt már pár hibája és gyenge futamai, mivel sajnos már
nem képes sok futamot nyerni neki a szezon másodok felében lehetőleg hibák nélkül kicsit taktikázva kéne versenyeznie és akkor a végén talán összejön a 10. VB cím.
http://www.sportsind.com/motog... is best for free stream in HD
Böszme erős ez a Ducati