Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.p1race.hu/hir/zarc... itt zarco nyilatkozik, ha tényleg a gumi a gond akkor miért nem mondják nekik hogy csap a hónod alá a terméked és húzz a rákba ! a bridgestone sokkal jobb volt.
az gáz egy ilyen masinán ilyen tempónál.
A nyalóka régen volt! Én sajnálom, hogy vége lett, az akkori sisak dizájnjai jók voltak.
A 10 . hely és 1 mp környéke volt ma is a jellemző Lorenzonál sajnos.
minden pilóta más, mindenkinek más tetszik. van önbizalma a csávónak, a pénzre nincs gondja, volt már világbajnok, ha úgy nézzük egy kihívás a duki project neki. más a modora, ugye nyalókázik mint a kis gyerek, de volt elég gyors is, csak más márkán / motoron. pedig már többen is segítik a munkáját, csak ugye az átszokás az megy nehezen.
A mai esés műszaki hiba volt , a p1racén olvastam .
elmondták, nehéz a dukit megérteni, felfogni, átszokni, nyerni vele. stoner annyit kért hogy tapadjon az eleje, a többi jön magától. ez merész kijelentés.
majd mikor távozik akkor úgy is felteszik a kérdést neki, addig találgatunk. van mit tanulni a gépkönyvből.
Miattam még 3 évig is gyakorolhat, sose csíptem a nyalókás csávót.
Ha így folytatja, lehet év végén távozik. A Suzukin megnézném.
Volt olyan is, hogy senki nemtudta! Dovinak is nem kis idő kellett hozzá, de megérte.
Nem telecom, hanem PR-telecom, semmi közük egymáshoz, de hagyjuk.
Egyiknél a gumi a másiknál az összpontosítás.
lorinak is kell még pár év ! csak nem 20M -ért, dodóban vagy júróban
dovi-nak is kellett pár év mire szagot fogott, stoner is törte a lovat pár szezonig míg betörte a technikát. aki látja a való világot az is tudja egy duki vezetése megszokása nem olyan mint egy japán motoré.
nos, telecom telefon vonalon jött valami isten átka jel. mint írtam többet volt a szerelő nálunk mint a telephelyen ha kiakadt akkor fél óráig volt egy képkocka, még jó hogy volt egy 30-as szám így ingyen lehetett hibát jelenteni, mert ugye a vonalas telefon is off volt ! egy csőd volt az a szolgáltatás a végén 12 000 ft lett a havi díj, mikor felmondtuk 2 szorra akkor is kaptunk egy felszólítás 12 e -ről ha elveszne a 30-as szám nem siratnám meg ! csoda volt ha nem jön egy nap sms hogy nem változtak a szerződési feltételek !
A ducinál már mindig ez lesz, hogy egy valaki tudja használni és nyer, a többi meg csak szenved rajta?
már kidobáltam a tcom hom és upc csekkeket, 10 és a felett jártunk. abból amit itt keresel nem lehet vigéckedni, vagy tankolsz vagy tv -zel. ha nettó 250 -em lenne havi fix nem írogatnék hülyeségeket.
Ok, elismerem tévedtem! De most ránéztem egész pontosan. Pr telecom, klasszikus csomag(abban van spiler) 3690Ft/hó. Szóval tényleg nem 4200.
itt soha nem volt annyi, gyors net, jó tv.
majd elmondja mi fogyott el. gumi vagy az összpontosítás.
rossi valamit jobban érez mint vinyalesz, kellene még kakaó a yamakába és újra sziporkázna az öreg.
maak maaakez most inkább okosan versenyzett, ha úgy fut mint régen akkor már az elején felökleli zarco-t, ellép a mezőnytől, valami akadályozta, vagy a pálya vagy a motor, látszott az utolsó körben hogy akarja a futamot csak nem tud nyerni. a duki tényleg gyors, 347 a célrarában nem rossz !
zarco és a yamaka remek páros, jól nyomta, gratula neki ! jó ajánló lehet neki a következő csapathoz. rossi kissé bealudt, nehezen kezdett előzgetni, simán el tudod lavírozni a tömegben okosan és jól jött fel az 5 helyre. bár nem hittem de a két repsolost is megette, szerintem ő sem hitte el hogy foghatók. valami hiányzott a motorjából hogy szárnyaljon, marqez volt hullámvölgyben csak a végén púposkodott, csak ott erőltette a hajrát, ennyi erővel zarco-t is lenyomta volna az elején. lorenzo még mindig küzd a ducati démonnal, egy buta esés jól mutatta. vinyalesz csak a végén találta meg a fonalat az több mint érdekes ! bár többen is kiestek előtte így jó eredmény a 6. hely. dicsérem crutchlow -ot mikor már rossi hátsó gumiján motorozott akkor sem próbálta kielőzni, tudta kár kockáztatni, a végén le is maradt tőle. dovi okosan beosztotta a tudását és a gép erejét a futamon, érik az új bajnok !
ha tcom hom akkor inkább neeeeeee
most digi van, az is akadozik, és 5800 ft már. csak kábeles netünk tv volt.