Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angliaban vasarolt uj motor behozatalanal kell AFA-t fizetni vagy csak a regisztracios adot mint a hasznalt motoroknal ?
Angliaban vasarolt uj motor behozatalanal kell AFA-t fizetni vagy csak a regisztracios adot mint a hasznalt motoroknal ?
Rendben, köszönöm a segítséget!
Ha valaki Svájcból szeretne motort behozni bátran megkereshet!
Igen, első forgalomba helyezésnél mindíg a jelenleg érvényben lévő környezetvédelmi szabálynak meg kell feleljen a motor, ha a tied megfelel akkor forgalomba helyezhető.
Számít az évjárat?
1986-os
Mikori évjáratú a motor?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehetséges-e külföldi motort csak Typenscheinnal lepapirozni? Forgalmi nincsen, csak a Typenschein és kétnyelvű adásvételi.
Előre is köszönöm!
Szia!
Ez pont ugyanilyen!!! Bele ne menj!!!! Nekem már nem az első ilyen. Ez egy mobile.de-e hirdetett 7000eurós motor. Német az eladó a hirdetés szerint!
Das Motorrad ist noch zu verkaufen und befindet sich in top Zustand, hat kein Um-Unfall. Ich bin Däne und zur Zeit das Bike steht in Aalborg, Dänemark weil ich habe es vor etwa 6 Wochen gekauft aber ich kann es hier nicht anmelden wegen eine riesige Luxussteuer.

Das Bike hat deutsches Papiere, TÜV ist noch gültig und ist Scheckheft gepflegt, deshalb ich möchte es zurück nach Deutschland verkaufen. Wegen der großen Entfernung zwischen uns kann ich die Lieferung bieten mit der gleichen Spedition Firma mit dem ich das Motorrad hierher gebracht habe.

Ez a tipikus átbaszás. Ez mai napi történet!
Én ugy vettem,,Osztrák /sztem nem kell fejtegetni az Osztrák tulaj és a Magyar közti külömbséget.,tisztelet a kivételnek!! .../ Megnéztem,,beindította,,,kész,, hoztam,,,nem csalódtam ,,vagyis,nem baszott át semmivel!!!
Sziasztok!
Tud valaki olyan céget (vagy bárkit), aki Rómából vállal motor behozatalt?
sztan.
Az 35 lesz itthon
Üdv!
kinéztünk egy GS 500 -at forgalmi szerin (olasz) 35.1kw-os!!! magyar forgalmiba mit írnak be ? természetesen 35 kw-ig van jogsi az ismerősnek.......

válaszotok előre is köszönöm.

B4
Vazz 1000x leírtak mar a fórumon, kicsit visszaolvasol és megtalálod könnyen vagy beírod a googleba és sok helyen le van írva lépésről lépésre
Hello, külföldről hoznánk be egy 125-ös motort. Valaki elmondaná a bepapírozás menetét?
Sziasztok. Most kezdtem nézelődni. Ltz suzuki a vágyam. Az érdekelne merről érdemes nézelődni. Nyugaton vagy keleten van nagyobb választék,jobb ár. Oroszokra gondoltam , sok japán cucc kerül hozzájuk. Mitt tanácsoltok? És ajánljatok légyszi ,alkatrészes,bontottábrás oldalakat.
Sziasztok,
van egy Belgiumból behozott, de aztán nem használt kínai motorom (124cm3, 8kw-os, euró3-as), amit szeretnék lepapírozni (honosítás és üzembe helyezés), ha ez lehetséges még. Tud valaki ebben segíteni, hogy mi ennek a menete, vagy valakit ajánlani, aki ilyesmit vállal?
mint láthatod, sehogy... de mindig van madár, aki fizet érte
Hogy lehet ugy motort venni hogy nincs kiprobalva.....
Átbaszás vigyázz ,kb két éve találkoztam én is ilyen hirdetéssel. Amikor írtam neki hogy kellene a forgalmiröl egy kép nem jelentkezett többet.
Engem egy komplett idom garnitúrával basztak át az amcsik.
átbaszás, skippeld
Sziasztok!
Magyar oldalon, magyar rendszámos motor, külföldi eladóval konkrétan Anglia, mennyire átbaszás? Azt szeretné bemagyarázni hogy a szállitmányozási cégnek kell utalni a pénzt ,akkor kezdik szállítani,és öt nap van az átvételtől a vevönek történő kifizetésig, a vizsgálatra hogy kell-e. Tudtok ilyesmiről valamit? Elég jó áron van a motor, de tartok tőle hogy túl szép hogy igaz legyen. Elég sok külföldi lehúzást lehetett már hallani.
eu-ban veszel 1-2 hetes hónapos ideiglenes rendszámot, perkálsz érte és nem kell kiskapu. mi a fasznak egy trailer ha lábán is eljön egy jármű?