Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok kedves tagok!
Vállalok enyhén sérült, karcos, horpadt, rozsdás jármű alkatrészek autók, motorok, felnik, biciklik teljes körű felújitását a cserétől és az egyedi üvegszálas átalakitástól (szélesités, beömlőkstb) az igényes fényezésig ! Immár több mint 10 éves múlttal komoly külföldi tapasztalattal állok rendelkezésetekre! Minden munkámra garanciát vállalok! Rövid határidővel, megbizhatóan! Nálam számít a presztizs és ha csak kozmetikáról, lámpa-karosszéria polirozásrol van szó akkor is szívesen segitek! Helyileg Nyiregyházán dolgozom de kisebb elemek (motoridomok stb.) fényezését postai uton való lebonyolitása is megoldható mivel rugalmas vagyok! Ha kérdésed van kérlek privát üzenetbe tedd fel pontosan, ha lehet képpel együtt ,hogy mit hogyan milyenre akarsz és amit tudok válaszolok! Szép napot mindenkinek! legyetek szivesek e-mailt irni erre a cimre: mv-agusta@gmail.hu http://www.sportmotor.hu/motor...
egy pannoniarol van szo, de nem egy restauralt utolso csavarig eredeti, hanem egy kicsit atepitett, egyedi elemekkel felszerelt darabrol.
udv

milyen motor
Szevasztok!

Van itt bárki aki épített magának egy motort, úgy hogy semmi papírja nem volt hozzá és megpróbálta lepapíroztatni? Esetleg sikerült is neki? Vagy bármi támpont vagy segítség? Mert én kb jövő tavasz-nyárra elkészülök az enyémmel, semmi papírom, még adásvételim sincs.. Lehetetlen?
Köszi, üdv
triumph speed triple komplett első futómű olcsón eladó. Sérülésmentes.
sziasztok!

csekkoljatok le a blogom:

http://haztajimotor.blogspot.c...
Üdv mindenkinek.
Eladó honda nsr 125rr(2003-as) motorblokk.
Kompletten, új vertex dugó(első túlméret), frissen honolt henger, új gyűrűk, új tűgörgő, új zégerek, új csapágyak, polírozott hengerfej, új kuplung lamellák...stb. Tökéletes állapotban! kb 40km-et futott teljesen bejáratos, hibátlan blokk! Egyben kompletten 80e ft. Postai úton is.
A motor még egyben van, nagyon szép állapotú, de nem nagyon sikerül eladni, ezért valószínű, hogy bontásra kerül. de egyenlőre csak a komplett blokk eladó!

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Sziasztok!Van egy Simsonom és abban szeretném az első/hátsó futóművet lecserélni! Jelenleg egy Puch Maxi2 kerék található benne, és valami durvábbat szeretnék belerakni.Írhattok face is!Köszöntem!
Sziasztok! Ha kényelmetlen, kopott, szakadt az ülésed, olcsón vállalom a javítását, felújítását. Homogén, vagy memoria habos szivaccsal, vagy akár zselés betéttel is. A szokásos ár töredékéért, de egy év garanciával.
Egy személyes ülés 9e.-25e. ft.ig, kétszemélyes 13e.-30eft.ig!
Ha komolyan érdekel irj privátban a zoli_motorkukacfreemail.hu-ra megalkuszunk
Ha el nem viszik addig lehet egyszer elgurulok feléd és felpróbálom hogyan áll az FZ-men.

Mondjuk az üzemanyag költségből akár meg is vehetném......
Eladó első teleszkóppár, Hayabusa első szériáihoz való. Sérülésmentes állapotban, kisebb használati nyomoktól eltekintve hibátlan. szimeringek nem eresztenek, krómszár karcolásoktól, beverődésektől mentes. Irányár 55 ezer ft. Érd. 70 2060339 telefonszámon vagy az istvanpaizs@tvn.hu imélcímen.
üdv! ha meg van írva autocad-ban a cucc és pendrivon elküldöm mehet a meló?
Elméletileg nem,de gyakorlatban előfordulhat.Vagy nem ismerik(esetleg nem akarják,a darabszám miatt) és "megoldják".
Egyedi összeépítési engedéllyel,jó pénzért.
Oké a műszakin mindennek e betűsnek kell lennie ez világos , de nem lettem okosabb , hogy le lehet venni az idomokat vagy nem, lehet más tipusú motorról e jeles alkatrészeket felszerelni?A motorépítők , hogy vizsgáztatják a motort?
sziasztok, a kérdésem az lenne hívatalosan egy idomos motorról le lehet szedni a burkolatot és mondjuk úgy vinni műszakira vagy így nem vizsgáztatják le, mi számít átalakításnak, kormány lehet cserélni stb..?
Hasidom streetfighter építéshez 5e ft,posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
email címem: laszlo850115@freemail.hu
Új a gép nekünk papíron ezt tudja de ki kell tapasztalni. Kell hozzá olyan vágófejet venni ami simán viszi azt is.
Szerintem az 5 kW-os többet is visz aluból, mert 3 kW-os tízen éve vitte a 8 mm-t.
Valami email cím kéne a jövőbeni esetlege lehetőség kihasználására, ha van.
Helyesbítek az alumínium csak 6mm ig megy
Szia

Elvileg van mód hajlításra is. Rozsdamentes acél, acél, hardox, alumínium vágása megy kb 20mm vastagságig. 5000wattos a lézer
Dxf file-al már tudok programot csinálni csak legyen jó a léptékezése.
Laca!

Lemezhajlítás is menne? Milyen anyag állnak rendelkezésre? AlMg3, 1.4301, St37, St52...? Vagy amit viszek?
Anyagvastagságok meddig mennek, hány kw -os a lézer, 3kw?

DXF-ben küldött file-t fel tudod dolgozni, vagy műszaki rajzol tudod csak bevinni az alkatrész vágási programját?

Köszi előre is!

Üdv
István
Sziasztok

Lézervágást vállalok ,ha valakinek valami egyedire lenne igénye!