Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek olyan fényezni tudó-autót-motort egyaránt- kollegát, aki a merci szakszervíz rezsi óradíja alatt dolgozik valamicskével

Adva vagyon egy 400-as burgi, aminek gondolkozom az átmázoltatásán. Amennyiben jól sikerül, akkor egy autó fényezésén is kellene segíteni, ami egy g astra lenne. A továbbiakat megdumálhatnánk itt is: busachris@gmail.com
Érd és környéke elsősorban.
na pont ugyanilyet vettem...
kösz a gyors válasz most ezzel szemezgetek de nagyon
http://www.jofogas.hu/budapest...
SZIA...én egy kínai parkside ot vettem neten megtalálod..3 év gari ami a legfontosabb..stb ..lett volna olasz is szervizháttérrel stb de most erre a célra nem volt 45 000 ft plusz tartozékok...amire nekem kell az vázatfujni és szereléseknél tisztíttásnál lefijni kis pisztollyal a koszt a szemetet ahonnan éppen vagy vizet leszáríttani alkatrészmosás után...teljesen általános célra... 8 bart tud 1800 vattos és 24 liter ill 120 liter per perc kb.... amit érdemes tudnod h a motorváz és idomok festésére nemkell annyoi levegő mint az autóhoz..egy hivatalos festő haverom is ezzel maszekjol otthon és aztmondta h teljesen jó rá..kb 20 éve fényező..a fontos dolog...PEDIG HOGY A kis szóropisztolyos tartályt vagy a nagyot is 1.5-2 bárral nyomatja szóval több mint elég a 6-8 bár a kompresszorba... ha veszel csakis 3 év garissat vegyél meghálálja majd hidd el..olajat kell figyelni benne hogy mindig legyen...jah és csakis olajos tartályt vegyél az a jobb ..teflonosat tilos!hamar tönkremegy...
kukázni kell
nekem egy csepel kompresszor van ami 5000volt, rajta egy újratekert villanymotor 7000, autógáztartály 2000, pár apróbb kacat 2-3ezer
nyomászabályzó még nincs mert sóher voltam
ha megfelelőt találok akkor igen de nagyon úgy néz ki a dolog hogy kevés pénzt raktam össze erre a célra!
te amit vettél mit tud? mire használod majd?
üdv
nem értem mi ez a fene nagy titkolózás:) biztosan KGB ÜGYNÖK vagy! vagy személyesen DZSÉZÖN BORN! ide amugy ritkán járok...
Maradjunk annyiban, hogy környéki. Itt beszéljünk a festésről. Nem akarom teleszemetelni a fórumot. Egyéb kérdést adatlapomon e-mail címre.
bocsánat.....van egy pötty haverom a városból ....csak nem nagyon beszéltünk már hónapok óta azt hittem te vagy.....:) sorry.. amugya zöldet nem akartam mert azt oylan kawasakisnak tartom...meg hát tele lesz matricázva full teljes szélességben az idom ...és úgy választottama szinvilágot h paszoljon.... nekem az iylne neonos almazöld sosem tetszett.... valahogy olyan WUNDER BAUM -os..alma illatosíttóra emlékeztetett volna... amugy hova valósi vagy hogy tudod h moson másvilág?
Szerintem valakivel csúnyán keversz. Persze, igazad lehet, hogy kiemelkedik a többi közül és sokan akarnak különcködni. De egy neonzölddel is elérhető lett volna. Bár a mai világban "globális felmelegedés" idején a rózsaszín jobb ötlet lehet.
SZIA CSONTKOVÁCS......igaz hogy nem vagyok festő de rengeteget néztem youtube-on ezeketaz általad írt hodrographic dolgokat...... az egy dolog h milyen vékony rajta eza festés....de utánna frankón le van lakkozva és az szerintem elég tartós lesz...annyiszor lakkozod át az évek során és polirozod fel ahányszor csak akarod..amugy nekem is nagyon tetszik a teknika!
SZEVA PÖTTY:) most látom kivagy:) amugy arra alapoztam apőkben bohóckodnak ..és ha már felújíttok egy rmx 50 et akkor ne leygen átlagos gyári kinézete ..sárga fekete szürke stb.. hanem ha meglátja egy srác hirdetésben akkor mondja azt h nekem EZ KELL! nepedig csak meglásssa hogy 250 000 ft és smemi extra! szóval már érted mire volt ez a stricipink?
Óváron még talán elmegy, de Mosonban lehet megvernek miatta :D
Ezt merész volt megcsinálni, de ízlés kérdése.
Ne haragudj, nem fogok kiselőadást tartani a festékekből. Főleg, mert lusta voltál visszaolvasni. Már nem egyszer leírták, ahogy én is.
De tessék:
http://lmgtfy.com/?q=aut%C3%B3...

Totalcar - Szótár - Autófényezés
Ebből megérted, mi az a bázis, mi az az 1K, 2K.
SZIA nem tudom aktuális e még a kompresszor dolog ,de azt ajánlom h vagy nag ytartályt szerezz használtat vagy ha kicsit veszel akkor is csak újat és 3 év garissat..ki tudja mi van az eladandó kompresszorral... hidd el megéri 30 ért venni újat ..én is pont most 1 hete vettem egy 30 000 ftos parkside ot meg a hozzávaló homokszórótartályt -fejet -kiegészíttőket..43 000 ftomban volt... de tanulgatni jó vele..meg hát 3 év gari mindenre
STRICIPINK suzuki rmx váz? hogy tetszik? életem első privát vázfestése...... eddig csak szintereztettem vázat....tudom merész de fiatalokat célzok meg majd a motor eladásakor:)
Az oldószeres bázis festék az 2k vagy 1k ? vagy van belőle mindkettő?
Rosszul kérted a festéket.Legközelebb, ha lakkozni akarod, akkor bázisfestéket kérj. Vizest, vagy oldószerest, amit 2K lakkal zársz. Mondd el a festékboltosnak mire akarod használni és hogyan, akkor nem radiátorzománcot fog adni.

Elég lett volna visszaolvasni kb 20 percnyit és nem költötted volna feleslegesen a pénzed meg az időd...
Fújd le műanyag alapozóval utána amit ráfújsz festéket tegyél bele egy kevés lágyítót.
Sziasztok! Műanyag idomot szeretnék lefújatni (Dt125R), de félek, hogy ha meghajlik az idom (endúrózgatok így előfordul a motor lefektetése) lepattogzik a festék. Tudnátok ellene egy jó módszert/festéket?
Hello mindenki!
Egy egyszerű kérdésem lenne.
Történt az hogy festékboltba 1k festéket kértem,mert azzal szebben tudok dolgozni,lévén az egyszerű feltételek miatt,de valószínű nem olyant kaptam mert mikor ráfújtam a festéket feltűnően fényes volt és a lakkozás után teljesen bemattúlt és narancs bőrös lett az egész
Kezdhetem előröl az egészet.
Szerintetek 2k festéket kaptam? mert azt úgy tudom nem kell lakkozni.
Sziasztok Urak!
Mi a véleményetek erről a VTN -es ( Víz transzferes nyomás) karbon festésről? Szeretném az első sárvédőmet így megcsináltatni! Valakinek valamilyen véleménye erről a technológiáról?
Én a VTN-Pécsi srácokkal szeretném róluk esetleg valaki? Minőség?
Előttem szólók elmondták nagyjából a lehetőségeket. 2 hengeresek egyébként kb 80e körül kezdődnek.
szia!
mennyi lenne a felkínált kompr ára?
alien666@citromail.hu
ha ilyen nyikhaj gépekkel akarsz festeni előbb kocogj el egy autógáz szervizbe és kunyerálj tőlük lejárt tartályokat(nekem vas árba adtak 2db 100literest)
aztán kösd rá őket a kompresszorra és lesz elég levegőd fújni nagyobb felületet is