Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi írol
mindenamiairbrush@gmail.com
06703284297
szia! valami elérhetőséget tudsz adni nekem? köszi
Sziasztok!

Keresgéltem az interneten és ráakadtam erre a topicra.
Airbrushsal foglalkozom. Igazából nem akarok magamról semmit mondani, beszéljenek a képek helyettem.
Festek: falra, sisakra, motortankra, autó, cégtábla, pólók, stb stb stb.
Ha kérdésetek van szívesen válaszolok!

Üdv! Attila
Hello
Buék.
Olyan kérdésem lenne h nem tud Mosonmagyaróvár környékén valakit aki át festené a motromat (Gsxr750 srad) és nem olyan drága?
hello sracok,
ha valaki keres pesten fenyezot nyugodt szivvel tudok ajanlani egy jol es olcson dolgozo festot. nekem a hayabusa tankot, az egyik oldalidomot es az egesz fejidomot 45 e ftert fenyezte le gyongyhazmetal szinben. hangsulyozom nem apro idomokrol van szo.
az illeto Pothorszki Tamas es gyálon lakik, dolgozik. És ami még fontos a 45 e ftert szamlat is kaptam tole.. ugyanezt a munkat egy szinten profi srac nyiregyen 75 ezerert vallalta volna, egy pesti motorfenyezo ceg pedig 145 ezer ftos szamlat allitott volna ki ezert.
http://www.motor-fenyezes.hu
nem kapok jutalekot, nem vagyok a baratja, most eloszor vittem hozza munkat es en is az internetrol vadasztam le. ha kell valakinek javasolt fenyezo
Pl 1 cbr600rr mennyiért festenek metál színre ?
Üdv mindenkinek,egy kis segítségre lenne szükségem,egy 2004-es r1-et kellene gyári piros/bordó színre újrafújni de a színkódot nem tudom,esetleg van itt olyan aki tud ebben segíteni?
szia
most beszeltem ezzel a ceggel. kertem ajanlatot 1 tank, fejidom es ket oldalidomra. minden elem karcmentes es nem javitott. gyongyhazfeher szinben 140 e ft.. . szerintem draga a ceg nem kicsit.
Bocsánatot kérek.
Még szoknom kell ezeket a jeleket.
De most már tudom mi az.
Szép napot.
Szosziadnak írtam, előzmény gomb.
Nem műanyagost keresek, aki tud festeni is.
Nyilván, arra ott vannak a "jóbarátok".

A műanyagozás már megvolt, csak egy hatalmas folt tátong az oldalán, és nincs összhangban a festéssel. Ezért kellene egy festő, aki lefesti normálisan az egészet.
Ha nem akar nagy munkát csinálni, megcsiszolom neki, nem csinálok belőle vitát.
Nem tudom, hogy szokás odaadni a motort a festőnek.
Ha rám hallgatsz, nem keresed egyik szakmánál a másikat, csak ha van olyan képzettsége (még ha papírja nincs is róla) is a fényezőnek.
Műanyagos vagyok, a a hegesztőgép olyan 120-130k. + kell még min. 2 olyan szerszám, ami elengedhetetlen a minőséghez, egyenként 15k., nem beszélve a hegesztőpálcáról ami kilóra van és nem 2 fillér, tehát ritkán veszik meg a fényezők vagy olyan emberek, akik nem konkrétan ebből élnek, így sokára hozza vissza az árát ---> nem veszik meg, vacak munkát fogsz kapni a pénzedért, ami esetedben annyit tesz, hogy megreped az új fényezésed és eheted a kefét. A műanyagozáshoz a karosszérialakatos szakma áll a legközelebb, az én évfolyamomnak legalábbis már oktatták anno.
Műanyagosként én sem fényezek, max. magamnak de azt is csak pici bejavításokat. Egyszerűen azért mert nem az én szakmám, nem értek hozzá, suszter maradjon a kaptafánál.
Azért nézz körül a műanyagosnál is, rengeteg kókler van, kedvenceim sorrendben: forrasztópákával drót beleolvasztgatás,,,,valami hasonló anyagból (számára hasonló) pálcakészítés és gázlámpával ráolvasztgatás :D :D,,,,,,üvegszállal-műgyantával ragasztás,,,,,bármilyen, szó szerint bármilyen, akár 100 ft.-os közértes pillanatragasztóval becsöpögtetés a törési felületbe, Palmatexet is láttam már, hát ennyi kb.
Ja és mindezt megfelelő szerszám híján lecsiszolják flex-el és már haza is van vágva az egész, nem tud mit tenni, centi vastagon vakolják rá a gittet és egy 2-3 k.-ból rendesen megjavítható egyszerű törésből egy lejtőn elindult idom lett.
Bocs a hosszért, de fel vagyok húzva: egy beolvasztgatott drótos megoldás épp ma ütötte ki szinte a szememet, amikor (mivel megrepedt) más gányolását akartam helyrehozni és a maróval be akartam gyökölni a heg.pálca helyét. Kikapta a kis drótdarabot, egyenest a szemembe.
Utána pedig megfulladtunk a heg.gép hőjétől égő pillanatragacstól, ciánakrilát ugyebár.
Rendes mocifényezőt én is keresek amúgy.
Sziasztok!

Székesfehérvár környékén tud valaki egy jó, megbízható motor festőt?
Nincs előre elkészítve az idom, így alapozni is nekik kell.
Törve volt már, idén lett megcsinálva, az most rendben van.
A műanyagos igen erős anyagból javította meg.

Válaszokat lelkesen várom!
Őket tudom ajánlani: http://www.szinterezes.com/
Sziasztok! Felnit szeretnék szintereztetni, esetleg políroztatni, tudtok ajánlani valakit Bp. környékén?
Üdv! Nyíregyházán, vagy közelében tud valaki olyan fényezőt mondani, aki az idomok 'hegesztésével' is foglalkozik? Köszi!
Sziasztok!
Fel kéne matricáznom a mocit. Sok kisebb és nagyobb matrica. Gyári matricaszett.
Van tapasztalatotok, hogy hogyan lehet szépen feltenni?
Van e bevált módszer arra, hogy ne legyen buborékos?
Megkérdeztem egy szervizest azt mondta, nem szeretik feltenni mert sokszor lesz buborékos.
Ezt szeretném elkerülni.
Üdv!
Sziasztok!

Krómoztatni szeretnék műanyag idomot mit és kit ajánlotok?
Sziasztok!

2006-os Honda CBR600F4i-t szeretnék lefényeztetni/fóliáztatni Baranya/Somogy/Tolna/Fejér környékén. A hátsó villát szintereztetni. Ha van, aki vállal ilyet, legyen szíves megkeresni, kérnék árajánlatot a részletekkel: mittu21@hotmail.com
RS auto maxx kft. Bp.Egyenes ut4. Merem ajanlani. Az èn motoromat is ők fenyeztek