Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volt valamikor...
Köszönjük szépen az ajánlást :)
Nincs mit. Amikor vettem nem volt raktáron, azt kedden rendeltem és pénteken hozta a futár!
Köszi! A revolution nyert,mert náluk elvileg van raktáron :)
Köszi,megrendeltem aztán kiderül! :)
A kèkhold is korrekt ès gyors!
Sziasztok! Gumit szeretnék rendelni, kismillió webshopot kidob a net. Valakinek valami ajánlása,tapasztalata,hogy melyiket válasszam??
Üdv!
Kérdésem volna az MRF Revz gumi márka milyen minőség?... annyit tudok hogy Indiában készül.... emiatt személy szerint sok jót nem gondolnék róla.......de inkább tapasztalatokra volnék kíváncsi, aki használt ilyet.....110/70- 150/60-17" pároson gondolkodom...
KÖszi
Gondolom eleg sokat es eroteljesen kanyarogsz vele. Erre utal a minta arok szelen az "ablaktorlo" profil. Arra tipelnek, hogy a ket komponens talalkozasan van dontve a motor.
Urak, ötleteljetek!
Látjátok a képeken a gumin lévő hosszanti csíkokat? Kézzel tapintható a "szintkülönbség ". Ez a 4. ugyanolyan gumim, eddig nem tapasztaltam ilyet. Néha eltűnik,elkopik, de időről időre visszatér ezen a gumin...
Na szóval.( a hozzászolásom lemaradt)

Eladó Pirelli Diablo Rosso III. Dot: 1816. Most rendeltem, egy hetet használt, munkába menet ( napi 20km) Pánikba estem mert egy jó nagy defektet kaptam ès sok volt a meló a 3.ai héten. 25000 irányár de ajánlatokat elfogadok. Sajnos nem ilyet akartam...(amit akartam arra 3 hetet várni kellett volna)
Ja a méret: 120/60 R17 .....Akármilyen ajanlatot elfogadok. Sajnos pánikba estem, mert sok munka volt azert vettem meg. Nem ilyet akartam. Amit szerettem volna épp nem volt elérhető
SportSmart2 eladó! 180/55/17 DOT 0715

Szélein van bő 4mm minta, középen 2,4mm meg egy javítás gombával. Én így jártam vele, nem volt semmi gond vele.
Ha valaki le szeretné pályázni, privátban keressen, pici pénzért viheti. E-mail a nickem alatt.
Nekem is volt szöggel sérült keveset futott gumim hátul, simán lefuttattam gond nélkül. Amerre én jártam ott azért kapott a gumi rendesen, de inkább a kinti gumicserének a turtúráját nem szeretném,pláne valahol a hegyekben.
Én meg pont hogy oda mennék el vele túratempóban, de egy pályanapra már nem. Szlovéniában is kapni gumit, kb azon az áron mint itthon, legrosszabb esetben ott cserélném. Még mindig jobb üzlet, mint kidobni egy gumit, ami még elmehet simán 4-5.000-et. Tdm-en használtam kukacozott gumit hátul, semmi baj se volt vele, simán elkopott.
Én nem vennék, de mint láthatod, a vélemények megoszlanak ezen a téren:)
Bár egy kétezer kilométeres dolomikat érintő túrára én se azzal mennék vélhetőleg.
Pilot road 3 nekem nem volt a pr2 hátul 17 ezret tudott nekem . Gondolom az is számít hogy hidegebb időben is motoroztam ugye akkor meg más a tempó !
Ugye onnan indultunk, hogy nalam a michelin pilot road 3 egy konnyebb es kisebb teljesitmenyu motoron 12 ekm alatt lekopott, a tobbi meg 14 ezret hirt, amik teljesen atlagos ertekek.
szia
Akkor neked egyértelmű, hogy magasabb lett a hátulja, nekem a 6-os felni picivel jobban széthúzná a 180/60-ast, kb olyan lenne mint most a 190/55. Következő gumicserénél ha belefutok valami alkalmi vételbe lehet kipróbálom.
Nincs jelentosege, nem is ment at a lenyeg latom. A michelin pilot road 2 legendasan hires tura gumi volt magas futasteljesitmennyel, adott tapadasi tulajdonsagokkal. Azzal ment el valaki 22 ezret, te meg sport gumival 28 ezret. Az vallkuk be oriasi kulonbseg. Nem a michelin a csucs, hanem a te futasteljesitmenyed ennyi.
Nem helytálló a megállapítás nagyban függ a gumitól abban stimmel . Motirozok társaságban nem maradok le és kirívó se vagyok . Tudomásom szerint van olyan aki 22ekm ment pilot road 2 típusú gumival ! A hátsó elkopott de az első csak azért cserélte mert párban szokott venni .
Koszi. Senki se irta, hogy gond lenne. Csupan az utot szoget, hogy mikizben a tartosabbra tervezett (de cserebe kevesbe tapado) tura gumival altalaban 12-15 ekm kozott mennek el, te egy sport motoron, sport gumival elol 28 ekm-t. Ha abbol indulnek ki, hogy a tura gumik 40-70 szazalekkal tobbet mennek el akkor nalad egy tura gumi elmenne 45-55 ekm-t is. Pusztan csak erre gondoltam.
Nem titok metzeler M3 és továbbra se gondolom ,hogy gond lenne !