Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb.menyi km van bene
Íme a képek a tavalyi gumiról.
6000 km szerintem nem olyan rossz egy R1-en. Ha ennél tartósabbat akarsz, akkor pirelli angel gt, de az ugye inkább túra gumi... használattól függ minden. Én CB1000R-en a bt016-ot pontosan a tartósság miatt cseréltem michelin pilot power 3 -ra, bőven jobb és a tapadással sem volt gond soha. Az még a szardíniai 2000km-es motorozással együtt is elment 8ezret, igaz, akkor már úgy nézett ki , mint a tiéd
Téged kellene kifesteni
6000km
Sziasztok kérdésem lene tavaly bridgestone s20 át használtam elég jó volt jól tapadt hamar melegszik de kopik is rendesen 6000 km mentem egy r1 és már cserére szorul mi a véleményetek vagy tapasztalat az s21,s22 mivel jobb mert ugye drágább is
Nincs kifestve...
ki kell számolni, elfér -e
Sziasztok! Hozzáértők segítségét keresem. Első gumi gyári mérete 110/80R18. Feltehetek-e (elfér) 120/70R18-as gumit. Mi változik kanyar, egyenesfutás, stb. tekintetében? A segítséget előre is köszönöm.
Hát most nem tudom melyiket vegyem ezek után bár nekem nem R1-em van és pályán se megyek de ez nem valami jó hír. Neten jókat írnak róla. A bt016-pro most 50k-ért találtam meg legolcsóbban. A powert meg 53k-ért. Szóval mondhatni egy áron vannak. Ez az összeg amit rászánok. Igazából nem hiszem hogy van-e értelme drágábbat venni(sztem nekem nincs). Még átagyalom melyiket vegyem mert most nem tudom :) Köszi neked is a segítséget!
Biztos jó de kicsit drága :) Nekem jó az olcsó is :) Köszi!
Az már nekem elég ha 7-8e körül elmegy. Köszi!
A regebbi power es ugy komplett a michelinnel a gond hogy total jelzes nelkul baszta ki alolad az elejet.
Melyek azok a "sokkal jobb" gumik? Motorrevü, 2018/12 62.oldal. Teszt, pilot power2Ct, power RS, road5. Egy R1200RS-re szerelve, vizes versenypályán körönként 0.15 másodpercet bír verni a friss RS a 13 éves 2Ct-re. A stopper nem hazudik. Ez volt 12 év marketing bullshit fejlesztése? Ez a "sokkal jobb"? Ez kerül annyival többe, hogy egy hátsó RS árán egy komplett első hátsó garnitúrát kapni a 2CT-ből? 15 századmásodperc? Ezt ti megérzitek normál úton használva? Az közúton használva semmi, nulla, zéró.
Hát nem tudom, nem csúszott és nem is kopott kockára. Persze a széle felé egyre kevésbé fogyott mert nem tudtam mindenhol kanyarodni. De hogy csúszkálna...
Szia! Nekem volt 016pro. Leht hogy 600-on jó, viszont nekem R1-en eléggé bizonytalan volt. Ringen 2:15 időnél (ami azért nem egy jónak mondható idő) egy körön kétszer csúsztam meg vele, cserébe kockás lett 4000km alatt... Ha nem ragaszkodsz hozzá akkor nem ajánlom. A power nekem anno bevált, persze már tőle is vannak sokkal jobb gumik, kérdés hogy megéri-e a drágább neked.
Rosso III IMÀDOM!!!
Mitas
Az én SAJÁT véleményem hogy mindenben jobb mint a power2ct vagy a sima power. Az r6 nem egy gumigyilkos motor, lehet hogy elszalad rajta a 016 is 7000km-t. Nekem 1000v2-n nem kímélve 5000km környékén kopásjelzős szokott lenni.

Próbáld ki, az a biztos.
Köszi! És jobban is tapad ? Azt nem tudod véletlenül ? Mert a pilot power tényleg sokáig bírta, viszont a tapadásával középen annyira nem voltam megelégedve, párszor megforgott a kerék egy-egy kövérebb gáznál. Viszont kanyarokba egyszer sem csúszott meg. De kb 10e km-et sztem elmentem vele és még mindig van rajta egy kevés.
Köszi! Kicsit drága. Majdnem 90k szettben. Amazokat meg 50-55k-ért megkapom.
Ezzel a mitas sportforce+ -al van valakinek tapasztalata?
A bt016 hamarabb el fog fogyni mint a power.