Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az r17.hu-t javaslom, mindig onnan rendelek, nagyon korrekt és hozzáértő debreceni társaság, az áraik is jók, választékkal sincs baj, és egyértelműen ki lehet választani, hogy a radiált szeretnéd, nem a diagonált. Én tuti onnan venném.
Amúgy ők csinálják a hegylakok.hu-n a gumis kérdezz-felelek rovatot, tényleg szakértők, kérdezhetsz tőlük is bátran, ha még bármi kételyed lenne.

És bocs, ha leszavazom a giga-gumikat, de ha már amúgy is "vedd a hazait" kampány van, akkor támogassuk már a magyar vállalkozásokat a külföldiek helyett a motoros cuccok terén is! És "mellesleg" az R17.hu-n olcsóbbak is a gumik. Béke!

https://www.r17.hu/tipus-keres...
Ezek a Pisták!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Ja értem, azt hittem arra írtad, hogy van ugyan ezen a néven diagonal is, hogy a diagonalnak is Radial van a nevében, bár a Michelintől ekkora megtévesztést, amit a kínaiak szoktak csinálni furcsáltam is.
Úgy látom, hogy a giga-gumik.hu-n nem látom.
A nevéből: "Pilot Street Radial".

https://motorgumi.arukereso.hu...
Csak arra gondoltam, hogy ha neten rendelem lehet csak akkor derül ki ha meghozzák?
Gigagumik ott keress rá. Rajt van a gumikon, hogy diagonál vagy radiál.

https://www.giga-gumik.hu/
(Mire megírtad már én is megírtam :) )
És hogy szűrjem ki, hogy ne az ugyanilyen nevű diagonal legyen? Esetleg tudsz olyat is, hogy konkrétan honnan érdemes rendelni (most netes rendelésre gondoltam, valószínűnek tartom,hogy onnan a legolcsóbb).
Írtam mit vegyél: a GS500-ra NINCS jobb gumi annál a Michelinnél (de kizárólag a Radialt vedd meg, ugyanezen a néven és áron van elavult diagonál gumijuk is!)
Kezdő szint, GS500f, abszolút kezdő kategória, Hungaroring (tudom nem ennek a motornak való, de erről a pályáról úgy sem lehet engem lebeszélni, lehet lesz majd más motor később, de most ezzel szeretném elsőre próbálgatni). Csak száraz pályán megyek, és lábon fogom vinni a motort, teljesen legális gumi kell utcára, de nem kell sok esőmintázat, max ha mégis esik elkezdek töttryögni a közúton, a pályára meg fel se megyek.
Ha lehet ne legyen túl drága, viszonylag olcsóbb, mert nem versenyezni akarok vele csak élvezni a motorozást a pályán. Szeretnék a gyári elől 110, hátul 130-as méreteknél maradni, nem akarom túlragozni a dolgot, meg azt sem, hogy rendőr, vagy műszakivizsgás belekössön, hogy nem gyári méret (nem tudom el lehet-e térni valamellyest a gyáritól egyáltalán, de nem akarok, hacsak nem azt javasoljátok, hogy legálisan lehet és érdemes is)
Arra pedig a Michelin Pilot Street Radiál a létező legjobb gumi.
A kép alapján GS500.
Na várj, akkor pontosítsunk. Be tudsz lőni egy árkategóriát, meg hogy mi az elvárásod a gumitól (milyen szinten pályázol), meg hogy milyen motorra kellene (milyen méretben)?
És még valami, a sebességindex elég ha 180, többel úgy sem tud menni a motor.
Nem akarok pályacsúcsot dönteni, szerintem középkategória bőven tökéletes lenne. Vagy középkategória alja, ártól függően :) (Igen, számít a pénz is :) )
Supercorsa, bocs. A Superbike as a slick, azaz közútra illegál verzió.
Ha pénz nem számít, akkor a felső kategóriás sportgumik jönnek szóba. Pirelli Diablo Superbike, Bridgestone R11, Metzeler Racetec RR...
Sziasztok!
Pályázáshoz keresek elsősorban száraz pályára gumit ami utcán is legális.
Van valakinek javaslata mit érdemes venni?
Hot tear így ránézésre?

https://lifeatlean.com/motorcy...

Bár nem tűnik alacsonynak a nyomásod, én ennél kevesebbel megyek melegen. Amúgy annyira szerintem nem vészes.
Üdv !

Valakinek van valami ötlete,hogy ez mitől ilyen?
Pár kör alatt ilyennek kell lennie?
Élőben kicsit durvább,mint képen.
Kakucsring,kb 20 fok,melegen a nyomás 2.4 bar, pirelli diablo supercorsa sp v3
Köszi a tippeket.