Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Egy Er6f 2006-ost hajtok, Michelin pilot road 4 van a mocin, 2014, 15-ös gumik és pár ezer kilométert azért már mentem vele, nincs kikeményedve, megfelelően tárolt, uv-től elzárva. Szerintetek így még jó lesz az idén vagy érdemes cserében gondolkodnom.?
Szia!
Csak a hitelesség kedvéért jegyzem meg, hogy D213-ból nem létezik 190-es! A D213GP-t 180/60 (5,5") és 200/60 (6,0") méretben gyártják.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy pályázott, közepén jó Dunlop D212, D213 gumit, 190/55 méretben, hard vagy endurance keverékkel honnan lehetne szerezni? Csak gyárilag mintás érdekelne, vágott slicket nem szeretnék...
Igen, én is most vettem észre, már beszéltem is vele.
Ő pedig kiírta, hogy ha érdekel, hívd fel
írtam PM-et vagy két napja...
Minket se felejts el azért a felsorolásból :)
Egyébként a mi áraunk bőven jobbak ezeknél a "forgalmazóknál" - még... :)
Most mindenki az összes fórumon az autógumi tárolást "basztasssa" !! Úgylátszik a kereskedőknél túl sok az el nem adott gumi, és most az "állásában eldeformálódik a gumi" a sláger.Lehet , hogy a kici szárga kínaiak is nekiláttak gumit gyártani, ócccón és azt most mindet el kell adni gyorsan mert így lehet bszott nagy pénzeket keresni??!! Csak éppen nem ajánlatos ezekkel a gumikkal felszerelt autóval 2 óránál tovább egy helyben állni??
Szia.
Pirelli Angel vadiúj,4 éves német "túltárolt"
24eft.Ha érdekel:70-3179083.
Udv Pali
Oké.
Futárral együtt semmivel sem jobbak az árai a magyar forgalmazóknál (Kékhold, R17), és még garit is nehezebb érvényesíteni...
Köszönöm felajánlásodat!
Üdv ! Bridgestone s21 konkrétan 3 típus van j,g,m mi lehet a különbség ha valaki tudja ne tartsa magában!?
Szívesen! Mikor a nácibárkára kerestem gumit akkor találtam az oldalra, messze a legjobb árakon vannak a gummák!
Köszi, Druszám, meg is találtam!

https://www.giga-gumik.hu/prod...
Hívj fel bátran, szívesen segítünk, jó tanácsokkal is :)
vegyél már normális gumit...
Így van, nekem is ezért jött a képbe, mert keresgéllés közben találtam a méretemben
Közben megnéztem, van nekik 160/60 - 17-es.
Heidenau gumiról itt kevés információt fogsz kapni. Senki nem használja így nem is ismeri. Én annyit tudok, hogy a K73-as típusuk egy rendkívül jól tapadó, ragacsos gumi, ami teremsupermotóban nagyon bevált, de utcára nem ajánlják (akik értenek hozzá), valószínű a kevésbé tartóssága miatt. Neked amúgy is más célra kell. Kérdés, hogy gyártanak-e gumit abban a méretben, ami az ER-6-ra kell.
Jó is az a Mátra :). Így már kerekebb amit írsz van valami kapaszkodó ami alapján tudunk adni tanácsot ! Persze a tanács is csak olyan sporttarsi és nem profi ! És a lényeg meg mindig tartom amit írtam . Sport-tura és neves gyártó!
, hogy nem vagyok kezdő, közel 10 éve használok egy ER-6n-t konkrétan Pilot Road 2 szettel, és az első években bizony jópárszor ledöntögettem a Mátrában. De semmiféleképp nem nevezném magam profinak (azok ti vagytok) pláne gumi téren nincs semmiféle összehasonlítási tapasztalatom, és most, hogy betöltöttem az 52. életévemet, már csak túrázgatni szoktam, ezért gondoltam, hátha kiszolgálná jelenlegi célomat egy olcsó kategóriájú gumi.
Őszintén köszönöm vigyázó tanácsaitokat!
Viszont azt azért mostmár félve bevallom
És tudja...tudja...