Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öreg MC16 -os NSR250-hez gyárt valaki üvegszálas idomokat? Esetleg gyári idom valakinél eladó? Egyéb alkatrészek valakinél, elfekvőben? Köszi
Keresek RGV-hez solenoid szelepet, ami a karbikra csatlakozik vékony vákuumcsövekkel. Ugyanitt RGV250 ekeidomot vennék. 20/4006262
Keresek RGV250 VJ21 vázat papírokkal. 20/4006262
Sziasztok!
NSR250-et keresek, akár motorhibával is. Ajánlatokat az adatlapomon található e-mai címre várok!
Köszi!
Sziasztok!Érdekelne Yamaha zeal váz és hozzá papírok
Köszönöm az oldalt!
Hiányos angol tudásom ellenére megtaláltam 1 alkatrész katalógust, ami már segítség. Úgy látom, még vásárolni is lehetne a tengeren túlról.

Esetleg valakinek van tapasztalata ilyen, vagy hasonló, Pl.: KDX200, KDX220 motorral? Szervizperiódusok, futásteljesítmény, költségek, stb.
Tisztelt Topiklakók!

Nem tudom hogy jó helyen kérdezősködök-e, de Kawasai KDX 250-hez keresek service manualt, vagy eléggé kimerítő műszaki adat leírást. 1993-as évjáratú a motor.
Van egy darab kipufogóm gyári normál állapotban, 62-LE-sről lett leszedve.Meg van mind a kettő, de a másik horpadt, nem árképző tényező.Egybe így 10000Ft a kettő, képet tudok küldeni ha adsz valami elérhetőséget.
Számom 0670-373-3049.
hali
szeretnék venni egy új 250-es mocit és ehhez kérném a segítségetek! kinéztem a honda cbr 250r-t és a kawa ninja 250r-jét. akinek van tapasztalata e motorok terén kérem ossza meg! előnyök, hátrányok: megbízhatóság, top speed, utazó tempó, kényelem, fogyasztás, szervízigény, alkatrészbeszerzés stb. ha van hasonló jó motor új típus tippet is szívesen fogadok! köszi
Szia! Max csinált kipufogókat tudok!
Hali

rgv250-hez keresek gyári kiput. nem japán belpiacos érdekelne, köszi. üdv burgi
Keeway Cruiser, Landcruiser eredeti gyári, új, sérülésmentes bontatlan (első, hátső hengeré) kipufogó eladó.
Hali.
Nincs valakinek egy plexije rgv-re?
Szia!
Tudsz nekem számot küldeni?
Nincs már semmi.
Szia! Tudnál nekem képet küldeni az idomról,ha meg van még? köszi!
Egy RGV-vel gazdagodam! Megvettem Zotyavfr-től az egész gépet. Így ez a harmadik!
Ja és RGV250-ről van szó a Szegedi témában.
Ismeri innen valaki azt az embert, aki 2 éve hirdetett Szegedről egy pályagépet? Költözés miatt hirdette sürgősen. Fehér színű volt, emlékezetem szerint Tyga idom volt rajta, és ha minden igaz volt neki hozzá alkatrész is. Valahogy utól szeretném érni.
Érdekel az idom. Dobsz nekem számot? Ez a másik mail-em: vmaxenator@gmail.com
Írtam már e-mailt de mindíg hibaüzenet jött vissza. A motor nem lesz megbontva egy első idomot tudok adni fej+hasidom+füst szinű plexit HONDA RS verseny idom 10000forint az ára. Vagy ha érdekel kompletten a motor tetejétől az aljáig szétszedett állapotban forgalomba nem helyezhető pályamotor 200ezer forint. 4 hengerem van hozzá és 4 kipufogóm Arrow és Sugaya. Egyben eladó dolog hirtelen felindulás lehet meggondolom magam ha az idommal tudsz mit kezdeni az vihető.
Érdekelne néhány dolog. Itt a számom: 20/4006262, vagy mail: vmax@c2.hu
Idomok, első futómű, stb.
Szia! Tudnál adni telefonszámot? Ide tudnád küldeni: vmax@c2.hu