Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huu... Jó lenne, de nekem max. 500ezrem van rá... Nem hiszem, hogy ennyit engednének belőle.. De azért megkérdezheted!
Wins! Tudok egy eladó ZZR 400-at Debrecenben! 96-os , bordó, 30000 km, törésmentes sportobokkal és 25 KW-os a papírja. Az ára 850.
Úristen! Egy 1000-es gépet vezetsz A-korl jogsival??! Félnék, hogy elkap a rendőr, mert akkor a B-s jogsim is ugrott, az meg nagyon kell. Én egyébként úgy gondolom (mivel saját motorom Simsonon kívül még nem volt), hogy most megveszem ezt a kis 250-eset (a Banditra gondolok) minél jobb áron, aztán nézegetem közben a hirdetéseket, és ha látok nagyobbat időközben, amit ezzel a jogsival lehet vezetni, akkor megpróbálok ettől megválni, és megvenni azt. (vagy esetleg valakitől kölcsönkérni, megvenni a nagyobbat ha tényleg jó vételnek tűnik, és miután eladtam a Banditot, abból visszafizetni a kölcsönt) Sajna csak 18 éves vagyok. és nem is dolgozok, úgyhogy nem tudok jobbat kitalálni. (ha minden jól megy, akkor most felvesznek az ELTE-re ==> Diákhitel ==> PÉNZ havonta ) Akkor azért majd egészen máshogy fogank festeni a dolgok!
Nekem végül egy TL 1000 R lett ,de ezt az évet kihúzom,vhogy és majd megcsinálom a papírkat jövőre. Képet nézhetsz róla ha a nevemre kattintasz.
Ha türelmes vagy akkor ki tudsz fogni ZXR-t 25 KW-os papírokkal.
És Te milyen motort vettél végülis?? Az a gond, hogy én is attól tartok, hogy kevés a Bandit, főleg a 250-es... Esetleg ha bárki tudna ajánlani 400-as utcai vagy sportgépet, amit A.korlátozottal is lehet vezetni, azt nagyon szívesen fogadnám! Nem muszáj ZXR-nek lennie, bármelyik típust elvezetgetném, csak 25KW, vagy az alatt legyen PAPÍRON a teljesítménye.
Hello wins03!

Én tavaj csináltam az Akorl-t szóval tudom milyen szar,és én is a 400asokat nézegettem. Ha nem vagy türelmetlen ki tudsz fogni ZXR-t ami Akorl-ra van vizsgáztatva. Nem tudom mennyi ideje motorozol,de én a helyedben nem vennék 250-es Banditot,nem mintha rossz lenne,de szerintem kevés,főleg ha már motorozol egy-két éve.
Ja itt egy kép neked az SRX-ről
Az srx-ről itt találsz infokat, ha kérdezel: www.motorosok.hu/viewtopic.php?t=133
A rohadt jogsi... Én most csinálom az A-korlátozottra a jogsit, szóvel eléggé be vagyok szorítva motorvásárlás terén (csk 18 vagyok). Én is vagy Kawa ZXR400-at, vagy Honda VFR400-at szerettem volna, de már egy olyan hirdetést sem látok, hogy A-korlátozottal vezetni lehetne... Szóval kicsit reálisabban gondolkodok már, és két motoron akadt meg a szemem: 250-es Bandit (2 évig valahogy csak kihúzom vele, aztán majd valami 600-as fenevad követi a sorban ) vagy most hallottam egy Yamaha SRX400-as típusról, de az az igazság, hogy én erről most hallok életemben először. Szóval állítólag ez csak 33LE-s, viszont elég nyomatékos (asszem talán 45Nm körül van) és 2ezer-7ezer között ki is forogja ezt a nyomatékot, szóval nem kell attól tartanom (mint pl. egy 250-es vagy 400-as speednél, hogy valami széthajtott sz@rt veszek).
A kérdésem: tudna valaki nekem mondani valamit ezekről a motorokról? Milyen motor ez az SRX400?? Ja, egyébként a 250-es Bandit is érdekelne, ha valaki tudna róla mesélni.
figy 90 felett ha eltaknyolsz a városban tök 8 h egy 125ös van alattad vagy 1 600as.... az h a 600assal mehetsz 260al is, tök mind1 100 felett. úgyis kitörik a nyakad meg elgázolnak... szal a a "400as nem olyan halálos" az túlzás.... napi 10 robogós baleset van pl Bp-en átlag..(persze ebben benne vannak a kis koccanások is). pedig nem megy többel mint 60.
Mindennel lehet, nem ezt mondtam...
már hpgy nem lehtne egy 400as zxrrel egykerekezni!
Kerózni vegyél endurot! 400-as sportmoci nem arra van.
még 1általán nem akarok vásárolni motort me legjobb esetben is legálisan csak 2 év múlva ülhete ká. Tulajdonképpen megtetszett ez a kategória, me nem annyira halálos, és visz olcsó. Csak azé írogatok ide, me kíváncsi vagyok a motorra, és ha tényleg olyan jó akko, remélem 1 pár éven belül 1 a garázsomban fog pihenni..., jah ezzel lehet má rendesen 1kerekezni?
Szerbusztok!
Peretyo! Nem tom mennyire esedékes a vásárlási szándékod még jogsi nélkül, de nekem van egy nagyon akciós GSXR 400-am! Sürgős lenne a lóvé és ezért nagyon ár alatt kiszállnék. 400 pénz lenne a motor utolsó ára. De ez már tényleg a legvége. Amúgy 92-es friss műszaki új gumik szinte új lánc szett, fém fékcső, valami tuning kipufogó rendszer, friss olaj. Én versenyeztem vele két futamot, volt egy szelepszakadása, de teljesen meg lett javítva. Az összes szelep ki lett cserélve. Van egy kis esztétikai hibája, de szerintem nem vészes. Vannak hozzá verseny idomaim, meg pár verseny kellékem, amit szintén nagyon akciós áron megszámítanák a motor mellé. Jelenleg a motornak annyi baja van hogy vissza kell karburálni utcára de az nem egy nagy dolog.
Van egy eladó ZXR 400-am is de az nem helyezhető forgalomba szóval nem hiszem hogy különösen érdekelne.
Közeli ismerősömnek van egy ZXR 400-asa. Tetszik neki, nagyon megy (ezt én is tanúsíthatom ) , de nagyon durván kényelmetlen (ezt is tanúsíthatom) . Fékek iszonyat jók, fogyasztása elviselhető. Asszem 215-öt ment vele, de talán még ment volna.
Ami nem teszik, az a Kawás alapjárat, mert a Hondára hangolt fülemnek egy kicsit furcsa

Szóval nagyon jó motor, de én csak akkor vennék, ha sokat vinném pályára, mert túrázásra nem bírnám használni.
Találtam is, dfe engem a mért adatok érdekelnének, nem a gyáriak.
A másik, meg hoa vkinek van ilyen motorja az megosztaná velem a tapasztalatait? Vannak e típushibái, ha igen akkor mik azok, meg ilyenek.
Az biztos, hogy fog.

Adatokat találsz a neten bárhol.
bence!
Tudom van egy-kettő ZXR Akorl papírokkal. De ha törvényesen nézzük a teljesítményét meg a tömegét,akkor nem fér bele az A korl-ba,csak az A-ba.
Tényleg Te is ZXR-t szeretnél nem??
A ZXR is fog egy-két meglepetést okozni
Tudok egy eladó Kawát 850-ért. Talán 800-ig enged a tulaj...
Először is köszönöm a válaszokat.
Másodszor a kérdésben felmerülő kétségek elfeledtetésére írom, hogy van motorom. Ez 1 Gilera Runner és sokan mondják rájuk, hogy nem, motor, de nekem előtte 1 full tuningos szimóm volt és még is tudott meglepetéseket okozni(a robi sem széria )
Másodjára, pedig nekem 1 viszonylag sportos motor kellene hobbi célokra me a fő álmom az az autó, de amióta a runner megvan nagyon megjött a kedvem a motoráshoz és vmi jó de visz olcsó motoron gondolkodom. Ja meg ha vki tudna kül. adatokat írni(gyorsulás végseb stb.) azt is naon megköszönném.
Ja a további kétségek elkerülése végett a Kawa ZXR 400-ason gondolkodom...
Jó, hát persze, elfogy a városon kívül. Ha száguldozni akarsz, ott már annyira nem elég ( hozzáteszem, hogy nem megyek gyorsan általában ,-értsd kb 140- mégsem előznek meg, mert nem sokan mennek ennél gyorsabban)
Kényelmes 140-es túratempót jól lehet vele motorozni.
Bár szerintem 180-on is gyorsan fent van (jó, persze nem egy 600-as)
400as még belefér sokszor az "A" korlátozottba... legalábbis nagyon sok zxr 400as hirdetést így látok!
Városban valóban jó, de ahogy kiérsz a nyílt terepre elfogy. Amikor még banditem volt gyorsultam rs4-essel. 140-ig vezettem 1 motorhosszal, aztán onnantól már csak pislogtam hogy húz el.
Na, nem kell lenézni a 400-asokat, jó?
16 évesen inkább gondolkodj 125-ösön, ha még nem volt motorod.
Egyébként a 400-asokról: ezekkel már lehet viszonylag jól haladni. Típusokat nem említek, mert elfogult vagyok és nem is kérdeztél.