Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö valaki nem tudja hol lehet letölteni a ghost rider egyet
Esetleg aki nem tudná hogy mi az a SuperMoto.

Annak itt van egy dokumentum film, cime: This is Supermoto.

Töltsd le ha érdekel!!!/ csak egy hétig lesz fenn/

Innen töltsd le!!
én végignéztem a filmet és nem rossz.... atz elején az a lazítós hang nagyon idegesjtett, ami szerintem tök gagyi, nem beszélve a szövegrőll amit levág.... de a többi az korrekt... rossi érdekesen beszél angolul (meg ahogy kifejezi magát....), azon csomót vigyorogtam
Faster feliratot lehet, hogy kézzel csinálok.
Ha bárkinek bármilyen nyelven van, akkor azt megköszönném, mert az idõzítéssel különben több menó lesz, mint a fordítássa.l

Szóval bármilyen nyersfelirat, akármilyen nyelven akárhonnét.
Hi all.
Kösszi a segítséget TT ügyben, de nekem igazából letölthető version kellene (DVD, DivX ...) A Faster filmhez még én sem láttam feliratot (mondjuk nekem nem is kell ), de még ennél jobb minőségben sem találkoztam vele.
Lassan jön a meleg idő, én meg megyek.
Bye
Az a pontos címe amit írtál! Én is probáltam már szerezni de még nem nagy sikerrel!!!
Ha angol feliratot tudtok szerezni akkór már megcsinálom de hallás után sokat kell vele tökőlni....
Most láttam a tv ben hogy mutattak 1 motoros filmet.A címe: "A Motoros" Ismeritek ? Egy csopperos csávi van benne! Valaki tud tájékoztatni ?
Ogre van ehez a Faster filmhez felirat is???
Meg kéne a pontos cím is ha nincs felirat probálnék szerezni.
Elörre is kössz
Hi all!

Tessék videók minden mennyiségben pl TT 2004, a bibije annyi,hogy nem lehet letölteni csak az oldanlon megnézni de ki tudod rakni full képernyőre és a minőség jó marad.
Egyetértek! Nagyon gáz, szánalomra sem méltó és totál kész!
TRAGÉDIA!!!
Ahoj!
Nekem az egyik kedvenc filmem volt annak idején a street hawk, talán még meg is van valahol videókazin. Fekete moci, fekete szerkóval, ultra ütős volt szerintem.

Ogi!
A 2004-es TT nincs meg, de TT Dokumentary meg van. Ebbe 2003-as felvágottak vannak.
Kevés az eksőn, sok a duma, de nekem bejön.
Ok, Nin, akkor belevágok...
Nekem ugyanez a gépem icipicit jobb biztos menni fog!
Ogi, én mint a nép eccerű gyermeke, 20 Gb-os vinyóm van, 700Mhz-es procival, 32megás videókártyával, szted ezen szaladna?...
Ja még 2 híjja és lent van az egész, de remélem szinkronos na Ogre?!
Hi all.
FASTER film letölthető: innét
Az infó Sas bácsitól származik, ha jól emlékszem.
Ogi Te már láttad a Motogp-s filmet, amiben a Rossziék játszanak?! Hogy tudna egy olyan hétköznapi halandó, mint én "ráférni" erre a moviera? Minden megoldás érdekel... :)
Hi all.
Mad Max a film címe. Azt tudtad, hogy az egykerekezős jelenetet Randy Memola-val csinálták? A Vad Motorosok eredeti címe: Biker Boyz. Én motoros filmek terén megmaradok a Faster (MotoGP) filmnél. Nem tudja megszerezni valaki a 2004-es Isle Of Mann TT-t?
Meg van valakinek a Mad Mex 1 (asszem így írják) eredetibe DVD-n?
Szasztok,

Sztem érdemes megnézni az 'Utcai sólyom' (Street Hawk) film (nem a sorozat) változatát. Nagyon jó kis film, gyerekkorunk talán legjobb motoros filmje. Főleg, amikor hátraszaltót csinál a motorral előremenetben a csóka.
Szeintem az a kampi, aki a Vas-at rendezte, vagy kitalálta, nemhogy motoron, de még biciklin sem ült! Vagy még nem is látott élőben egyiket sem! Hoki volt az egész!
Van egy másik, nézd meg azt! Címe: VAD MOTOROSOK! Nagyságrendekkel jobb, de itt is vannak bakik! Pl.:földúton gyorsulási verseny Hayabusával ZX12 ellen! Ja, és 6-os üvegről 20 méter féktáv a porban! Izgi, de a összeségében jobb!
"kicsit"
Én még csak a Vas at láttam. Tud valaki valamilyen jó motoros filmet ? A vas sztem 1 kicsit valósághűtlen volt ! Főleg amikor a vonat tetején motoroztak !