Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XIX. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó
Tiszaföldvár, Strandfürdő
2011.július 06-10.

Koncertek:
Csütörtök:
Hell, Wanted, Lokátorock

Péntek:
Maximus, Ismerős Arcok, Lord, Dogs

Szombat:
Blues Company, Bikini, Ossian, Tequila

Belépő: 4500 Ft/3 nap

Motoros ügyességi vetélkedők, Streetfighter bemutató, Vízi vetélkedők, Hangerőmérés, Tombola értékes nyereményekért.
További infó: www.griffmotor.hu

Sok szeretettel várunk mindenkit!
Reméljük mindenkinek tetszeni fog az új helyszín!
Sziasztok.

Tudna valaki segíteni, hogy Svájcban mennyire "szeretik" sport dobos közlekedést? Ugyanis mennék, csak nem tudom lecseréljem-e a dobot a kecskén.
köszi a választ
Sziasztok!
Jún. 3-án és 4-én megrendezésre kerül a 2. Határok Nélküli Motoros és Családi Nap Ártándon a bányatónál,szeretettel várunk mindenkit.
Itt a programkiírás:http://www.keresztesilovagok.c...
Sziasztok!
Nem régiben alakult motoros klubbunkba keresünk enduro-s, cross-os, supermoto-s srácokat(50-125 ccm egyelőre), lehetőleg olyanokat, akik Budapest, Esztergom, Szentendre körül laknak.
Ha leszünk elegen ,akkor a következő programok kerülnek megrendezésre:
-Motoros találkozó látogatások, a bandával.
-Közös túrák. (nem túl nagyok a kis motorok miatt. :) )
-Banda bulik.
-A többi még majd jön az idővel, és az igénnyel.

A nevünk Screaming Souls MC.
Jelentkezéseteket szerettel várjuk.
Jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken:
MSN: source389@windowslive.com / fodika@windowslive.com
Email: djmaistro1@gmail.com / fodika@windowslive.com
(Ha értesz photoshop-hoz, illetve bármiféle kép, illetve logó készítő programhoz, és hajlandó lennél segíteni nekünk, akkor is az előző címeken várjuk a jelentkezést!)
TEHÁT MINDENKINEK A JELENTKEZÉSÉT SZERETETTEL VÁRJUK!
köszi szépen az infót,én már voltam 2× is,télelg fasza hely ajánlom
Szia Péntek 14 óra kapunyitás, 18 kor kezdődnek a koncertek! Péntek 1500, szombat 2000 az egész meg 3000 Ft! A kempinget egyik oldalt egy tó határolja,ha az idő is engedi akkor a bátrabbak már fürdenek is benne! Amúgy meg kemping szóval vannak vizesblokkok!
Én még nem voltam,ha nem szarik be az idő akkor valószín hogy megyek vagy megyünk!
esetleg a belépő árakat nem tudod? midnenféleképpen megyek én is!
Ott leszünk, muszáj lesz!
XIX. Nemzetközi Motoros Találkozó
Tiszaföldvár Strand
Hello, remélem találok itt Triumph Motor "örülteket" Ha igen akkor a www.tridays.com nektek való találkozó.
Hell srácok!
ha valaki estleg szervezne motros találkozót ,és még kellne zenekar nagyon szívesen fellépnénk,www.tuzvihar.hu itt van kontakt is.
metal veletek!
Ápr. 3. vasárnap - Máriapócs, Rabócsring - 2. Gyorsasági motorosnap
Erről esetleg vélemény? :)
Üdv.Gondoltam szervezek egy túrát! aki akar jönni jelentkezzen! bárki jöhet! persze olyan motorral ami ki iss bírja! :P :D esztergom a cél! aki akar útközben iss csatlakozhat! Monorról indúl a menet! max sebesség! 80km/h! Várunk mindenkit szeretettel!remélem páran eljönnek!üdv.Persze pesten keresztűl megyünk!

http://sportmotor.hu/mo...toro...

itt iss jelenkezhettek de akk írjatok levelet nekem!köszi.üdv.remélem sokan lejönnek!és sok jó dolgott tudunk csinálni majd! :P :D kérlek gyertek el! életem első szervezése! és tanácsokat szivesen fogadok! meg támogató emberkékk iss kellenek akikk támogatnak! :P üdv.
OFF
Üdv, nem igazán témához kapcsolódik , csak arra lennék kiváncsi, hogy kell-e jelenleg USA-ba vízum? ( Nem csak 2-3 hónapra kimenni, hanem pl. letelepedéshez) . Mennyiért lehet egy átlagos, nem elit helyen lévő házat venni pl Kaliforniába ( Los angeles környéke)?

Ha valaki képbe van ossza meg az infóit. ( nem találtam kimondottan alkalmas topikot, más fórumokon meg nem angyon vannak)
mikulások Debrecenben
http://youtu.be/Xf2gAQ9H8Zs
DÉVA VI.
Torockó
2010. SZEPTEMBER 18-19.

" Ha a világ egy templom,
akkor Torockó benne az oltár"


Úton a Végtelenbe!

További információk, regisztráció: deva4@freemail.hu
0040/740038882
0036/309138226

Szombat: 8:00 - találka az ártándi határátkelőnél vagy 9:00 Székelyudvarhelyen ...
12:00 - 2 csapat találkozása Tordán, együtt érkezés Torockóra
14:00 - Közös délutáni programok (gyerekmotoroztatás, falunézés, közös étkezés, beszélgetések)

Vasárnap: 9:00 - közös reggelizés
11:00 - ökomenikus Istentisztelet Böjte Atyával
12:00 - indulás haza közösen

" A mesében a vándorlegényt Édesanyja jól feltarisznyálja és tanácsokkal látja el. A szeretetből gyúrt hamuban sült pogácsa egész útja során táplálja őt, sőt még másoknak is jut belőle. Ha betartja a szívébe írt törvényeket, akkor legyőz minden veszélyt, eljut az Üveghegyen túlra akár tűzön-vízen át. "

Talán mi motorosok értjük meg az evilági vándorlás lényegét. Nem tudjuk megfogalmazni miért, de állandóan az Úton szeretnénk lenni. Azon az Úton ahol bármi megtörténhet, semmi sincs előre meghatározva, veszélyes is egyben, az Isteni gondviselésben bízva, az eseményeket mi magunk a sisak belsejéből szemléljük, onnan ahol rajtunk kívül csak egy Valaki van. Ha azt gondoljuk, hogy húzzunk egy kövéret, akkor jobb kezünk csukló mozdulatával, már gyorsulunk is , ezt jó párszor megismételve, kéjes gyönyör uralkodik el belsőnkben. A mindennapokból ilyenformán párszor kitudunk szabadulni, de végül még tovább szeretnénk élvezni az Út szabadságát. Ilyenkor célokat tűzünk ki, útitársakat keressünk hosszabb ideig tartó vándorlásainkhoz. Ilyenkor megszabadulunk mindennapi gondjainktól, kötelékeinktől, csak élvezzük az Életet, még akkor is ha sok-sok botlás, zsákutca, mély szakadék, útvesztő, felebaráti gesztus keresztezi Utunkat. Boldogok vagyunk, szeretettel telik meg a szívünk, pozitívan látjuk a körülöttünk lévő világot. Tudjuk élvezni az Élet apró részleteit, a levegő simogatását, az eső utáni mező illatát, a lemenő nap sugarait, stb...
Látatok már szomorú motorost? Nem sokat, ugye...
Ha nemcsak ezért az érzésért motorozunk, vándorlunk, hanem egy nemes célt tüzünk ki magunk elé, akkor lehetséges a boldogságunk megosztása másokkal is. Az előző Dévai túrák során rengeteg csillogó szemű, nevető szájú gyereket varázsoltunk elő, még akkor is, ha az életük nem könnyű. Nem elég, hogy nagyon nehéz anyagi sors szakadt rájuk, de még a nemzetük is vergődik a politika hálójában, bár ezt ők még úgysem értik. Erdély magyarságának a megmaradása a tét a mai időkben, a beolvadás óriás méreteket öltött, az ami Székelyföldön van a tömb magyarságban, az csak a töredéke Erdélynek . Bár már ott is repedeznek a magyarságtudat falai, a globális világ pusztító hullámai elérték a mi nemzetünk partjait is, folyamatosan mossák ki a fejekből a magyarságtudat törmelékeit.
Ha olyan tudatos vándortarisznyát vállalunk fel, ami erkölcsi példamutatással, teremtői parancsolatokkal van teli, akkor a boldogságunk eléri a földi élet peremvidékeit, ráhajtunk a Végtelen útjára...
A mai világban szükség van olyan vándorlegényekre, és vándorleányokra akik céltudatosan a Jó-t szolgálják. Az isteni parancsolatokat, a magyarság morális szabályait iránytűként használjuk a földi vándorlásunk idejére, boldogságunk példamutatásával nemzetünk tudatának falait is erősítjük .
Menjünk együtt, kétkeréken ÚTON A VÉGTELENBE!
VASÁRNAP!

Aki még nem tudna róla: vasárnap közös gurulás! találkozó 11:00 örs vezér tér, árkád mellett a shell kúton!

Programok: hurka-kolbász, ATM vontatás, energy15 erőemelés a Gundelban, ja meg motorzni is fogunk
Sziasztok?
Mikor lesz a kéktúra a Mátrában?
Én úgy tudtam hogy 29
most pedig azt hallom hogy ma volt?
Köszi időben indulunk,hogy ott legyünk a kiírt időpontra
gyongyosnel talalkozo a megadot idopontra legyetekott rendori felvezetesel felvonulunk a kekesre megemlekezes a szobornal kb masfel-ketora aztan mindenki magadontiel hogy miveltoltiel a nap hatraesoreszet altalaba mi a hegyeken keresztul hazafele lenyeg nics regisztralas gyertek el ez egy emlek tura
Sziasztok a KÉK túrárol valakinek infója van valami?Motorozz.hu-n olvastam és mennénk páran Szekszárd-ról.Igazából az érdekel hogy kell e regisztrálni vagy csak simán csatlakozunk az jólvan,.Gyöngyösnél van a tali a tecsó parkolóban aug 28-án motomat-nak írtam mailt de nem kaptam választ ezért írok ide hátha valakinek van bővebb infója.