Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így egy pénzkidobott túra :) ott vagy de nem nézel meg semmit csak átrohansz.
Most?!
Prága Berlin lengyel tengerparti túrát érdekel vkit?
Gondolkodott vki ilyesmibe ?
Valamint még nagyon gondolkozom egy Szerbia/ Montenegró/ Horvátország karikán is 4-5 naposra tervezve átlagba napi 420-470 km megtételével.
1. napi cél Szerbia, Nis
2. napi cél Montenegró, Budva
3. napi cél Bosznia-Hercegovina, Mostar (megpihenés)
3. napi cél Horvátország, Vír
4. napi cél Horvátország, Porec
5. napi cél HAZAÉRNI

Távolság kb. 2300 km (lakhelyemtől számítva), szállás költségeket 20-30 euró fő / éjjel lehet számolni, az útvonal elvileg nem érintene autópályát, fizetős útvonalakat.
Ha valaki érez ingerenciát egy ilyen kalandra, nyugodtan vegye fel velem kapcsolatot, akár segíthet a szervezésben is majd. Ötletelni, tippeket adni, élményeket megosztani ér!!
Osztrák, Erdélyi, Montenegroi túra érdekel engem is, ha valaki nekilát a szervezésnek, vagy spontán nekivágna a kalandnak, csatlakoznék
Tavaly haznal talalt Viktor annyiert,meg tojast is adtak reggel meg mindent hogy csinaljunk magunknak rantottat.
Annyira azért nem olcsóak: http://www.trivago.hu/?iSemThe...
Vagy kormend.
Simán letudhato egynap,palyaval,vagy nelkule is,de ha nem erzed ugy a hatar magyar felen talalasz szallast 3-4000 ert es mondjuk pentek delutan indulsz el letenye közelébe.
Nem tunik rossznak a dolog, de elegge messze van az oda es a visszaut. Lehet, hogy Grazban erdemes megszallni kozben, csak az plusz 2 nap.
Csillagtúrának ideális szállása spec az http://www.iselsbergerhof.at/
Csak tipp.
De kiválaszthatod fél ausztriát KB tökmindegy,Murau-Willach-Sillian-Hallstadt között bárhol letáborozhatsz.Kerülném a nagyobb városokat,gyilkos a forgalom arrafelé nyáron.
Murau csillagtúrával. Onnan az környéken levő hegyi átkelők könnyen elérhetőek. Szállás 27-30 EU környékén, de a camping is kiváló. A turracher hohe-n, meg csapathatsz is, vagy az Obertauer-en is.
Tulvarialni nem akarom, de nem szeretem azt sem, mikor keresni kell a szallast nap vegen.

A csillagtura elonye, hogy 1 helyet kell csak foglalni es nem kell mindent cipelni minden nap. Felpanzioval kenyelmesnek tunik teljesen.

A kerdes az, hogy ha emellett dontok, akkor hol erdemes keresni es miket lehet onnan latni. Stajerorszagot unom, valami izgibbre vagynek.
A pontról pontra vezetett túra szerintem túl sok kötöttséggel jár.Én spec ausztriának simán nekiindulnék szervezés nélkül.A frekventált utak és főútvonalak nentén vannak a hegyek felé egy halom zsákfalu ahol szinte mindenki szaba kiadásból él,Bármikor található ilyen hangulatos helyeken szállás 25-27Euróért reggelivel.KB fél,egyóra kereséssel még augusztusban főidőben is lehet 4-6 főre találni.
De ha biztosra mész kinézel útvonalon egy 300-400 km-re lévő várost és reggel lefoglasz aznapra szállást.

Nekem tavaly nagyon bejött a Kaunertal és környéke.
Érdemes úgy intézni hogy az olasz határ mentén osztrák szállásokat betervezni és átszaladni digóba is.
Igazából nekem jó a pontról pontra is, mert a motoros dobozba befér 3 gatya, meg 3 póló, meg a guminő. :) Inkább körutazást csinálnék napi utvonaltervvel.

Számít a pénz, de azért olyan szállás kéne, ahol van reggeli, meg kajálási lehetőség, nem lopják el a motort. Tehát nem a legvacakabb kemping kéne, hanem valami kis apartman vagy vendégház, ahol megszállok, adnak reggelit, aztán elmegyek az utamra tovább.

A klasszikus helyeket nézném meg, de jó lenne, ha lehetne veretni is valami szerpentinen, ahol nincsen hatalmas forgalom, meg yard.
Dönts el celőször.
Csillagtúra vagy klasszikus pontról,pontra.
Neked inkább az előbbi felel meg.
Következő hogy számít e a pénz vagy nem annyira inkább a szolgáltatás.
Nameg a klasszikus ismert helyeket látogatnád meg vagy inkább a kevésbé frekventált kisebb célpontok,hágók?
Csoportos motoros túrát tervezek tavasszal Ausztriába a klasszikus helyekre. Tudom, hogy még messze van május, de a tervezést legalább elméleti szinten el akarom kezdeni.

Van-e valakinek valami jó útvonalterve? Van-e valami olyan kipróbált és bevált túraszervező cég, akivel érdemes lenne odamenni? (Már csak amiatt is érdekelne, hogy a cuccomat jó lenne, ha utánam hoznák kocsival pl. Kényelmes típus vagyok, de ez van.)

Egyéni szervezés is érdekelne, mikor is beszervezném a haverokat és páran nekivágnánk. De ehhez kellene nekem valami jó útvonalterv és szállás címek. Kb 3-5 napra menné(n)k kanyarogni egyet és megnézni a természeti szépségeket.

Köszönöm a tippeket!
Ja meg annyi, hogy mennyire lehet pl. határnál előre sorolni, hasonlóan horvátban a piros lámpánál, élvezzem a motor adta előnyöket :)
Sziasztok!
Nyáron (2017) Horvátországba, azon belül is Lovran városába tervezek menni. Bármiféle tippet, tanácsot szívesen fogadok, különösképpen a biztonságos parkolás érdekelne, illetve hogy autópályán mennyire lehet menni, mennyire mérnek a helyiek.
Köszi!
Jó reggelt!

Egy figyelemre méltó motoros túra: http://zaol.hu/nagykanizsa/a-s...
Sziasztok,

egy nagyobb lélegzetvételű gurulást tervezek a következő országokon keresztül: Ausztria, Svájc, (esetleg Franciaország, ha belefér), vissza Olaszország, Szlovénia. Időben olyan 8 napra gondoltam, max. 10. Nincs valakinek esetleg egy jó kis bejáratott útvonala, eddig még csak a Großglocknerig jutottam Klagenfurt irányából.

Köszi előre is!
Zoli
Sziasztok!

Jövőhéten szombaton indul egy motorostúra Szombaton Szlovéniába, első 2 nap a Bledi tónál majd utána irány a tenger (kb 5 nap)
Jön innen valaki?
Sziasztok! Boszniáról, azon belül a Zelengora nemzeti parkról szeretnék kérdezni! Merre érdemes motorozni? Mohács felől megyünk és a Foca felé mennénk tovább Montenegróba de a Zelengorát me szeretnénk nézni egy kis kitérővel.
Sziasztok!

Mi most voltunk Bledben és a körbe motoroztuk a környéket, szép hely nagyon.
A horvát autópályák nagyon nem jöttek be, visszafelé komplett el is kerültük őket...
2017.07.14-2017.07.17-ig motorostúrát szervezek Murauba.

A túra csillagtúra lenne, muraui szállással.

A szállást campingben, sátorral képzelem el, de ha valaki panziózni szeretne,az se gond, de azt mindenkinek saját magának kellene intézni.
A lényeg, hogy a túra ideje alatt minden reggel időben, az indulási helyen legyen mindenki.
A túra a következőkről szólna:
-élménymotorozás
-egy szép kanyargós úton lemotoroznánk Murauba.
-meglátogatnánk a Turracherhohe-t, Maltatall, Nocalm, és talán a Grossglocknert is. Természetesen az Obertauern-t is.
-Az utolsó nap reggelén egy másik szép úton indulnánk haza, így kb. vasárnap délután, már haza is lehet érni
A túra rossz idő esetén is meg lesz tartva, csak akkor maximum olyan helyre mennénk, ahol nem esik az eső.
A lényeg, hogy 14-17-ig motorozzunk.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt.
A túra nem száguldozós lesz, de dinamikusan haladós tempóban képzelem el.
Kezdő motoros, vagy olyan motortulajdonos, aki most akar megtanulni motorozni, annak ez a túra nem ajánlott.

A napközbeni motorozás közben nem fogunk megállni étteremben ebédelni, hanem valami gyors kaját fogunk keresni.

Ha valakit érdekel az e-mail címen el tud érni:
turamotoros.turamotoros@freemail.hu