Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pályán kikerülsz 50km nagyjából egybefüggő lakotterületet. Ahogy írták Humnál át a határon, végig gyönyörű tájakon tudsz menni.
Lemész Montenegróba és kihagyod a Durmitort? Hiba.
Magánvélemény, de a Piva kanyon is elképesztő, ha Humnál mész át a fahídon, az valami csodás útvonal. Amúgy Montenegróban ne számolj valami nagy átlagsebességgel, mert baromi kanyargós mindenfelé, nem lehet nagy távokat betervezni egy napra. (illetve lehet, csak nem érdemes ) Egyébként szuper hely, nem fogsz csalódni, az szinte biztos.
Igen sajnos elég feszített tempót kell menni. Szarajevónál miért kell pályán menni? Beszéltem másokkal, és ők is azt mondták menjünk fel. Durmitor nem fog beleférni sajna, niksic felé vesszük az irányt és úgy le kotorba, majd a part mentén végig Neum-ig, onnan meg felfelé Mostarba. Ez nagy vonalakban a 2. napunk . Első ilyen jellegű túránk, tanulópénznek jó lesz.
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Rohanós lesz. Szarajevonal a pályán menjetek 3euro, utana Foca, Trsa felé szép a táj, tara völgy. Vagy Durmitort kohagyva egyenesen le a kotori obolbe, Lovcen kilatoba erdemes felmenni oda is 3euro a belepő. 4napba sokminden nem fér bele.
Írtam e-mailt, ahol minden részletet megtalálsz! Ha valami még hiányozna, nyugodtan írj!
Ez eleg jol hangzik. Es a tav se tunik veszesnek 4 nap alatt. Esetleg tudnal kuldeni konkret utvonaltervet? Koszonom elore is. Jozsi
Köszönöm a segitséget, biztos nagyon szép lesz a táj. Most megyünk csak előszőr erre a környékre, tele vagyok kérdésekkel, bizonytalansággal, de nagyon várom. Mo. - Bosznia - Montenegro - Horvátország - Mo. 4 nap 1600 km
Egy sávos betonút. Mikor utoljára jártam arra (2éve) gond nélkül járható volt. Erről az útról szokták a klasszikus képet lőni ami minden túraleírásban benne van, az öböl fentről. :)
Simán járható, többször is voltam azon az úton. :) helyenként szűk, és nem mindenhol tökéletes aszfalttal. De amúgy sem akarsz majd sietni, mert leesik az állad a látványtól :)
Hello Mindenkinek!
Montenegróban volt már valaki Kotor környékén? Konkrétan a P1 es útra vagyok, kíváncsi, hogy be lehet-e járni rendesen a kotori szerpentint, ugyanis a google maps nem engedi a keresztül hajtást a szerpentinen. Június elején megyünk arra, és nem szeretnénk meglepetéseket. Északról ereszkednénk lefelé, és a kotori szerpentinen keresztül mennénk be Kotorba. Próbálom képpel demonstrálni, hogy miről van szó.. ameddig megy a kék kis vonal a googlemaps ben, addig engedi csak tervezni, ott megszakad.. de gondolom fizikálisan nem lehet akadály. Aki járt arra, segítsen ki kérem! Köszi!
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy Bécsben milyen parkolási szabályok vonatkoznak a motorkerékpárra? Pl. kell fizetni a parkolásért? Fel lehet állni járdára, mint Magyarországban? stbstb... Előre is köszönöm válaszaitokat! :)
Köszi a válaszokat
Szlovákba és románba szoktunk menni eddig még nem volt gond soha semmivel.
Pedig a banda nagy részének nyitott dob van a gépén.
Nehezet kérdezel. Eddig még sohasem állítottak meg a rendőrök. Pedig egyedül és társasan is sokat jártam ott. A gond abból lehet, ha városban kiszúrnak a hang miatt (de ez benne van közúton is). Nekem az a tapasztalatom, ha nem lógsz ki a sorból nagyon akkor békén hagynak.
Sziasztok!

Egy külföldre sokat túrázó tanácsára lenne szükségem, aki többek közt sokat jár a Szlovákiába. Nyárra tervezem, hogy a haverokkal felmotorozzunk a Magas-Tátrába. Nagyjából kitaláltam már mindent, viszont van egy dolog ami picit aggaszt. A gépemen egy Highway Hawk nyitott rendszer található és hát ja, van hangja, de E jele nincs. A kérdésem az lenne, hogy mennyire csesztetik a Szlovák rendőrök ezért az embert? Nem szeretném ha ilyenből probléma lenne, az eléggé elrontaná a túrát. A gyári dob meg van, de őszintén szólva nem szívesen raknám vissza mert akkor karbit,stb utána kell állítanom. Persze ha nagy a para, akkor inkább visszakerül.

Köszi a választ!
sziasztok. mit tudtok a holnapi hajdúböszörményi találkozóról?
Egy rövid gurulási lehetőség a Gyöngyösi motorosok topikban.
Sziasztok!
Útitársakat keresünk szezon nyitó horvátországi hosszú hétvégés kanyarvadászatunkhoz!
…tenger, hegyek, kanyarok, napfény…
http://roadrunnermoto.webnode....

rrmoto BK
Nekem most is jó lenne csak az idö nem jó hozzá, amúgy június speedway versennyel egybekötve
olyasmire
egyszer atom másnaposan álltunk sort a cukrászda előtt valami pogácsa félére éhezve, aztán nem győztem szidni őket
előtte héten nem volt napsütés akkor bezzeg egy se volt.......
szerintem nem tudták eldönteni hogy simán csak idióta vagyok vagy kötekedni akarok amikor crosscsizma meg mindenféle kacatokban szidom a motorosokat
még valami sunák is voltak bőrkötésben, de eléggé rondának tűntek
Az egybe-rugdalózósókra gondolsz?
Hétvégén átugrok soltvadkertre fagyizni érdekel valakit ez a rövid de tartalmas kis túra?
Amit veszítünk a sebessségnél visszanyerjük avval hogy nem kell sorban állni
A sok kengurubőrös műmájer nem tart fel