Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elküldtem kössz!!!
Kodi: Dobj egy mailt címmel és elkűldöm!!! Vagy ha pesti vagy találkozhatunk is.....

abenyus@axelero.hu 20/424-7246
Örülök, hogy tetszik nektek a téma (bár voltak itt elég OFF dolgok is).
Én sima beakasztós sportfülhallgatóval nyomtam, az nem csúszik el, és, nálam, ha jól illesztettem be, nem is volt kellemetlen. Mondjuk, a levételnél vigyázni kell. Az nem kellemes. Egyébként én szoktam techno-t is hallgatni.
Aki még nagyon illik a mocizáshoz, az Scooter. Annyira zúzós (már ha lehet egy nem-rocker is zúzós), hogy az súlyos. Engem eléggé felpörget.
Kodi!
Sztem a régebbi verzót töröld le. Talán jó lesz.
helo
András19 olvastam hogy neked meg van a ghostrider 1,2,3 nem tudnád valahogy eljutatni nekem?
a 6.0 van és 6.2
kodi!

Freemail-en nem tudom elküldeni mert annyit nem enged. Nincs fent esetleg 2 msn is a gépeden? Egy régebbi,meg egy újabb verzió?
Berikz de az is állat lenne ha meg írnád hogy lehet megcsinálni az msn-t.
ja még valami áruljátok el mi az a slick gumi mert eddig úgy tudtam hay az a gumi amin nincs barázda de egyik topi-ban olvastam hogy a srác előre vágatlan hátra vágott slick-et tesz fel. segitségeteket előre is köszönöm.
helo
andrás19 ha a metallicát tüményen vagyis csak metallicát halgatsz egy idő után tényleg uncsi én keverem pl maiden vagy ossian, in flames, tcs de halgatok még nightwisht is nem vagyok bögyöpösödött rocker mindent meghalgatok ami tetszik.
BerikZ sajna az msn-em szarakszik nem akar csatlakozni a net-hez pedig már a legújabb verziót is letöltöttem de így se akrja az igazságoz de ha nem lenne nagy fáradság és e-mailon eltudnád küldeni megköszönném a címem. kodiko@freemail.hu
Én a Soilwork-öt tudnám neked ajánlani.... ha nem ismered.
Metallica unccsi! Régen tetszett de aztán jött slipk not és hát a metallica tul gyengus!!! Tud nekem valaki ajánnlani valami szétzúzós zenét kevesebb "haljál meg" dumával... Szeretem a kemény zenéket de a died mother fucker dumákból meg hőrgésből elegem van! Olyan zenét meg még nem sikerűlt találni ami szimplán zúzós de nem hörögnek benne meg nem anyáznak.....
Megnéztem!

a Parillahonlapján fennt is vannak a bukok 70-tól kezdödik mondjuk amilyent én szeretnék felnyitható állvádöset az 100-

érdemes megnézni. Szerintem nem hülyeség. Szerintem!
Köszi az infot majd utánna nézek.

Esetleg külföldi elérhetöségeket nem tudsz?
na kodi kell Soilwork?
ja meg árulnak csomó jó cuccot viszonylag jó áron a pólók naon királyok de vannak overálok 2 részes ruhák kesztyűk sisakok meg minden ami a motorozáshoz kell!!
Sziasztok

bluetooth bukoról halottam nagy ötlet csak az a baj hogy szerintem egy kicsit drága az ára (most nem emlékszem menyi meg ki forgalmazza )
én veszem a superbike-ot abban vannak prospektusok a márciusi számban egy PARILLA!! ujság volt abba láttam beépitett bluetooth-os bukókat amiben utasoddal is tudsz beszélni ha neki is ijen bukólya van ár:104.409 ft ja és telefont is köthetsz rá beépitett aksija van ami tölthető megtalálod őket a parilla kft 6000 Kecskemét, külső -szegedi út 14. alatt tel.:76/509-924 vagy 06-30/965-1313 fax :76/ 509-925 Email: parilla@axelero.hu ja meg valami zajvédelmi rendszer is van benne sztem arra jó hogy hallkabb legyen? na ennyi.
Technot senki nem hallgat motorozás közben?


Jut eszembe egyser látam a tévében egy olyan bukot amiben gyárilag ben volt a bluetooth azt lehet vezetésközben telfonálni mag ha van mégegy ilyen bukod akkor a két buko tud kommunikálni

tudtok erröl valamit??


bocs az OFF ért
kodi!
valahonnan szerezz Soil-t!!
Ha az in flames tetszik ez is tetszeni fog,ugyanúgy svédek,szinte testvérzenekarok.
De ha van msn-ed akkor küldhetek számokat,ha gondolod......
in flames persze soilwork-öt nem ismerem inkább metal, metallica a király!!!
Hi!

Na végre zenéről is szó van.
Én megrögzött rock,metal hallgató vagyok.
Ismeri valaki az In Flames-et vagy a Soilwork-öt?
Tud nekem valaki valami frankó fülhallgatót ajánlani , mert a mostani (sony, amit minden discman-hez adnak) túl nagy és nyomja a fülem a sisak alatt. Én is Placebo-t hallgatok. Kezdetben minden féle death-metált hallgattam de akkor mindig jobban húztam a gázt a kelleténél, Szal mostmár inkább Placebo, Muse, Massive Attack meg hasonló lazítós zenékre küldöm.
Én inkább a motoromat hallgatom, váltani is könnyebb, ha nem a fordulatszámmérőt kell folyton figyelni, hanem már a hangja alapján tudod, hogy mikor jön el a megfelelő pillanat. Viszont ha már zenénél tartunk, akkor én inkább rock-ot szeretek hallgatni, System Of A Down-t, Godsmack-ot vagy egy kis Placebo-t
Karbon bölCsőváz Mindenkinek!
Arra gondoltam, még soha nem írtunk arról, milyen zene való motorozáshoz. Ez talán elsőre hülyén hangzik, de én tavaly nyáron pl. DMX-et hallgattam, miközben rohangáltam a kishondával a városban (ami persze életveszélyes, merthogy lófaszt sem hallok a külvilágból, meg blabla...), és így nagyon durván jó kedvem volt mindig, úgy mentem mint állat, szóval frankó buli volt.
Az érdekelne, Szerintetek milyen mjúzik illik a motoros élvezkedéshez. Sz'tem érdekes téma...